★ Free online encyclopedia. Did you know? page 248



                                               

2015 DA156

Poé 2015 DA156 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.606, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�349336.

                                               

2015 DA181

Poé 2015 DA181 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.438, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369258.

                                               

2015 DA200

Poé 2015 DA200 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.580, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 335378.

                                               

2015 DA54

Poé 2015 DA54 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.782, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�339516.

                                               

2015 DB

Poé 2015 DB téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.434, salaku magnitudo mutlakna 27.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�328617.

                                               

2015 DB1

Poé 2015 DB1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.255, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�342308.

                                               

2015 DB199

Poé 2015 DB199 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.520, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 349336.

                                               

2015 DB200

Poé 2015 DB200 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.201, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 328641.

                                               

2015 DC1

Poé 2015 DC1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.119, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�349336.

                                               

2015 DC155

Poé 2015 DC155 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.406, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369258.

                                               

2015 DC199

Poé 2015 DC199 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.428, salaku magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�349336.

                                               

2015 DC200

Poé 2015 DC200 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.866, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369258.

                                               

2015 DC54

Poé 2015 DC54 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.486, salaku magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369258.

                                               

2015 DD1

Poé 2015 DD1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.325, salaku magnitudo mutlakna 30.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�335361.

                                               

2015 DD155

Poé 2015 DD155 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.052, bari magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 349336.

                                               

2015 DD198

Poé 2015 DD198 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.409, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 394144.

                                               

2015 DD199

Poé 2015 DD199 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.519, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�328641.

                                               

2015 DD200

Poé 2015 DD200 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.341, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 335378.

                                               

2015 DD54

Poé 2015 DD54 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.493, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�335365.

                                               

2015 DE1

Poé 2015 DE1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.483, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�349336.

                                               

2015 DE176

Poé 2015 DE176 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.564, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�353713.

                                               

2015 DE200

Poé 2015 DE200 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.522, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�370379.

                                               

2015 DE54

Poé 2015 DE54 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.801, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�335365.

                                               

2015 DF198

Poé 2015 DF198 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.684, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�328639.

                                               

2015 DF200

Poé 2015 DF200 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.689, salaku magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�328642.

                                               

2015 DG198

Poé 2015 DG198 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.375, bari magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 361259.

                                               

2015 DG200

Poé 2015 DG200 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.726, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�335378.

                                               

2015 DH155

Poé 2015 DH155 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.700, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�335374.

                                               

2015 DH198

Poé 2015 DH198 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.356, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369258.

                                               

2015 DJ155

Poé 2015 DJ155 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.481, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�349336.

                                               

2015 DJ198

Poé 2015 DJ198 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.285, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 349336.

                                               

2015 DJ215

Poé 2015 DJ215 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.148, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369258.

                                               

2015 DK155

Poé 2015 DK155 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.469, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�335374.

                                               

2015 DK200

Poé 2015 DK200 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.325, salaku magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369258.

                                               

2015 DL155

Poé 2015 DL155 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.294, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�339518.

                                               

2015 DL215

Poé 2015 DL215 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.209, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 349336.

                                               

2015 DM155

Poé 2015 DM155 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.463, salaku magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369258.

                                               

2015 DM215

Poé 2015 DM215 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.221, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�335379.

                                               

2015 DN155

Poé 2015 DN155 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.529, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369258.

                                               

2015 DN215

Poé 2015 DN215 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.748, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�349336.

                                               

2015 DN224

Poé 2015 DN224 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.269, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�336811.

                                               

2015 DN53

Poé 2015 DN53 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.543, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 328626.

                                               

2015 DO155

Poé 2015 DO155 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.425, bari magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369258.

                                               

2015 DO215

Poé 2015 DO215 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.193, salaku magnitudo mutlakna 26.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�328643.

                                               

2015 DO223

Poé 2015 DO223 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.697, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�332783.

                                               

2015 DO224

Poé 2015 DO224 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.485, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 336811.

                                               

2015 DO53

Poé 2015 DO53 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.898, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�384392.

                                               

2015 DP155

Poé 2015 DP155 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.224, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369258.

                                               

2015 DP53

Poé 2015 DP53 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.339, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�373588.

                                               

2015 DQ

Poé 2015 DQ nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.375, bari magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 328618.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →