★ Free online encyclopedia. Did you know? page 247



                                               

2015 BX92

Poé 2015 BX92 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.535, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 339507.

                                               

2015 BY3

Poé 2015 BY3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.553, salaku magnitudo mutlakna 27.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�324253.

                                               

2015 BY310

Poé 2015 BY310 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.400, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409521.

                                               

2015 BY509

Poé 2015 BY509 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.466, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�324298.

                                               

2015 BY516

Poé 2015 BY516 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.595, salaku magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�336712.

                                               

2015 BZ3

Poé 2015 BZ3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.395, salaku magnitudo mutlakna 27.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�331382.

                                               

2015 BZ310

Poé 2015 BZ310 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.554, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�340375.

                                               

2015 CA1

Poé 2015 CA1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.618, anu kitu magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369257.

                                               

2015 CA14

Poé 2015 CA14, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.292, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 339512.

                                               

2015 CA40

Poé 2015 CA40 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.089, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 373588.

                                               

2015 CB1

Poé 2015 CB1 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.330, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 328585.

                                               

2015 CC1

Poé 2015 CC1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.516, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�335352.

                                               

2015 CC14

Poé 2015 CC14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.349, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 342307.

                                               

2015 CD1

Poé 2015 CD1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.185, salaku magnitudo mutlakna 28.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�335352.

                                               

2015 CE1

Poé 2015 CE1 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.660, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�349336.

                                               

2015 CF

Poé 2015 CF nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.229, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 339511.

                                               

2015 CG

Poé 2015 CG jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.583, salaku magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�335352.

                                               

2015 CG1

Poé 2015 CG1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.578, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�328586.

                                               

2015 CG13

Poé 2015 CG13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.914, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�335354.

                                               

2015 CG62

Poé 2015 CG62 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.188, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 336734.

                                               

2015 CH1

Poé 2015 CH1 ka jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.459, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�349336.

                                               

2015 CH13

Poé 2015 CH13 jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.557, salaku magnitudo mutlakna 28.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�328599.

                                               

2015 CK13

Poé 2015 CK13 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.167, salaku magnitudo mutlakna 27.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�328599.

                                               

2015 CL13

Poé 2015 CL13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.492, salaku magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�328599.

                                               

2015 CM

Poé 2015 CM, nya eta salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.042, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 335352.

                                               

2015 CM13

Poé 2015 CM13 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.574, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�328599.

                                               

2015 CN13

Poé 2015 CN13 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.426, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�339512.

                                               

2015 CO

Poé nu di 2015, CO nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.360, salaku magnitudo mutlakna 26.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369257.

                                               

2015 CO13

Poé 2015 CO13, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.675, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�339512.

                                               

2015 CO3

Poé 2015 CO3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.288, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 349336.

                                               

2015 CP

Poé 2015 CP téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.796, salaku magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�328584.

                                               

2015 CP13

Poé 2015 CP13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.664, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�349336.

                                               

2015 CP3

Poé 2015 CP3 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.507, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 349336.

                                               

2015 CQ12

Poé 2015 CQ12 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.384, bari magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�364408.

                                               

2015 CQ13

Poé 2015 CQ13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.488, salaku magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�328601.

                                               

2015 CS

Poé 2015 CS nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.496, salaku magnitudo mutlakna 26.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�335352.

                                               

2015 CT13

Poé 2015 CT13, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.285, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369258.

                                               

2015 CT58

Poé 2015 CT58 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.362, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 342307.

                                               

2015 CU13

Poé 2015 CU13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.104, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�339512.

                                               

2015 CU58

Poé 2015 CU58 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.521, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 346328.

                                               

2015 CV12

Poé 2015 CV12 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.522, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369257.

                                               

2015 CV13

Poé 2015 CV13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.288, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392454.

                                               

2015 CW12

Poé 2015 CW12, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.314, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369258.

                                               

2015 CW13

Poé 2015 CW13 nyaeta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.330, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�373588.

                                               

2015 CX12

Poé 2015 CX12 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.611, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�339512.

                                               

2015 CX13

Poé 2015 CX13 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.510, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�349336.

                                               

2015 CY12

Poé 2015 CY12 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.549, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�328598.

                                               

2015 CZ

Poé 2015 CZ nyaéta hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.354, salaku magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�364401.

                                               

2015 CZ12

Poé 2015 CZ12 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.426, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�349336.

                                               

2015 CZ13

Poé 2015 CZ13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.763, salaku magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�343855.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →