★ Free online encyclopedia. Did you know? page 244



                                               

2014 YT14

Poe 2014 YT14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.505, salaku magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�327215.

                                               

2014 YT15

Poe 2014 YT15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.130, salaku magnitudo mutlakna 27.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�319071.

                                               

2014 YT34

Poe 2014 YT34 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.159, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�340366.

                                               

2014 YT9

Poe 2014 YT9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.572, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�378346.

                                               

2014 YU34

Poe 2014 YU34 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.489, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�319076.

                                               

2014 YU41

Poe 2014 YU41 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.612, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369255.

                                               

2014 YU43

Poe 2014 YU43 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.336, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 380714.

                                               

2014 YU9

Poe 2014 YU9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.630, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�342304.

                                               

2014 YV34

Poe 2014 YV34 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.487, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 339505.

                                               

2014 YV43

Poe 2014 YV43 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.786, salaku magnitudo mutlakna 18.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�331369.

                                               

2014 YV9

Poe 2014 YV9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.474, salaku magnitudo mutlakna 26.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�319067.

                                               

2014 YW34

Poe 2014 YW34 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.426, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�342304.

                                               

2014 YY43

Poe 2014 YY43 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.490, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�358242.

                                               

2014 YY8

Poe 2014 YY8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.595, salaku magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392453.

                                               

2014 YZ41

Poe 2014 YZ41 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.374, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�342304.

                                               

2014 YZ8

Poe 2014 YZ8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.344, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�349335.

                                               

2015 AA246

Poé 2015 AA246 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.608, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�343827.

                                               

2015 AA44

Poé 2015 AA44 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.336, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369255.

                                               

2015 AA45

Poé 2015 AA45 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.513, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 342305.

                                               

2015 AB

Poé nu di 2015 TI hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.284, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 342305.

                                               

2015 AB246

Poé 2015 AB246 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.264, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�358243.

                                               

2015 AB45

Poé 2015 AB45, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.321, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 342305.

                                               

2015 AC17

Poé 2015 AC17 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.460, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 331370.

                                               

2015 AC246

Poé 2015 AC246 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.209, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 331379.

                                               

2015 AC45

Poé 2015 AC45 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.188, salaku magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 343822.

                                               

2015 AD44

Poé 2015 AD44 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.020, bari magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 342305.

                                               

2015 AD45

Poé 2015 AD45 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.323, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 342305.

                                               

2015 AE44

Poé 2015 AE44 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.322, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 335316.

                                               

2015 AE45

Poé 2015 AE45 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.303, bari magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�349335.

                                               

2015 AF44

Poé 2015 AF44 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.438, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�324235.

                                               

2015 AF45

Poé 2015 AF45 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.370, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�346328.

                                               

2015 AH44

Poé 2015 AH44 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.448, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 331371.

                                               

2015 AJ45

Poé 2015 AJ45 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.316, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 382721.

                                               

2015 AK1

Poé 2015 AK1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.513, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�382718.

                                               

2015 AK280

Poé 2015 AK280 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.704, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�335320.

                                               

2015 AK45

Poé 2015 AK45 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.602, salaku magnitudo mutlakna 26.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�331372.

                                               

2015 AM44

Poé 2015 AM44 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.558, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 349335.

                                               

2015 AM45

Poé 2015 AM45 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.518, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�384351.

                                               

2015 AN44

Poé 2015 AN44 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.220, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 324235.

                                               

2015 AN45

Poé 2015 AN45 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.486, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369255.

                                               

2015 AO43

Poé 2015 AO43 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.377, salaku magnitudo mutlakna 26.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�382721.

                                               

2015 AP43

Poé 2015 AP43 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.121, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 343822.

                                               

2015 AP44

Poé 2015 AP44 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.239, salaku magnitudo mutlakna 26.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�324236.

                                               

2015 AP45

Poé 2015 AP45 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.310, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 324238.

                                               

2015 AQ43

Poé 2015 AQ43 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.437, salaku magnitudo mutlakna 28.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�331371.

                                               

2015 AQ45

Poé 2015 AQ45 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.321, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 403089.

                                               

2015 AR45

Poé 2015 AR45 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.701, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�380398.

                                               

2015 AS45

Poé 2015 AS45 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.635, salaku magnitudo mutlakna 17.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 384352.

                                               

2015 AW16

Poé 2015 AW16 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.212, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�370374.

                                               

2015 AX44

Poé 2015 AX44 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.396, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405104.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →