★ Free online encyclopedia. Did you know? page 243



                                               

2014 YA44

Poe 2014 YA44 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.515, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 342304.

                                               

2014 YA9

Poe 2014 YA9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.579, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�349335.

                                               

2014 YB42

Poe 2014 YB42 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.557, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�373582.

                                               

2014 YB9

Poe 2014 YB9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.319, salaku magnitudo mutlakna 27.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�319066.

                                               

2014 YC

Poe 2014 YC téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.287, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 403088.

                                               

2014 YC15

Poe 2014 YC15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.478, salaku magnitudo mutlakna 18.7. Ari nu jadi référénsina nu MPEC 2017-J67.

                                               

2014 YC35

Poe 2014 YC35 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.449, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 342304.

                                               

2014 YC42

Poe 2014 YC42 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.535, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�319078.

                                               

2014 YC9

Poe 2014 YC9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.293, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 331367.

                                               

2014 YD

Poe 2014 YD jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.087, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369254.

                                               

2014 YD1

Poe 2014 YD1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.470, salaku magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�349335.

                                               

2014 YD14

Poe 2014 YD14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.535, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 327215.

                                               

2014 YD15

Poe 2014 YD15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.497, salaku magnitudo mutlakna 26.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�319070.

                                               

2014 YD35

Poe 2014 YD35 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.374, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 342304.

                                               

2014 YD42

Poe 2014 YD42 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.573, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�335315.

                                               

2014 YE1

Poe 2014 YE1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.554, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�342304.

                                               

2014 YE14

Poe 2014 YE14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.605, salaku magnitudo mutlakna 27.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�342304.

                                               

2014 YE35

Poe 2014 YE35 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.370, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 403088.

                                               

2014 YE42

Poe 2014 YE42 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.624, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�331369.

                                               

2014 YG

Poe 2014 YG salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.572, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�342304.

                                               

2014 YG14

Poe 2014 YG14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.381, salaku magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 331367.

                                               

2014 YH14

Poe 2014 YH14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.304, bari magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 342304.

                                               

2014 YJ14

Poe 2014 YJ14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.821, salaku magnitudo mutlakna 18.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�335315.

                                               

2014 YJ42

Poe 2014 YJ42 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.697, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�331369.

                                               

2014 YK14

Poe 2014 YK14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.410, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 319069.

                                               

2014 YK42

Poe 2014 YK42 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.480, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�319078.

                                               

2014 YK9

Poe 2014 YK9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.389, salaku magnitudo mutlakna 18.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 346327.

                                               

2014 YL14

Poe 2014 YL14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.766, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�346327.

                                               

2014 YL42

Poe 2014 YL42 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.674, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�327217.

                                               

2014 YM44

Poe 2014 YM44 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.203, salaku magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�324226.

                                               

2014 YM9

Poe 2014 YM9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.451, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 342304.

                                               

2014 YN44

Poe 2014 YN44 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.328, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 403088.

                                               

2014 YN9

Poe 2014 YN9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.567, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 331367.

                                               

2014 YO

Poe 2014 MANG, nyaéta hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.516, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 327213.

                                               

2014 YO9

Poe 2014 YO9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.362, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 349335.

                                               

2014 YP15

Poe 2014 YP15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid jadi kacatet dina magnitude tina 0.289, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�349335.

                                               

2014 YP34

Poe 2014 YP34 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.407, salaku magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369255.

                                               

2014 YP9

Poe 2014 YP9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.524, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�342304.

                                               

2014 YQ

Poe 2014 YQ téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.296, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 327213.

                                               

2014 YQ34

Poe 2014 YQ34 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.827, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�319075.

                                               

2014 YQ42

Poe 2014 YQ42 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.191, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 342304.

                                               

2014 YQ44

Poe 2014 YQ44 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.249, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�324227.

                                               

2014 YQ8

Poe 2014 YQ8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.623, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 342304.

                                               

2014 YQ9

Poe 2014 YQ9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.259, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 349335.

                                               

2014 YR

Poe 2014 YR jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.550, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399526.

                                               

2014 YR14

Poe 2014 YR14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.601, salaku magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�331367.

                                               

2014 YR43

Poe 2014 YR43 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.611, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�339505.

                                               

2014 YS14

Poe 2014 YS14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.660, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�349335.

                                               

2014 YS15

Poe 2014 YS15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.600, bari magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�335315.

                                               

2014 YS34

Poe 2014 YS34 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.385, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409519.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →