★ Free online encyclopedia. Did you know? page 242



                                               

2014 WW201

Poe 2014 WW201 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.571, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 318906.

                                               

2014 WW202

Poe 2014 WW202 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.220, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�342303.

                                               

2014 WW363

Poe 2014 WW363 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.208, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 318998.

                                               

2014 WW4

Poe 2014 WW4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.077, bari magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 342302.

                                               

2014 WX119

Poe 2014 WX119 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.279, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 349335.

                                               

2014 WX200

Poe 2014 WX200 hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.448, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 342303.

                                               

2014 WX202

Poe 2014 WX202 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.059, salaku magnitudo mutlakna 29.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�318909.

                                               

2014 WX4

Poe 2014 WX4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.468, salaku magnitudo mutlakna 26.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�318748.

                                               

2014 WY119

Poe 2014 WY119 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.125, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�318850.

                                               

2014 WY120

Poe 2014 WY120 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.399, salaku magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 318853.

                                               

2014 WY200

Poe 2014 WY200 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.479, salaku magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 331361.

                                               

2014 WY201

Poe 2014 WY201 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.371, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 318907.

                                               

2014 WY362

Poe 2014 WY362 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.457, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�318997.

                                               

2014 WY365

Poe 2014 WY365 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.524, salaku magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�319003.

                                               

2014 WY4

Poe 2014 WY4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.069, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 318748.

                                               

2014 WZ120

Poe 2014 WZ120 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.638, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�336655.

                                               

2014 WZ200

Poe 2014 WZ200 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.533, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 342303.

                                               

2014 WZ363

Poe 2014 WZ363 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.558, salaku magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�336662.

                                               

2014 WZ4

Poe 2014 WZ4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.287, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 342302.

                                               

2014 XA7

Poe 2014 XA7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.402, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 327211.

                                               

2014 XB6

Poe 2014 XB6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.393, salaku magnitudo mutlakna 26.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�319047.

                                               

2014 XC8

Poe 2014 XC8 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.383, salaku magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369254.

                                               

2014 XD32

Poe 2014 XD32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.657, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�319059.

                                               

2014 XD8

Poe 2014 XD8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.555, salaku magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 342303.

                                               

2014 XE32

Poe 2014 XE32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.659, salaku magnitudo mutlakna 26.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�342304.

                                               

2014 XF32

Poe 2014 XF32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.324, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 335313.

                                               

2014 XF8

Poe 2014 XF8 jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.476, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 342303.

                                               

2014 XG32

Poe 2014 XG32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.235, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 319060.

                                               

2014 XG8

Poe 2014 XG8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.520, salaku magnitudo mutlakna 17.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 370373.

                                               

2014 XJ3

Poe 2014 XJ3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.727, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�373580.

                                               

2014 XK3

Poe 2014 XK3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.415, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 382717.

                                               

2014 XK6

Poe 2014 XK6 hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.737, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�342303.

                                               

2014 XL6

Poe 2014 XL6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.620, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�331365.

                                               

2014 XL7

Poe 2014 XL7 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.533, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397858.

                                               

2014 XL8

Poe 2014 XL8 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.763, salaku magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�319051.

                                               

2014 XM7

Poe 2014 XM7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.548, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�331365.

                                               

2014 XN40

Poe 2014 XN40 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.635, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 324210.

                                               

2014 XN7

Poe 2014 XN7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.559, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 327212.

                                               

2014 XO7

Poe 2014 XO7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.369, salaku magnitudo mutlakna 26.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�319050.

                                               

2014 XP7

Poe 2014 XP7 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.564, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 342303.

                                               

2014 XQ3

Poe 2014 XQ3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.449, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�349335.

                                               

2014 XQ7

Poe 2014 XQ7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.748, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�319050.

                                               

2014 XR6

Poe 2014 XR6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.531, salaku magnitudo mutlakna 18.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 349335.

                                               

2014 XS6

Poe 2014 XS6 hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.568, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 342303.

                                               

2014 XT6

Poe 2014 XT6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.147, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 342303.

                                               

2014 XT7

Poe 2014 XT7 hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.638, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 327212.

                                               

2014 XX31

Poe 2014 XX31 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.872, salaku magnitudo mutlakna 17.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�331365.

                                               

2014 XX7

Poe 2014 XX7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.594, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 331365.

                                               

2014 XY31

Poe 2014 XY31 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.281, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 319059.

                                               

2014 YA15

Poe 2014 YA15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.515, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�319070.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →