★ Free online encyclopedia. Did you know? page 241



                                               

2014 WM368

Poe 2014 WM368 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.082, bari magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 319006.

                                               

2014 WN201

Poe 2014 WN201 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.525, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369249.

                                               

2014 WN202

Poe 2014 WN202 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.579, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 342303.

                                               

2014 WN365

Poe 2014 WN365 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.555, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�319001.

                                               

2014 WN368

Poe 2014 WN368 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.667, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�319006.

                                               

2014 WN4

Poe 2014 WN4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.341, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 318747.

                                               

2014 WN69

Poe 2014 WN69 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.276, salaku magnitudo mutlakna 28.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 318821.

                                               

2014 WO201

Poe 2014 WO201 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet magnitude tina 0.280, salaku magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�318905.

                                               

2014 WO202

Poe 2014 WO202 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.575, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 342303.

                                               

2014 WO365

Poe 2014 WO365 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.562, salaku magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�319001.

                                               

2014 WO371

Poe 2014 WO371 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.368, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�350507.

                                               

2014 WO4

Poe 2014 WO4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.710, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�318748.

                                               

2014 WO69

Poe 2014 WO69 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.449, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 342303.

                                               

2014 WO7

Poe 2014 WO7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.344, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�349335.

                                               

2014 WP201

Poe 2014 WP201 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.601, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�394031.

                                               

2014 WP202

Poe 2014 WP202 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.388, salaku magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 342303.

                                               

2014 WP362

Poe 2014 WP362 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.430, bari magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�336662.

                                               

2014 WP364

Poe 2014 WP364 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.521, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 343753.

                                               

2014 WP365

Poe 2014 WP365 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.233, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369252.

                                               

2014 WP368

Poe 2014 WP368 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.529, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 342303.

                                               

2014 WP371

Poe 2014 WP371 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.267, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 319007.

                                               

2014 WP4

Poe 2014 WP4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.563, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 318748.

                                               

2014 WP7

Poe 2014 WP7 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.594, salaku magnitudo mutlakna 26.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 342302.

                                               

2014 WQ201

Poe 2014 WQ201 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.366, salaku magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 342303.

                                               

2014 WQ362

Poe 2014 WQ362 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.422, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�318996.

                                               

2014 WQ368

Poe 2014 WQ368 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.543, salaku magnitudo mutlakna 18.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 342303.

                                               

2014 WQ69

Poe 2014 WQ69 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.382, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392452.

                                               

2014 WQ7

Poe 2014 WQ7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.506, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 349335.

                                               

2014 WR202

Poe 2014 WR202 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid jadi kacatet dina magnitude tina 0.289, salaku magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 318908.

                                               

2014 WR362

Poe 2014 WR362 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.593, salaku magnitudo mutlakna 27.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�318996.

                                               

2014 WR365

Poe 2014 WR365 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.571, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 342303.

                                               

2014 WR367

Poe 2014 WR367 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.662, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�319005.

                                               

2014 WR6

Poe 2014 WR6, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.354, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 318753.

                                               

2014 WR69

Poe 2014 WR69 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.346, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�318821.

                                               

2014 WR7

Poe 2014 WR7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.390, salaku magnitudo mutlakna 26.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�318756.

                                               

2014 WS202

Poe 2014 WS202 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.574, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 349335.

                                               

2014 WS362

Poe 2014 WS362 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.496, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�342303.

                                               

2014 WS365

Poe 2014 WS365 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.411, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�354521.

                                               

2014 WS7

Poe 2014 WS7, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.476, salaku magnitudo mutlakna 27.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�318756.

                                               

2014 WT362

Poe 2014 WT362 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.585, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 318996.

                                               

2014 WT363

Poe 2014 WT363 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.422, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 318997.

                                               

2014 WT365

Poe 2014 WT365 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.508, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 349335.

                                               

2014 WU200

Poe 2014 WU200 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.071, bari magnitudo mutlakna 29.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�327199.

                                               

2014 WU202

Poe 2014 WU202 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.316, salaku magnitudo mutlakna 26.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�318909.

                                               

2014 WU362

Poe 2014 WU362 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.303, bari magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 327206.

                                               

2014 WU363

Poe 2014 WU363 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.355, salaku magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 318997.

                                               

2014 WU365

Poe 2014 WU365 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.218, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 389129.

                                               

2014 WV202

Poe 2014 WV202 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.186, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 318909.

                                               

2014 WV363

Poe 2014 WV363 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.515, salaku magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�318997.

                                               

2014 WV365

Poe 2014 WV365 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.548, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 335310.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →