★ Free online encyclopedia. Did you know? page 240



                                               

2014 WA

Poe 2014 WA téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.538, salaku magnitudo mutlakna 28.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�318738.

                                               

2014 WA201

Poe 2014 WA201 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.423, salaku magnitudo mutlakna 26.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386889.

                                               

2014 WA366

Poe 2014 WA366 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.071, bari magnitudo mutlakna 26.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�342303.

                                               

2014 WA5

Poe 2014 WA5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.564, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�318749.

                                               

2014 WB201

Poe 2014 WB201 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.512, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 342303.

                                               

2014 WB363

Poe 2014 WB363 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.457, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 342303.

                                               

2014 WB366

Poe 2014 WB366 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.408, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�319003.

                                               

2014 WC201

Poe 2014 WC201 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.390, salaku magnitudo mutlakna 26.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369249.

                                               

2014 WC364

Poe 2014 WC364 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.429, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�318998.

                                               

2014 WC366

Poe 2014 WC366 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.573, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�319003.

                                               

2014 WC7

Poe 2014 WC7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.410, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 342302.

                                               

2014 WD120

Poe 2014 WD120 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.567, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 373574.

                                               

2014 WD201

Poe 2014 WD201 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.502, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 370370.

                                               

2014 WD365

Poe 2014 WD365 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.673, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�319000.

                                               

2014 WD366

Poe 2014 WD366 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.477, salaku magnitudo mutlakna 27.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 319004.

                                               

2014 WD497

Poe 2014 WD497 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.467, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�319041.

                                               

2014 WD6

Poe 2014 WD6, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.465, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 342302.

                                               

2014 WD7

Poe 2014 WD7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.752, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369245.

                                               

2014 WD70

Poe 2014 WD70 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.310, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 318822.

                                               

2014 WE120

Poe 2014 WE120 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.339, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�361258.

                                               

2014 WE121

Poe 2014 WE121 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.264, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 335308.

                                               

2014 WE365

Poe 2014 WE365 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.500, bari magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�343754.

                                               

2014 WE497

Poe 2014 WE497 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.552, salaku magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 319042.

                                               

2014 WE7

Poe 2014 WE7 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.588, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 318754.

                                               

2014 WF200

Poe 2014 WF200 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.315, salaku magnitudo mutlakna 27.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�318902.

                                               

2014 WF201

Poe 2014 WF201 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.109, salaku magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�342303.

                                               

2014 WF364

Poe 2014 WF364 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.591, salaku magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 318998.

                                               

2014 WF497

Poe 2014 WF497 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.222, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�364241.

                                               

2014 WF6

Poe 2014 WF6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.583, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389129.

                                               

2014 WF7

Poe 2014 WF7 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.175, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 342302.

                                               

2014 WG121

Poe 2014 WG121 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.728, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�342303.

                                               

2014 WG200

Poe 2014 WG200 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.578, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 318902.

                                               

2014 WG364

Poe 2014 WG364 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.618, anu kitu magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�342303.

                                               

2014 WG365

Poe 2014 WG365 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.334, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�343754.

                                               

2014 WG498

Poe 2014 WG498 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.487, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 349335.

                                               

2014 WG6

Poe 2014 WG6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.214 dasar, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 342302.

                                               

2014 WG70

Poe 2014 WG70 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.533, salaku magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 318823.

                                               

2014 WH6

Poe 2014 WH6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.614, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 318751.

                                               

2014 WH7

Poe 2014 WH7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.533, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 342302.

                                               

2014 WJ201

Poe 2014 WJ201 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.587, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 318905.

                                               

2014 WJ365

Poe 2014 WJ365 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.537, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 349335.

                                               

2014 WJ6

Poe 2014 WJ6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.639, salaku magnitudo mutlakna 27.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�318751.

                                               

2014 WJ70

Poe 2014 WJ70 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.606, salaku magnitudo mutlakna 17.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 343700.

                                               

2014 WK365

Poe 2014 WK365 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.279, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�319001.

                                               

2014 WK368

Poe 2014 WK368 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.712, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�319006.

                                               

2014 WK7

Poe 2014 WK7 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.361, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�318755.

                                               

2014 WL365

Poe 2014 WL365 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.300, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�319001.

                                               

2014 WL368

Poe 2014 WL368 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.235, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 403088.

                                               

2014 WL6

Poe 2014 WL6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.634, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�349335.

                                               

2014 WL7

Poe 2014 WL7 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.242, salaku magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369245.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →