★ Free online encyclopedia. Did you know? page 239



                                               

2014 UT116

Poe 2014 UT116 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.368, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 313407.

                                               

2014 UT192

Poe 2014 UT192 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.544, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392452.

                                               

2014 UT33

Poe 2014 UT33 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.423, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369237.

                                               

2014 UT34

Poe 2014 UT34 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.257, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 313392.

                                               

2014 UT56

Poe 2014 UT56 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.481, salaku magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�313397.

                                               

2014 UU116

Poe 2014 UU116 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.398, salaku magnitudo mutlakna 26.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�313407.

                                               

2014 UU192

Poe 2014 UU192 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.481, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 342302.

                                               

2014 UU33

Poe 2014 UU33 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.656, bari magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�313391.

                                               

2014 UU34

Poe 2014 UU34 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.283, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397857.

                                               

2014 UU56

Poe 2014 UU56 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.263, salaku magnitudo mutlakna 28.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�331359.

                                               

2014 UV

Poe 2014 UV nyaéta hiji-béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.140, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 339502.

                                               

2014 UV115

Poe 2014 UV115 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.635, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�313405.

                                               

2014 UV210

Poe 2014 UV210 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.134, salaku magnitudo mutlakna 26.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369243.

                                               

2014 UV34

Poe 2014 UV34 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.125, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�322367.

                                               

2014 UV56

Poe 2014 UV56 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.464, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 313397.

                                               

2014 UV57

Poe 2014 UV57 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.634, salaku magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 322369.

                                               

2014 UW56

Poe 2014 UW56 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.395, salaku magnitudo mutlakna 28.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�313397.

                                               

2014 UW57

Poe 2014 UW57 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.275, salaku magnitudo mutlakna 26.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 322369.

                                               

2014 UX116

Poe 2014 UX116 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.299, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 322374.

                                               

2014 UX33

Poe 2014 UX33 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.437, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 313392.

                                               

2014 UX34

Poe 2014 UX34 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.648, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�322367.

                                               

2014 UX56

Poe 2014 UX56 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.364, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 313398.

                                               

2014 UX57

Poe 2014 UX57 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid jadi kacatet dina magnitude tina 0.329, salaku magnitudo mutlakna 26.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�322369.

                                               

2014 UX7

Poe 2014 UX7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.049, bari magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 322364.

                                               

2014 UY

Poe 2014 UY hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.173, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409509.

                                               

2014 UY175

Poe 2014 UY175 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.447, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 313409.

                                               

2014 UY56

Poe 2014 UY56 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.545, salaku magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�313398.

                                               

2014 UY57

Poe 2014 UY57 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.583, salaku magnitudo mutlakna 27.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�313400.

                                               

2014 UY7

Poe 2014 UY7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.579, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 322364.

                                               

2014 UZ116

Poe 2014 UZ116 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.454, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 322374.

                                               

2014 UZ175

Poe 2014 UZ175 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.282, salaku magnitudo mutlakna 27.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�313409.

                                               

2014 UZ191

Poe 2014 UZ191 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.345, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�354521.

                                               

2014 UZ32

Poe 2014 UZ32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid jadi kacatet dina magnitude tina 0.289, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 322366.

                                               

2014 UZ56

Poe 2014 UZ56 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.492, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 342302.

                                               

2014 UZ57

Poe 2014 UZ57 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.590, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�313400.

                                               

2014 VA

Poe 2014 VA téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.439, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 313413.

                                               

2014 VC10

Poe 2014 VC10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.817, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�342302.

                                               

2014 VG10

Poe 2014 VG10 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.463, salaku magnitudo mutlakna 26.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�318690.

                                               

2014 VG2

Poe 2014 VG2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.197, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�346322.

                                               

2014 VH2

Poe 2014 VH2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.541, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 373570.

                                               

2014 VK2

Poe 2014 VK2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.604, salaku magnitudo mutlakna 18.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�364207.

                                               

2014 VL6

Poe 2014 VL6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid jadi kacatet dina magnitude tina 0.329, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�342302.

                                               

2014 VM

Ayeuna dina 2014 VM ka jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.415, salaku magnitudo mutlakna 17.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 339503.

                                               

2014 VN6

Poe 2014 VN6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.420, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409513.

                                               

2014 VP

Poe 2014 BING nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.423, salaku magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�318668.

                                               

2014 VP35

Poe 2014 VP35 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.349, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�336649.

                                               

2014 VQ

Poe 2014 VQ téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.255, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405100.

                                               

2014 VT6

Poe 2014 VT6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.551, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�393991.

                                               

2014 VU1

Poe 2014 VU1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.358, salaku magnitudo mutlakna 18.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 343672.

                                               

2014 VU6

Poe 2014 VU6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.402, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 331360.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →