★ Free online encyclopedia. Did you know? page 237



                                               

2014 TK64

Poe 2014 TK64 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.610, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�322361.

                                               

2014 TL

Poe 2014 TL téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.339, salaku magnitudo mutlakna 27.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�322355.

                                               

2014 TL17

Poe 2014 TL17 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.318, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�340355.

                                               

2014 TM

Poe 2014 TM téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.232, salaku magnitudo mutlakna 26.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�322355.

                                               

2014 TM17

Poe 2014 TM17 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.732, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�315329.

                                               

2014 TM34

Poe 2014 TM34 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.473, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 313337.

                                               

2014 TM35

Poe 2014 TM35 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.613, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�322359.

                                               

2014 TN

Poe 2014 TN téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.700, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�309138.

                                               

2014 TN17

Poe 2014 TN17 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.701, salaku magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�335306.

                                               

2014 TO35

Poe 2014 TO35 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.548, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 322359.

                                               

2014 TP57

Poe 2014 TP57 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.389, salaku magnitudo mutlakna 26.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 373563.

                                               

2014 TR

Poe 2014 PANGALUSNA nyaéta salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.278, salaku magnitudo mutlakna 27.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 309138.

                                               

2014 TR57

Poe 2014 TR57 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.439, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 342302.

                                               

2014 TS

Poé nu dina taun 2014-MAKE a béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.164, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�309138.

                                               

2014 TS16

Poe 2014 TS16 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.515, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�328242.

                                               

2014 TS57

Poe 2014 TS57 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.460, salaku magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�342302.

                                               

2014 TT

Poe 2014 TT nyaéta salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.627, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 309139.

                                               

2014 TT35

Poe 2014 TT35 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.470, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�322359.

                                               

2014 TT57

Poe 2014 TT57 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.234, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 313357.

                                               

2014 TU

Poé 2014 TAPI ieu téh salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.235, salaku magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�315327.

                                               

2014 TV

Poe 2014 TV mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.393, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�315327.

                                               

2014 TW

Poe 2014 TW nyaeta hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.009, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 322355.

                                               

2014 TW32

Poe 2014 TW32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.625, bari magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�342302.

                                               

2014 TW57

Poe 2014 TW57 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.737, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�322360.

                                               

2014 TX32

Poe 2014 TX32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.302, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392452.

                                               

2014 TX57

Poe 2014 TX57 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.448, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 339502.

                                               

2014 TY33

Poe 2014 TY33 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.262, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405095.

                                               

2014 TZ

Poe 2014 TZ téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.381, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 327173.

                                               

2014 TZ17

Poe 2014 TZ17 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.574, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 322357.

                                               

2014 UA176

Poe 2014 UA176 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.510, salaku magnitudo mutlakna 26.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�322379.

                                               

2014 UA192

Poe 2014 UA192 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.401, salaku magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 322380.

                                               

2014 UA33

Poe 2014 UA33 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.483, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 327181.

                                               

2014 UA57

Poe 2014 UA57 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.536, salaku magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 313398.

                                               

2014 UA58

Poe 2014 UA58 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.538, salaku magnitudo mutlakna 26.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�313400.

                                               

2014 UA8

Poe 2014 UA8 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.652, salaku magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�322364.

                                               

2014 UB176

Poe 2014 UB176 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.363, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 322379.

                                               

2014 UB192

Poe 2014 UB192 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.457, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 322380.

                                               

2014 UB58

Poe 2014 UB58 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.273, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 313400.

                                               

2014 UC115

Poe 2014 UC115 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.476, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369240.

                                               

2014 UC176

Poe 2014 UC176 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.472, salaku magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 322379.

                                               

2014 UC192

Poe 2014 UC192 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.363, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�342302.

                                               

2014 UC206

Poe 2014 UC206 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.842, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�342302.

                                               

2014 UC58

Poe 2014 UC58 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.123, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 342302.

                                               

2014 UD115

Poe 2014 UD115 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.248, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 322373.

                                               

2014 UD176

Poe 2014 UD176 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.430, bari magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�322379.

                                               

2014 UD192

Poe 2014 UD192 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.577, salaku magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�322380.

                                               

2014 UD57

Poe 2014 UD57 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.350, salaku magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�322369.

                                               

2014 UE115

Poe 2014 UE115 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.421, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 349335.

                                               

2014 UE176

Poe 2014 UE176 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.572, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 322379.

                                               

2014 UE192

Poe 2014 UE192 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.356, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 342302.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →