★ Free online encyclopedia. Did you know? page 234



                                               

2014 QQ296

Poe 2014 QQ296 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.511, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 318042.

                                               

2014 QQ33

Poe 2014 QQ33 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.565, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 312787.

                                               

2014 QQ362

Poe 2014 QQ362 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.659, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�305415.

                                               

2014 QQ363

Poe 2014 QQ363 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.490, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 311486.

                                               

2014 QQ434

Poe 2014 QQ434 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.690, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�309086.

                                               

2014 QR295

Poe 2014 QR295 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.720, salaku magnitudo mutlakna 18.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�339502.

                                               

2014 QR296

Poe 2014 QR296 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.212, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�311477.

                                               

2014 QR362

Poe 2014 QR362 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.502, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 315305.

                                               

2014 QR363

Poe 2014 QR363 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.044, bari magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 305416.

                                               

2014 QS168

Poe 2014 QS168 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.427, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 311460.

                                               

2014 QS295

Poe 2014 QS295 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.524, salaku magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�380389.

                                               

2014 QS296

Poe 2014 QS296 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.443, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�393802.

                                               

2014 QS362

Poe 2014 QS362 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.538, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�305415.

                                               

2014 QT168

Poe 2014 QT168 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.390, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 322330.

                                               

2014 QT295

Poe 2014 QT295 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.529, salaku magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�311477.

                                               

2014 QT296

Poe 2014 QT296 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.437, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�311477.

                                               

2014 QT362

Poe 2014 QT362 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.398, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 349334.

                                               

2014 QU169

Poe 2014 QU169 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.406, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 315300.

                                               

2014 QU296

Poe 2014 QU296 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.571, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 305407.

                                               

2014 QU362

Poe 2014 QU362 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.044, bari magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 322339.

                                               

2014 QV169

Poe 2014 QV169 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.558, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 315300.

                                               

2014 QV295

Poe 2014 QV295 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.524, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 315302.

                                               

2014 QV296

Poe 2014 QV296 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.341, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�342302.

                                               

2014 QV362

Poe 2014 QV362 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.421, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 305415.

                                               

2014 QV363

Poe 2014 QV363 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.408, salaku magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�305416.

                                               

2014 QW33

Poe 2014 QW33 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.576, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 315299.

                                               

2014 QW362

Poe 2014 QW362 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.216, salaku magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 305415.

                                               

2014 QW363

Poe 2014 QW363 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.607, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 340355.

                                               

2014 QW432

Poe 2014 QW432 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.043, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 311495.

                                               

2014 QX266

Poe 2014 QX266 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.223, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 399519.

                                               

2014 QX33

Poe 2014 QX33 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.316, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 370358.

                                               

2014 QX390

Poe 2014 QX390 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.303, bari magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 315307.

                                               

2014 QX432

Poe 2014 QX432 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.587, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�311495.

                                               

2014 QY33

Poe 2014 QY33 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.586, salaku magnitudo mutlakna 26.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�305358.

                                               

2014 QY363

Poe 2014 QY363 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.616, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 315305.

                                               

2014 QY432

Poe 2014 QY432 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.513, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 311496.

                                               

2014 QZ432

Poe 2014 QZ432 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.450, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 315308.

                                               

2014 RA

Poé 2014 BISA jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.457, salaku magnitudo mutlakna 28.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�311496.

                                               

2014 RA12

Poe 2014 RA12 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.275, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�311498.

                                               

2014 RB12

Poe 2014 RB12 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.273, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 322343.

                                               

2014 RB13

Poe 2014 RB13 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.484, salaku magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 324029.

                                               

2014 RC

Poe 2014 RC nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.375, bari magnitudo mutlakna 26.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�315308.

                                               

2014 RC12

Poe 2014 RC12 hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.464, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 327167.

                                               

2014 RC17

Poe 2014 RC17 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.419, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 309097.

                                               

2014 RD11

Poe 2014 RD11 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.783, salaku magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�311498.

                                               

2014 RD17

Poe 2014 RD17 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.576, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�309097.

                                               

2014 RE17

Poe 2014 RE17 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.236, bari magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 311499.

                                               

2014 RF11

Poe 2014 RF11 hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.132, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 342302.

                                               

2014 RH12

Poe 2014 RH12 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.535, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 322343.

                                               

2014 RJ

Poe 2014 RJ téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.271, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 305423.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →