★ Free online encyclopedia. Did you know? page 233



                                               

2014 QG365

Poe 2014 QG365 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.544, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 315305.

                                               

2014 QH32

Poe 2014 QH32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.281, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 305354.

                                               

2014 QH33

Poe 2014 QH33 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.185, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�311447.

                                               

2014 QH365

Poe 2014 QH365 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.339, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 311486.

                                               

2014 QH390

Poe 2014 QH390 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.463, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 311490.

                                               

2014 QJ33

Poe 2014 QJ33 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.321, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�322327.

                                               

2014 QJ362

Poe 2014 QJ362 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.196, salaku magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�305414.

                                               

2014 QJ365

Poe 2014 QJ365 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.478, salaku magnitudo mutlakna 27.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�305418.

                                               

2014 QJ433

Poe 2014 QJ433 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.532, salaku magnitudo mutlakna 18.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389126.

                                               

2014 QJ434

Poe 2014 QJ434 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.601, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 309085.

                                               

2014 QJ439

Poe 2014 QJ439 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.545, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 315308.

                                               

2014 QK266

Poe 2014 QK266 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.580, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 331357.

                                               

2014 QK296

Poe 2014 QK296 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.344, salaku magnitudo mutlakna 18.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 382715.

                                               

2014 QK362

Poe 2014 QK362 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.485, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�343636.

                                               

2014 QK365

Poe 2014 QK365 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.253, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 305418.

                                               

2014 QK390

Poe 2014 QK390 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.442, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 305418.

                                               

2014 QK433

Poe 2014 QK433 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.600, bari magnitudo mutlakna 18.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 331357.

                                               

2014 QK434

Poe 2014 QK434 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.504, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369226.

                                               

2014 QK439

Poe 2014 QK439 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.493, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 309087.

                                               

2014 QL266

Poe 2014 QL266 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.431, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 311473.

                                               

2014 QL32

Poe 2014 QL32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.580, salaku magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 311446.

                                               

2014 QL362

Poe 2014 QL362 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.445, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�322339.

                                               

2014 QL365

Poe 2014 QL365 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.364, salaku magnitudo mutlakna 27.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�311486.

                                               

2014 QL390

Poe 2014 QL390 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.402, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 311490.

                                               

2014 QL433

Poe 2014 QL433 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.718, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�311496.

                                               

2014 QM266

Poe 2014 QM266 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.811, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�305400.

                                               

2014 QM362

Poe 2014 QM362 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.469, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 305414.

                                               

2014 QM390

Poe 2014 QM390 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.547, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 311490.

                                               

2014 QM433

Poe 2014 QM433 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.450, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 311496.

                                               

2014 QN266

Poe 2014 QN266 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.092, bari magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403080.

                                               

2014 QN296

Poe 2014 QN296 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.531, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 305406.

                                               

2014 QN362

Poe 2014 QN362 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.316, salaku magnitudo mutlakna 26.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�305414.

                                               

2014 QN363

Poe 2014 QN363 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.781, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�305416.

                                               

2014 QN390

Poe 2014 QN390 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.324, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 311490.

                                               

2014 QN433

Poe 2014 QN433 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.443, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�311496.

                                               

2014 QN434

Poe 2014 QN434 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.077, bari magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 309085.

                                               

2014 QO266

Poe 2014 QO266 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.489, salaku magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 312899.

                                               

2014 QO295

Poe 2014 QO295 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.419, salaku magnitudo mutlakna 26.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�305405.

                                               

2014 QO296

Poe 2014 QO296 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.469, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�354520.

                                               

2014 QO33

Poe 2014 QO33 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.474, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 322327.

                                               

2014 QO362

Poe 2014 QO362 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.405, salaku magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�305414.

                                               

2014 QO390

Poe 2014 QO390 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.878, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�305419.

                                               

2014 QO433

Poe 2014 QO433 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.468, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 305422.

                                               

2014 QO434

Poe 2014 QO434 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.441, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�309085.

                                               

2014 QP266

Poe 2014 QP266 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.338, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 373557.

                                               

2014 QP296

Poe 2014 QP296 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.264, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 342302.

                                               

2014 QP33

Poe 2014 QP33 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.308, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 305357.

                                               

2014 QP362

Poe 2014 QP362 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.275, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 305415.

                                               

2014 QP363

Poe 2014 QP363 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.461, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�340354.

                                               

2014 QP434

Poe 2014 QP434 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.586, salaku magnitudo mutlakna 27.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�309085.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →