★ Free online encyclopedia. Did you know? page 232



                                               

2014 OS338

Poe 2014 OS338 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.193, salaku magnitudo mutlakna 27.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�307142.

                                               

2014 OT111

Poe 2014 OT111 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.554, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�311421.

                                               

2014 OT338

Poe 2014 OT338 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.352, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 322320.

                                               

2014 OU344

Poe 2014 OU344 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.678, salaku magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�307143.

                                               

2014 OV299

Poe 2014 OV299 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.543, salaku magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�302050.

                                               

2014 OV3

Poe 2014 OV3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.142, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�349332.

                                               

2014 OV391

Poe 2014 OV391 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.170, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 305268.

                                               

2014 OW3

Poe 2014 OW3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.739, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�302027.

                                               

2014 OX299

Poe 2014 OX299 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.857, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�332543.

                                               

2014 OX3

Poe 2014 OX3, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.563, salaku magnitudo mutlakna 27.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�302027.

                                               

2014 OY1

Poe 2014 OY1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.625, bari magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�322311.

                                               

2014 OY337

Poe 2014 OY337 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.186, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 403073.

                                               

2014 OY391

Poe 2014 OY391 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.607, salaku magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�307148.

                                               

2014 OZ1

Poe 2014 OZ1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.603, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 307102.

                                               

2014 OZ111

Poe 2014 OZ111 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.414, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�302044.

                                               

2014 OZ337

Poe 2014 OZ337 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.571, salaku magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�311429.

                                               

2014 PA59

Poe 2014 PA59 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.142, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389125.

                                               

2014 PB58

Poe 2014 PB58 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.328, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�336646.

                                               

2014 PC58

Poe 2014 PC58 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.522, salaku magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�318009.

                                               

2014 PC68

Poe 2014 PC68 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.285, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 311443.

                                               

2014 PD58

Poe 2014 PD58 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.775, salaku magnitudo mutlakna 17.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�335305.

                                               

2014 PF68

Poe 2014 PF68 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.587, salaku magnitudo mutlakna 18.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 331357.

                                               

2014 PH51

Poe 2014 PH51 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.277, salaku magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�307157.

                                               

2014 PH59

Poe 2014 PH59 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.510, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 308844.

                                               

2014 PJ51

Poe 2014 PJ51 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.441, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 307157.

                                               

2014 PL51

Poe 2014 PL51 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.444, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 318005.

                                               

2014 PP69

Poe 2014 PP69 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.942, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 342302.

                                               

2014 PQ58

Poe 2014 PQ58 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.103, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 305332.

                                               

2014 PR62

Poe 2014 PR62 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.468, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405076.

                                               

2014 PS59

Poe 2014 PS59 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.547, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�327164.

                                               

2014 PT59

Poe 2014 PT59 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.494, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 322325.

                                               

2014 PW59

Poe 2014 PW59 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.693, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�311442.

                                               

2014 PY58

Poe 2014 PY58 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.496, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 311442.

                                               

2014 PZ58

Poe 2014 PZ58 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.179, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 340354.

                                               

2014 QA33

Poe 2014 QA33 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.758, salaku magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�322327.

                                               

2014 QB33

Poe 2014 QB33 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.493, salaku magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 311447.

                                               

2014 QB433

Poe 2014 QB433 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.195, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�322342.

                                               

2014 QC3

Poe 2014 QC3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.373, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403076.

                                               

2014 QC391

Poe 2014 QC391 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.397, salaku magnitudo mutlakna 27.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�305419.

                                               

2014 QC433

Poe 2014 QC433 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.529, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 315308.

                                               

2014 QD3

Poe 2014 QD3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.409, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�305346.

                                               

2014 QD33

Poe 2014 QD33 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.450, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�305356.

                                               

2014 QD365

Poe 2014 QD365 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.353, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 305417.

                                               

2014 QD391

Poe 2014 QD391 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.447, salaku magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�373558.

                                               

2014 QD433

Poe 2014 QD433 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.520, salaku magnitudo mutlakna 18.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 331357.

                                               

2014 QE3

Poe 2014 QE3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.462, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 373555.

                                               

2014 QE391

Poe 2014 QE391 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.445, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 311490.

                                               

2014 QE433

Poe 2014 QE433 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.489, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 305421.

                                               

2014 QE434

Poe 2014 QE434 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.516, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 305422.

                                               

2014 QF33

Poe 2014 QF33 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.702, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�311447.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →