★ Free online encyclopedia. Did you know? page 231



                                               

2014 NC39

Poe 2014 NC39 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.479, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 315292.

                                               

2014 NC64

Poe 2014 NC64 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.637, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�357210.

                                               

2014 ND52

Poe 2014 ND52 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.421, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 311414.

                                               

2014 NE3

Poe 2014 NE3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.315, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�346319.

                                               

2014 NE39

Poe 2014 NE39 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.287, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 311414.

                                               

2014 NE52

Poe 2014 NE52 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.658, salaku magnitudo mutlakna 18.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�335305.

                                               

2014 NE63

Poe 2014 NE63, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.527, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 322311.

                                               

2014 NE64

Poe 2014 NE64 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.431, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 342302.

                                               

2014 NF3

Poe 2014 NF3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.494, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409487.

                                               

2014 NF64

Poe 2014 NF64 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.716, salaku magnitudo mutlakna 18.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�335305.

                                               

2014 NG3

Poe 2014 NG3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.364, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 311412.

                                               

2014 NG65

Poe 2014 NG65 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.386, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�332542.

                                               

2014 NJ65

Poe 2014 NJ65 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.254, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 303434.

                                               

2014 NK52

Poe 2014 NK52 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.839, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�302015.

                                               

2014 NL52

Poe 2014 NL52 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.195, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�311414.

                                               

2014 NM2

Poe 2014 NM2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.654, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�298951.

                                               

2014 NM64

Poe 2014 NM64 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.626, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 311416.

                                               

2014 NP64

Poe 2014 NP64 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.581, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 315293.

                                               

2014 NS64

Poe 2014 NS64 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.453, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 302024.

                                               

2014 NU64

Poe 2014 NU64 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.381, salaku magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 322311.

                                               

2014 NV63

Poe 2014 NV63 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.473, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�302022.

                                               

2014 NW64

Poe 2014 NW64 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.445, salaku magnitudo mutlakna 18.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�303433.

                                               

2014 NX64

Poe 2014 NX64 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.518, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 303433.

                                               

2014 NZ64

Poe 2014 NZ64 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.273, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-J70.

                                               

2014 OA339

Poe 2014 OA339 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.369, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�307142.

                                               

2014 OB112

Poe 2014 OB112 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.516, salaku magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�302044.

                                               

2014 OC4

Poe 2014 OC4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.162, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�307102.

                                               

2014 OD300

Poe 2014 OD300 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.489, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 322320.

                                               

2014 OD338

Poe 2014 OD338 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.496, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405072.

                                               

2014 OD4

Poe 2014 OD4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.156, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 302027.

                                               

2014 OE338

Poe 2014 OE338 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.273, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�346320.

                                               

2014 OF300

Poe 2014 OF300 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.615, salaku magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�307137.

                                               

2014 OF338

Poe 2014 OF338 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.465, salaku magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 311429.

                                               

2014 OF392

Poe 2014 OF392 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.510, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�305269.

                                               

2014 OG1

Poe 2014 OG1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.686, bari magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�307102.

                                               

2014 OG300

Poe 2014 OG300 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.401, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�307137.

                                               

2014 OH112

Poe 2014 OH112 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.271, salaku magnitudo mutlakna 26.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 307117.

                                               

2014 OJ392

Poe 2014 OJ392 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.292, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�305269.

                                               

2014 OL6

Poe 2014 OL6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.415, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 307103.

                                               

2014 OM207

Poe 2014 OM207 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.584, salaku magnitudo mutlakna 29.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 302048.

                                               

2014 OM339

Poe 2014 OM339 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.644, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�324027.

                                               

2014 ON207

Poe 2014 ON207 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.464, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 307129.

                                               

2014 ON339

Poe 2014 ON339 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.474, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 307142.

                                               

2014 OO392

Poe 2014 OO392 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.525, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 305269.

                                               

2014 OO6

Poe 2014 OO6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.680, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�317955.

                                               

2014 OP2

Poe 2014 OP2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.618, anu kitu magnitudo mutlakna 29.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�302026.

                                               

2014 OP344

Poe 2014 OP344 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.706, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�384320.

                                               

2014 OQ207

Poe 2014 OQ207 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.511, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 322317.

                                               

2014 OQ392

Poe 2014 OQ392 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.472, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 307148.

                                               

2014 OR338

Poe 2014 OR338 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.442, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 307142.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →