★ Free online encyclopedia. Did you know? page 230



                                               

2014 MH68

Poe 2014 MH68 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.366, salaku magnitudo mutlakna 17.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 303428.

                                               

2014 MJ26

Poe 2014 MJ26 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.501, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 298946.

                                               

2014 MJ27

Poe 2014 MJ27 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.333, bari magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 303424.

                                               

2014 MJ55

Poe 2014 MJ55 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.539, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�303426.

                                               

2014 MJ6

Poe 2014 MJ6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.643, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�328236.

                                               

2014 MJ68

Poe 2014 MJ68 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.474, salaku magnitudo mutlakna 17.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 303428.

                                               

2014 MK55

Poe 2014 MK55 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.370, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�327163.

                                               

2014 MK6

Poe 2014 MK6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.417, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405063.

                                               

2014 ML27

Poe 2014 ML27 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.529, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 303424.

                                               

2014 ML55

Poe 2014 ML55 jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.465, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 303426.

                                               

2014 ML60

Poe 2014 ML60 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.484, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 322310.

                                               

2014 ML67

Poe 2014 ML67 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.748, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�301996.

                                               

2014 MM27

Poe 2014 MM27 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.352, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�322310.

                                               

2014 MM55

Poe 2014 MM55 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.539, salaku magnitudo mutlakna 18.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 331356.

                                               

2014 MM68

Poe 2014 MM68 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.550, salaku magnitudo mutlakna 18.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 303428.

                                               

2014 MO41

Poe 2014 MO41 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.762, bari magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�298948.

                                               

2014 MO5

Poe 2014 MO5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.455, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 322310.

                                               

2014 MO60

Poe 2014 MO60 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.429, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 322310.

                                               

2014 MO68

Poe 2014 MO68 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.641, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�303428.

                                               

2014 MP

Poé 2014 AYEUNA hiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.029, bari magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 298932.

                                               

2014 MP41

Poe 2014 MP41 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.590, salaku magnitudo mutlakna 18.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409487.

                                               

2014 MP5

Poe 2014 MP5 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.521, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 317923.

                                               

2014 MP60

Poe 2014 MP60 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.491, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 327163.

                                               

2014 MQ5

Poe 2014 MQ5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.357, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 303422.

                                               

2014 MQ60

Poe 2014 MQ60 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.463, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 307095.

                                               

2014 MR26

Poe 2014 MR26 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.844, salaku magnitudo mutlakna 17.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�298946.

                                               

2014 MR41

Poe 2014 MR41 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.175, salaku magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 303425.

                                               

2014 MR60

Poe 2014 MR60 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.564, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�303426.

                                               

2014 MR67

Poe 2014 MR67 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.260, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 301996.

                                               

2014 MS5

Poe 2014 MS5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.560, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�298936.

                                               

2014 MS67

Poe 2014 MS67 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.496, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386888.

                                               

2014 MT41

Poe 2014 MT41 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.471, salaku magnitudo mutlakna 26.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 298948.

                                               

2014 MT5

Poe 2014 MT5 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.485, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 317923.

                                               

2014 MU67

Poe 2014 MU67 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.360, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 303427.

                                               

2014 MV2

Poe 2014 MV2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.326, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 307091.

                                               

2014 MV41

Poe 2014 MV41 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.602, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�322310.

                                               

2014 MV67

Poe 2014 MV67 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.515, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 303427.

                                               

2014 MW26

Poe 2014 MW26 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.131, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 342301.

                                               

2014 MW67

Poe 2014 MW67 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.347, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 303427.

                                               

2014 MX

Poe 2014 MX nyaéta hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.338, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 303421.

                                               

2014 MX17

Poe 2014 MX17 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.509, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 322310.

                                               

2014 MX67

Poe 2014 MX67 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.503, salaku magnitudo mutlakna 17.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 303427.

                                               

2014 MY

Poé éta 2014 WALLPAPER mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.631, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MP ...

                                               

2014 MY17

Poe 2014 MY17 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.639, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�298942.

                                               

2014 MY26

Poe 2014 MY26 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.502, salaku magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 317930.

                                               

2014 MY67

Poe 2014 MY67 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.449, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�304957.

                                               

2014 MZ5

Poe 2014 MZ5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.109, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 298936.

                                               

2014 NA39

Poe 2014 NA39 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.282, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�307098.

                                               

2014 NA64

Poe 2014 NA64 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.441, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPEC 2017-K02.

                                               

2014 NB3

Poe 2014 NB3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.495, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 303428.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →