★ Free online encyclopedia. Did you know? page 229



                                               

2014 KW86

Poe 2014 KW86 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.420, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 303418.

                                               

2014 KX21

Poe 2014 KX21 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.512, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 296102.

                                               

2014 KX76

Poe 2014 KX76, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.216, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 300697.

                                               

2014 KX86

Poe 2014 KX86 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.208, salaku magnitudo mutlakna 26.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 296113.

                                               

2014 KX99

Poe 2014 KX99 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.589, salaku magnitudo mutlakna 18.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 322309.

                                               

2014 KY86

Poe 2014 KY86 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.500, bari magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�296113.

                                               

2014 KZ45

Poe 2014 KZ45 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.406, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403062.

                                               

2014 LA27

Poe 2014 LA27 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.464, salaku magnitudo mutlakna 18.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 403063.

                                               

2014 LF25

Poe 2014 LF25 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.215, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 296117.

                                               

2014 LJ

Poe 2014 LJ jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.139, salaku magnitudo mutlakna 28.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�303419.

                                               

2014 LJ21

Poe 2014 LJ21 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.895, salaku magnitudo mutlakna 16.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397852.

                                               

2014 LL26

Poe 2014 LL26 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.102, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 303421.

                                               

2014 LM9

Poe 2014 LM9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.586, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 300699.

                                               

2014 LN14

Poe 2014 LN14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.429, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405061.

                                               

2014 LN17

Poe 2014 LN17 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.801, salaku magnitudo mutlakna 27.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�296116.

                                               

2014 LN9

Poe 2014 LN9, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.866, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�303420.

                                               

2014 LO14

Poe 2014 LO14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.432, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405061.

                                               

2014 LQ25

Poe 2014 LQ25 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.678, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409486.

                                               

2014 LQ26

Poe 2014 LQ26 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.610, salaku magnitudo mutlakna 18.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 322310.

                                               

2014 LR26

Poe 2014 LR26 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.636, salaku magnitudo mutlakna 18.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 322310.

                                               

2014 LS26

Poe 2014 LS26, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.629, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 307090.

                                               

2014 LU14

Poe 2014 LU14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.450, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389125.

                                               

2014 LV14

Poe 2014 LV14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.234, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 300699.

                                               

2014 LW14

Poe 2014 LW14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.367, salaku magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�324025.

                                               

2014 LX14

Poe 2014 LX14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.095, bari magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 393718.

                                               

2014 LX21

Poe 2014 LX21 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.501, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 311408.

                                               

2014 LX9

Poe 2014 LX9 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.446, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 303420.

                                               

2014 LY9

Poe 2014 LY9 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.498, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 300699.

                                               

2014 MA6

Poe 2014 MA6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.213, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�317923.

                                               

2014 MA68

Poe 2014 MA68 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.406, salaku magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�303428.

                                               

2014 MB55

Poe 2014 MB55 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.614, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 303426.

                                               

2014 MB6

Poe 2014 MB6 jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.650, salaku magnitudo mutlakna 26.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�298937.

                                               

2014 MC18

Poe 2014 MC18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.429, salaku magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 303423.

                                               

2014 MC55

Poe 2014 MC55 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.434, salaku magnitudo mutlakna 18.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 331356.

                                               

2014 MC6

Poe 2014 MC6 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.629, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�327163.

                                               

2014 MC68

Poe 2014 MC68 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.729, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�303428.

                                               

2014 MD18

Poe 2014 MD18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.489, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 303423.

                                               

2014 MD19

Poe 2014 MD19 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.314, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 298944.

                                               

2014 MD55

Poe 2014 MD55 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.529, salaku magnitudo mutlakna 18.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 301989.

                                               

2014 MD6

Poe 2014 MD6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.526, salaku magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 317924.

                                               

2014 ME18

Poe 2014 ME18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.232, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 311410.

                                               

2014 ME19

Poe 2014 ME19, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.131, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 403064.

                                               

2014 ME6

Poe 2014 ME6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.533, salaku magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�303422.

                                               

2014 MF19

Poe 2014 MF19 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.433, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�298945.

                                               

2014 MF6

Poe 2014 MF6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.613, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�317925.

                                               

2014 MF68

Poe 2014 MF68 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.463, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 303428.

                                               

2014 MG19

Poe 2014 MG19 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.451, salaku magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�327163.

                                               

2014 MG55

Poe 2014 MG55 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.462, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 303426.

                                               

2014 MG6

Poe 2014 MG6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.276, salaku magnitudo mutlakna 26.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 303422.

                                               

2014 MG68

Poe 2014 MG68 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.560, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�303428.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →