★ Free online encyclopedia. Did you know? page 227



                                               

2014 HZ198

Poe 2014 HZ198 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.662, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 317875.

                                               

2014 JA31

Poe 2014 JA31 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.217, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 297977.

                                               

2014 JC31

Poe 2014 JC31 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.601, salaku magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 300690.

                                               

2014 JD

Poe 2014 JD, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.560, salaku magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�297972.

                                               

2014 JD15

Poe 2014 JD15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.471, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�315290.

                                               

2014 JE15

Poe 2014 JE15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.517, salaku magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 315290.

                                               

2014 JF15

Poe 2014 JF15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.179, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�293436.

                                               

2014 JG15

Poe 2014 JG15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.239, salaku magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�315290.

                                               

2014 JG55

Poe 2014 JG55 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.412, salaku magnitudo mutlakna 29.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�293441.

                                               

2014 JH15

Poe 2014 JH15 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.624, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409481.

                                               

2014 JH57

Poe 2014 JH57 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.871, salaku magnitudo mutlakna 16.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�339502.

                                               

2014 JH78

Poe 2014 JH78 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.455, salaku magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 303414.

                                               

2014 JJ55

Poe 2014 JJ55 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.102, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�297981.

                                               

2014 JK15

Poe 2014 JK15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.495, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 322309.

                                               

2014 JK25

Poe 2014 JK25 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.562, salaku magnitudo mutlakna 18.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 315290.

                                               

2014 JL25

Poe 2014 JL25 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.657, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�307082.

                                               

2014 JN25

Poe 2014 JN25 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.222, salaku magnitudo mutlakna 26.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 293439.

                                               

2014 JN57

Poe 2014 JN57 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.168, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 328235.

                                               

2014 JO24

Poe 2014 JO24 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.544, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 297976.

                                               

2014 JO25

Poé 2014 JO25 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.885, salaku magnitudo mutlakna 17.9. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-K14.

                                               

2014 JP25

Poe 2014 JP25 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.273, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409482.

                                               

2014 JQ2

Poe 2014 JQ2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.416, salaku magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�293435.

                                               

2014 JQ24

Poe 2014 JQ24 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.283, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 297976.

                                               

2014 JQ57

Poe 2014 JQ57 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.774, salaku magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�311405.

                                               

2014 JQ79

Poe 2014 JQ79 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.366, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�317896.

                                               

2014 JR2

Poe 2014 JR2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.487, salaku magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�315290.

                                               

2014 JR24

Poe 2014 JR24 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.118, salaku magnitudo mutlakna 29.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�293438.

                                               

2014 JR25

Poe 2014 JR25 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.668, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�297976.

                                               

2014 JR55

Poe 2014 JR55 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.479, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405055.

                                               

2014 JR79

Poe 2014 JR79 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.187, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 317896.

                                               

2014 JS25

Poe 2014 JS25 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.493, salaku magnitudo mutlakna 26.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 293440.

                                               

2014 JS54

Poe 2014 JS54 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.893, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405055.

                                               

2014 JS57

Poe 2014 JS57 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.125, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 303413.

                                               

2014 JS79

Poe 2014 JS79 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.480, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�317896.

                                               

2014 JT2

Poe 2014 JT2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.227, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�297972.

                                               

2014 JT54

Poe 2014 JT54 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.720, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�297981.

                                               

2014 JT79

Poe 2014 JT79 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.531, salaku magnitudo mutlakna 26.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�317896.

                                               

2014 JU24

Poe 2014 JU24 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.237, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 315290.

                                               

2014 JU54

Poe 2014 JU54 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.268, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 380711.

                                               

2014 JU79

Poe 2014 JU79 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.256, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 317896.

                                               

2014 JV54

Poe 2014 JV54 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.060, bari magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�342301.

                                               

2014 JV55

Poe 2014 JV55 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.693, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�300692.

                                               

2014 JV79

Poe 2014 JV79 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.136, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�317897.

                                               

2014 JW24

Poe 2014 JW24 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.306, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�297976.

                                               

2014 JW54

Poe 2014 JW54 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.880, salaku magnitudo mutlakna 18.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�300692.

                                               

2014 JW55

Poe 2014 JW55 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.445, salaku magnitudo mutlakna 26.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�296079.

                                               

2014 JW79

Poe 2014 JW79 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.369, salaku magnitudo mutlakna 26.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�317897.

                                               

2014 JX24

Poe 2014 JX24 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.422, salaku magnitudo mutlakna 26.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 293438.

                                               

2014 JX54

Poe 2014 JX54 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.055, bari magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 297981.

                                               

2014 JX79

Poe 2014 JX79 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.385, salaku magnitudo mutlakna 28.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�317897.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →