★ Free online encyclopedia. Did you know? page 224



                                               

2014 HD198

Poe 2014 HD198 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.641, salaku magnitudo mutlakna 29.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�317873.

                                               

2014 HD199

Poe 2014 HD199 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.457, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�317875.

                                               

2014 HD3

Poe 2014 HD3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.508, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409461.

                                               

2014 HE124

Poe 2014 HE124 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.849, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�293412.

                                               

2014 HE177

Poe 2014 HE177 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.465, salaku magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 297970.

                                               

2014 HE184

Poe 2014 HE184 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.316, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 315290.

                                               

2014 HE196

Poe 2014 HE196 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.282, salaku magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 317867.

                                               

2014 HE197

Poe 2014 HE197 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.598, salaku magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�317870.

                                               

2014 HE198

Poe 2014 HE198 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.436, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�317873.

                                               

2014 HE199

Poe 2014 HE199 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.631, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�317875.

                                               

2014 HE3

Poe 2014 HE3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.727, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�322309.

                                               

2014 HE5

Poe 2014 HE5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.605, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�293378.

                                               

2014 HF124

Poe 2014 HF124 ieu téh salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.465, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�293412.

                                               

2014 HF177

Poe 2014 HF177 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.550, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409480.

                                               

2014 HF184

Poe 2014 HF184 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.250, salaku magnitudo mutlakna 26.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 331356.

                                               

2014 HF196

Poe 2014 HF196 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.422, salaku magnitudo mutlakna 27.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 317867.

                                               

2014 HF197

Poe 2014 HF197 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.684, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 317870.

                                               

2014 HF198

Poe 2014 HF198 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.293, salaku magnitudo mutlakna 27.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 317873.

                                               

2014 HF199

Poe 2014 HF199 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.313, bari magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 317876.

                                               

2014 HF5

Poe 2014 HF5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.451, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 293378.

                                               

2014 HG124

Poe 2014 HG124 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.583, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 315290.

                                               

2014 HG196

Poe 2014 HG196 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.713, salaku magnitudo mutlakna 26.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�317867.

                                               

2014 HG197

Poe 2014 HG197 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.164, salaku magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 317870.

                                               

2014 HG198

Poe 2014 HG198 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.408, salaku magnitudo mutlakna 27.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 317873.

                                               

2014 HG199

Poe 2014 HG199 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.412, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 317876.

                                               

2014 HG4

Poe 2014 HG4, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.786, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�317849.

                                               

2014 HH123

Poe 2014 HH123 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.237, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�297965.

                                               

2014 HH192

Poe 2014 HH192 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.345, salaku magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409481.

                                               

2014 HH196

Poe 2014 HH196 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.441, salaku magnitudo mutlakna 28.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�317867.

                                               

2014 HH197

Poe 2014 HH197 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.465, salaku magnitudo mutlakna 26.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 317870.

                                               

2014 HH198

Poe 2014 HH198 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid jadi kacatet dina magnitude tina 0.289, salaku magnitudo mutlakna 28.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�317873.

                                               

2014 HH199

Poe 2014 HH199 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.275, salaku magnitudo mutlakna 26.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 317876.

                                               

2014 HH4

Poe 2014 HH4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.675, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�293375.

                                               

2014 HJ129

Poe 2014 HJ129 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.562, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 301853.

                                               

2014 HJ196

Poe 2014 HJ196 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.474, salaku magnitudo mutlakna 29.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�317867.

                                               

2014 HJ197

Poe 2014 HJ197 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.171, salaku magnitudo mutlakna 30.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�317870.

                                               

2014 HJ198

Poe 2014 HJ198 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.718, salaku magnitudo mutlakna 26.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�317873.

                                               

2014 HJ199

Poe 2014 HJ199 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.529, salaku magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�317876.

                                               

2014 HJ4

Poe 2014 HJ4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.286, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 293375.

                                               

2014 HK129

Poe 2014 HK129 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.490, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�363995.

                                               

2014 HK196

Poe 2014 HK196 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.536, salaku magnitudo mutlakna 26.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 317868.

                                               

2014 HK197

Poe 2014 HK197 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.650, salaku magnitudo mutlakna 26.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�317870.

                                               

2014 HK199

Poe 2014 HK199 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.190, salaku magnitudo mutlakna 26.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 317876.

                                               

2014 HK2

Poe 2014 HK2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.531, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 303406.

                                               

2014 HK4

Poe 2014 HK4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.502, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�293375.

                                               

2014 HL123

Poe 2014 HL123 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.393, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 315290.

                                               

2014 HL129

Poe 2014 HL129 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.246, salaku magnitudo mutlakna 28.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�293415.

                                               

2014 HL196

Poe 2014 HL196 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.254, salaku magnitudo mutlakna 28.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 317868.

                                               

2014 HL197

Poe 2014 HL197 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.158, salaku magnitudo mutlakna 26.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 317870.

                                               

2014 HL198

Poe 2014 HL198 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.240, salaku magnitudo mutlakna 27.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�317873.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →