★ Free online encyclopedia. Did you know? page 223



                                               

2014 GG45

Poe 2014 GG45 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.243, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�290461.

                                               

2014 GG49

Poe 2014 GG49 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.406, salaku magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�294934.

                                               

2014 GH1

Poe 2014 GH1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.340, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 297953.

                                               

2014 GH17

Poe 2014 GH17 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.303, bari magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 307079.

                                               

2014 GH35

Poe 2014 GH35 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.542, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 307079.

                                               

2014 GH45

Poe 2014 GH45 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.131, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 303405.

                                               

2014 GJ35

Poe 2014 GJ35 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.633, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�332540.

                                               

2014 GK1

Poe 2014 GK1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.523, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 327163.

                                               

2014 GK35

Poe 2014 GK35 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.666, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�290456.

                                               

2014 GK45

Poe 2014 GK45 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.349, salaku magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 315289.

                                               

2014 GL1

Poe 2014 GL1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.647, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�290441.

                                               

2014 GL35

Poe 2014 GL35 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.778, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�294932.

                                               

2014 GL49

Poe 2014 GL49 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.522, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392445.

                                               

2014 GM35

Poe 2014 GM35 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.784, salaku magnitudo mutlakna 26.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�290457.

                                               

2014 GN1

Poe 2014 GN1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.750, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386886.

                                               

2014 GO17

Poe 2014 GO17 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.645, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�327163.

                                               

2014 GP17

Poe 2014 GP17 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.560, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�327163.

                                               

2014 GQ1

Poe 2014 GQ1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.568, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�327163.

                                               

2014 GQ45

Poe 2014 GQ45 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.519, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 322309.

                                               

2014 GR1

Poe 2014 GR1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.282, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�290442.

                                               

2014 GR45

Poe 2014 GR45 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.531, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�294933.

                                               

2014 GS34

Poe 2014 GS34 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.489, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 294932.

                                               

2014 GS45

Poe 2014 GS45 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.467, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 294933.

                                               

2014 GT45

Poe 2014 GT45 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.066, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 294933.

                                               

2014 GU34

Poe 2014 GU34, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.378, salaku magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�290455.

                                               

2014 GV48

Poe 2014 GV48 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.431, salaku magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 294934.

                                               

2014 GY44

Poe 2014 GY44 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.391, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�303405.

                                               

2014 HA124

Poe 2014 HA124 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.486, salaku magnitudo mutlakna 26.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 311402.

                                               

2014 HA165

Poe 2014 HA165 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.590, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 297969.

                                               

2014 HA177

Poe 2014 HA177 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.243, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 293427.

                                               

2014 HA196

Poe 2014 HA196 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.288, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 317867.

                                               

2014 HA197

Poe 2014 HA197 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.126, bari magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 317869.

                                               

2014 HA198

Poe 2014 HA198 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.160, salaku magnitudo mutlakna 28.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 317872.

                                               

2014 HA199

Poe 2014 HA199 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet magnitude tina 0.280, salaku magnitudo mutlakna 27.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 317875.

                                               

2014 HB177

Poe 2014 HB177 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.195, salaku magnitudo mutlakna 28.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�297970.

                                               

2014 HB196

Poe 2014 HB196 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.587, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�317867.

                                               

2014 HB197

Poe 2014 HB197 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.297, salaku magnitudo mutlakna 27.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�317869.

                                               

2014 HB198

Poe 2014 HB198 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.246, salaku magnitudo mutlakna 27.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 317872.

                                               

2014 HB199

Poe 2014 HB199 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.494, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�317875.

                                               

2014 HC124

Poe 2014 HC124 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.562, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�315290.

                                               

2014 HC177

Poe 2014 HC177 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.477, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�293427.

                                               

2014 HC192

Poe 2014 HC192 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.213, salaku magnitudo mutlakna 26.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�308575.

                                               

2014 HC196

Poe 2014 HC196 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.564, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 317867.

                                               

2014 HC197

Poe 2014 HC197 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.281, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 317870.

                                               

2014 HC198

Poe 2014 HC198 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.381, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�317872.

                                               

2014 HC199

Poe 2014 HC199 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.490, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�317875.

                                               

2014 HD124

Poe 2014 HD124 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.337, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 382714.

                                               

2014 HD177

Poe 2014 HD177 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.570, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�293427.

                                               

2014 HD184

Poe 2014 HD184 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.326, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�315290.

                                               

2014 HD196

Poe 2014 HD196 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.192, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 317867.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →