★ Free online encyclopedia. Did you know? page 222



                                               

2014 FG

Poe 2014 FG nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.537, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 290385.

                                               

2014 FG33

Poe 2014 FG33 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.244, salaku magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�290410.

                                               

2014 FH

Poe 2014 FH nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.854, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�290385.

                                               

2014 FH33

Poe 2014 FH33 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.678, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�342298.

                                               

2014 FH54

Poe 2014 FH54 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.870, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�290438.

                                               

2014 FL33

Poe 2014 FL33 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.567, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�327163.

                                               

2014 FL38

Poe 2014 FL38 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.312, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 297952.

                                               

2014 FM33

Poe 2014 FM33 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.431, salaku magnitudo mutlakna 26.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 290411.

                                               

2014 FM38

Poe 2014 FM38 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.505, salaku magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�290419.

                                               

2014 FN33

Poe 2014 FN33 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.498, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 311396.

                                               

2014 FN47

Poe 2014 FN47 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.281, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 354506.

                                               

2014 FP

Poe 2014 KAGIATAN téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.192, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 303404.

                                               

2014 FP38

Poe 2014 FP38 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.178, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 290420.

                                               

2014 FP47

Poe 2014 FP47 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.260, salaku magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�327163.

                                               

2014 FQ37

Poe 2014 FQ37 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.462, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�294927.

                                               

2014 FQ38

Poe 2014 FQ38 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.506, salaku magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�290420.

                                               

2014 FR37

Poe 2014 FR37 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.271, salaku magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�294927.

                                               

2014 FR52

Poe 2014 FR52 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.491, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 315289.

                                               

2014 FS32

Poe 2014 FS32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.349, salaku magnitudo mutlakna 26.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�290409.

                                               

2014 FS37

Poe 2014 FS37 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.422, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 297952.

                                               

2014 FS52

Poe 2014 FS52 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.586, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�315289.

                                               

2014 FT32

Poe 2014 FT32 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.535, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 290409.

                                               

2014 FT37

Poe 2014 FT37 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.437, salaku magnitudo mutlakna 27.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�290419.

                                               

2014 FT38

Poe 2014 FT38 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.840, bari magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�294927.

                                               

2014 FV32

Poe 2014 FV32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.423, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�317838.

                                               

2014 FX

Poe 2014 FX nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.487, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 297951.

                                               

2014 FX32

Poe 2014 FX32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.482, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403057.

                                               

2014 FX6

Poe 2014 FX6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.510, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�290393.

                                               

2014 FY

Hayu FY 2014 nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.429, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 393674.

                                               

2014 FY43

Poe 2014 FY43 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.468, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 315289.

                                               

2014 FY56

Poe 2014 FY56 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.384, bari magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 290439.

                                               

2014 FY6

Poe 2014 FY6, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.305, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�290393.

                                               

2014 FZ

Poe 2014 FZ mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.265, salaku magnitudo mutlakna 27.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 290387.

                                               

2014 FZ43

Poe 2014 FZ43 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.213, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�290424.

                                               

2014 GA

Poe 2014 GA téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.059, salaku magnitudo mutlakna 26.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�290440.

                                               

2014 GB49

Poe 2014 GB49 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.617, salaku magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�290463.

                                               

2014 GB50

Poe 2014 GB50 hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.431, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 293368.

                                               

2014 GC34

Poe 2014 GC34 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.716, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�290454.

                                               

2014 GC35

Poe 2014 GC35 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.306, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�336643.

                                               

2014 GC45

Poe 2014 GC45 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.376, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 315289.

                                               

2014 GD34

Poe 2014 GD34 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.088, salaku magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 294932.

                                               

2014 GD35

Poe 2014 GD35 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.371, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 303405.

                                               

2014 GD50

Poe 2014 GD50 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.522, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�322309.

                                               

2014 GE35

Poe 2014 GE35 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.521, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�297955.

                                               

2014 GE53

Poe 2014 GE53 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.514, salaku magnitudo mutlakna 18.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 303405.

                                               

2014 GF1

Poe 2014 GF1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.529, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 290440.

                                               

2014 GF17

Poe 2014 GF17 hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.445, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 294930.

                                               

2014 GF35

Poe 2014 GF35 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.491, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 290455.

                                               

2014 GG1

Poe 2014 GG1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.345, salaku magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�290440.

                                               

2014 GG17

Poe 2014 GG17 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.352, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409459.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →