★ Free online encyclopedia. Did you know? page 221



                                               

2014 DW110

Poe 2014 DW110 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.509, salaku magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 322308.

                                               

2014 DW17

Poe 2014 DW17 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.332, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�286757.

                                               

2014 DX110

Poe 2014 DX110 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.625, bari magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�286765.

                                               

2014 DX2

Poe 2014 DX2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.514, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 303403.

                                               

2014 DY110

Poe 2014 DY110 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.319, salaku magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 286766.

                                               

2014 DY112

Poe 2014 DY112 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.557, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�292232.

                                               

2014 EA25

Poe 2014 éa25 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.636, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 290345.

                                               

2014 EA4

Poe 2014 EA4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.438, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�332540.

                                               

2014 EA49

Poe 2014 EA49 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.873, bari magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�290378.

                                               

2014 EB25

Poe 2014 EB25 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.417, salaku magnitudo mutlakna 27.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�286775.

                                               

2014 EB4

Poe 2014 EB4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.445, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�292234.

                                               

2014 EB49

Poe 2014 EB49 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.425, bari magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389115.

                                               

2014 EC

Ayeuna dina 2014 EC jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.526, salaku magnitudo mutlakna 28.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�303403.

                                               

2014 EC49

Poe 2014 EC49 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.559, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 294923.

                                               

2014 ED49

Poe 2014 ED49 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.470, salaku magnitudo mutlakna 18.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397844.

                                               

2014 EE

Poe 2014 EE téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.477, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 389114.

                                               

2014 EE4

Poe 2014 EE4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.540, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 297950.

                                               

2014 EF

Poe 2014 EF nyaeta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.489, salaku magnitudo mutlakna 28.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�286769.

                                               

2014 EF4

Poe 2014 EF4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.346, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 303403.

                                               

2014 EG45

Poe 2014 EG45 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.498, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�377864.

                                               

2014 EH24

Poe 2014 EH24 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.284, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�322308.

                                               

2014 EH45

Poe 2014 EH45 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.198, salaku magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�311395.

                                               

2014 EJ24

Poe 2014 EJ24 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.708, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�286774.

                                               

2014 EK45

Poe 2014 EK45 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.530, salaku magnitudo mutlakna 18.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 297951.

                                               

2014 EL12

Poe 2014 EL12 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.629, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�292235.

                                               

2014 EL45

Poe 2014 EL45 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.620, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 307079.

                                               

2014 EM

Poe 2014 EM jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.545, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�292234.

                                               

2014 EM12

Poe 2014 EM12 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.649, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�286772.

                                               

2014 EN12

Poe 2014 EN12 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.605, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�286772.

                                               

2014 EN45

Poe 2014 EN45 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.568, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 294923.

                                               

2014 EO12

Poe 2014 EO12 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.396, salaku magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�286772.

                                               

2014 EP12

Poe 2014 EP12 jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.585, salaku magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�307078.

                                               

2014 EQ12

Poe 2014 EQ12 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.744, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�322308.

                                               

2014 EQ49

Poe 2014 EQ49 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.207, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�303404.

                                               

2014 ER49

Poe 2014 ER49 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.643, salaku magnitudo mutlakna 18.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 324024.

                                               

2014 ES3

Poe 2014 ES3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.481, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 286771.

                                               

2014 EU

Ayeuna dina 2014 EU jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet magnitude tina 0.280, salaku magnitudo mutlakna 27.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�292234.

                                               

2014 EX24

Poe 2014 EX24 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.563, salaku magnitudo mutlakna 28.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�286774.

                                               

2014 EY24

Poe 2014 EY24 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.599, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409458.

                                               

2014 EZ24

Poe 2014 EZ24 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.161, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�286775.

                                               

2014 EZ48

Poe 2014 EZ48 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.564, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�317833.

                                               

2014 FA44

Poe 2014 FA44 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.189, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 315289.

                                               

2014 FA7

Poe 2014 FA7 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.205, salaku magnitudo mutlakna 26.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�290394.

                                               

2014 FB44

Poe 2014 FB44 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.324, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 290425.

                                               

2014 FB7

Poe 2014 FB7 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.572, salaku magnitudo mutlakna 27.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�290394.

                                               

2014 FC33

Poe 2014 FC33 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.314, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 290410.

                                               

2014 FD

Poe 2014 FD jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.480, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�290384.

                                               

2014 FD7

Poe 2014 FD7 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.049, bari magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 315289.

                                               

2014 FE

Poe 2014 FE mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.687, salaku magnitudo mutlakna 27.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�303404.

                                               

2014 FF

Poé 2014 FF jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.504, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 290385.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →