★ Free online encyclopedia. Did you know? page 220



                                               

2014 CY4

Poe 2014 CY4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.819, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�303403.

                                               

2014 CZ2

Poe 2014 CZ2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.635, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�322308.

                                               

2014 DA

Ayeuna dina 2014 TI hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.485, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�292225.

                                               

2014 DB

Poe 2014 DB téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.488, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�286750.

                                               

2014 DB11

Poe 2014 DB11 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.609, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 297947.

                                               

2014 DC

Poe 2014 DC nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.603, salaku magnitudo mutlakna 26.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�286750.

                                               

2014 DC10

Poe 2014 DC10 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.658, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�300683.

                                               

2014 DD10

Poe 2014 DD10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.882, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�294917.

                                               

2014 DD112

Poe 2014 DD112 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.166, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 292232.

                                               

2014 DD23

Poe 2014 DD23 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.226, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 290147.

                                               

2014 DD80

Poe 2014 DD80 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.534, salaku magnitudo mutlakna 18.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 292230.

                                               

2014 DE10

Poe 2014 DE10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.362, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 317821.

                                               

2014 DE23

Poe 2014 DE23, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.360, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�292226.

                                               

2014 DE80

Poe 2014 DE80 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.825, salaku magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369198.

                                               

2014 DF

Poé éta 2014 geus datang deui jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.185, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 373551.

                                               

2014 DF10

Poe 2014 DF10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.484, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 286755.

                                               

2014 DF80

Poe 2014 DF80 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.325, salaku magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 292230.

                                               

2014 DG

Poe 2014 DG téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.166, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 286751.

                                               

2014 DG10

Poe 2014 DG10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.576, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�286755.

                                               

2014 DG6

Poe 2014 DG6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.256, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 292225.

                                               

2014 DG80

Poe 2014 DG80 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.427, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 322308.

                                               

2014 DH10

Poe 2014 DH10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.375, bari magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 297947.

                                               

2014 DH23

Poe 2014 DH23 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.395, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 399502.

                                               

2014 DH6

Poe 2014 DH6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.314, salaku magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�286753.

                                               

2014 DH80

Poe 2014 DH80 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.490, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�312420.

                                               

2014 DJ10

Poe 2014 DJ10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.126, bari magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�286755.

                                               

2014 DJ112

Poe 2014 DJ112 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.454, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409458.

                                               

2014 DJ23

Poe 2014 DJ23 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.734, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�307078.

                                               

2014 DK10

Poe 2014 DK10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.507, salaku magnitudo mutlakna 27.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�303403.

                                               

2014 DK112

Poe 2014 DK112 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.598, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�294920.

                                               

2014 DK23

Poe 2014 DK23 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.450, salaku magnitudo mutlakna 27.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�286761.

                                               

2014 DL23

Poe 2014 DL23 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.318, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 292226.

                                               

2014 DM112

Poe 2014 DM112 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.344, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 370356.

                                               

2014 DM22

Poe 2014 DM22 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.559, salaku magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�301812.

                                               

2014 DM23

Poe 2014 DM23 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.222, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 294918.

                                               

2014 DN7

Poe 2014 DN7, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.653, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392438.

                                               

2014 DO112

Poe 2014 DO112 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.446, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 300683.

                                               

2014 DO7

Poe 2014 DO7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.401, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 292225.

                                               

2014 DP21

Poe 2014 DP21 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.516, salaku magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 292226.

                                               

2014 DP7

Poe 2014 DP7 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.488, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 403056.

                                               

2014 DQ

Poe 2014 STUXNET mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.237, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�286751.

                                               

2014 DQ21

Poe 2014 DQ21 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.357, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 286758.

                                               

2014 DR

Poe 2014 SPORTS nyaéta salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.510, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�286751.

                                               

2014 DR112

Poe 2014 DR112 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.304, bari magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 286767.

                                               

2014 DR21

Poe 2014 DR21 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.478, salaku magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 286758.

                                               

2014 DS22

Poe 2014 DS22 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.579, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�286759.

                                               

2014 DT110

Poe 2014 DT110 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.547, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 294920.

                                               

2014 DU110

Poe 2014 DU110 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.148, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 303403.

                                               

2014 DU22

Poe 2014 DU22 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.487, salaku magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�292226.

                                               

2014 DV17

Poe 2014 DV17 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.274, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 354504.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →