★ Free online encyclopedia. Did you know? page 219



                                               

2014 BQ43

Poe 2014 BQ43 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.571, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�288551.

                                               

2014 BQ8

Poe 2014 BQ8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.370, salaku magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 294915.

                                               

2014 BR

Poe 2014 BENTANG nu hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.353, salaku magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 284112.

                                               

2014 BR43

Poe 2014 BR43 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.440, salaku magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 300683.

                                               

2014 BR57

Poe 2014 BR57 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.399, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�307078.

                                               

2014 BR8

Poe 2014 BR8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.239, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�292220.

                                               

2014 BS

Poe 2014 BS nyaeta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.176, salaku magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 284112.

                                               

2014 BS43

Poe 2014 BS43 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.549, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�288551.

                                               

2014 BS57

Poe 2014 BS57 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.578, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�284138.

                                               

2014 BT

Poe 2014 BT mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.403, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 284113.

                                               

2014 BT32

Poe 2014 BT32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.143, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�284129.

                                               

2014 BT43

Poe 2014 BT43 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.517, salaku magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�284133.

                                               

2014 BT57

Poe 2014 BT57 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.315, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 284138.

                                               

2014 BU32

Poe 2014 BU32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.405, salaku magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 288550.

                                               

2014 BV43

Poe 2014 BV43 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.308, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 284133.

                                               

2014 BV59

Poe 2014 BV59 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.155, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 284139.

                                               

2014 BW2

Poe 2014 BW2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.478, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�358202.

                                               

2014 BW57

Poe 2014 BW57 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.533, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403056.

                                               

2014 BX2

Poe 2014 BX2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.760, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�288548.

                                               

2014 BX32

Poe 2014 BX32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.350, salaku magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�304818.

                                               

2014 BX43

Poe 2014 BX43 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.670, salaku magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�284133.

                                               

2014 BX57

Poe 2014 BX57 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.331, salaku magnitudo mutlakna 26.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�284139.

                                               

2014 BY2

Poe 2014 BY2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.629, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 292219.

                                               

2014 BY32

Poe 2014 BY32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.350, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 373551.

                                               

2014 BY43

Poe 2014 BY43 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.115, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�284133.

                                               

2014 BZ2

Poe 2014 BZ2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.552, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�284115.

                                               

2014 CA3

Poe 2014 CA3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.270, bari magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 288553.

                                               

2014 CB13

Poe 2014 CB13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.437, salaku magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 284144.

                                               

2014 CB3

Poe 2014 CB3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.264, salaku magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�284143.

                                               

2014 CD13

Poe 2014 CD13 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.756, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�292224.

                                               

2014 CE

Poe 2014 CE nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.458, salaku magnitudo mutlakna 26.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�292223.

                                               

2014 CF13

Poe 2014 CF13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.294, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�286741.

                                               

2014 CF14

Poe 2014 CF14, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.588, salaku magnitudo mutlakna 18.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392437.

                                               

2014 CG13

Poe 2014 CG13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.125, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 292224.

                                               

2014 CG14

Poe 2014 CG14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.445, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 389109.

                                               

2014 CH13

Poe 2014 CH13 jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.154, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�286742.

                                               

2014 CH14

Poe 2014 CH14 jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.471, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 292224.

                                               

2014 CJ13

Poe 2014 CJ13 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.292, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 286742.

                                               

2014 CJ14

Poe 2014 CJ14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.218, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392437.

                                               

2014 CM13

Poe 2014 CM13 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.656, bari magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�286742.

                                               

2014 CN13

Poe 2014 CN13 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.608, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 286742.

                                               

2014 CP13

Poe 2014 CP13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.467, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 292224.

                                               

2014 CQ

Poe 2014 CQ téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.365, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 288553.

                                               

2014 CQ13

Poe 2014 CQ13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.581, salaku magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 294916.

                                               

2014 CR

Poe 2014 CR nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.583, salaku magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�292223.

                                               

2014 CR13

Poe 2014 CR13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.461, salaku magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�303403.

                                               

2014 CS

Dinten nyaéta 2014 CS nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.438, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 292223.

                                               

2014 CS13

Poe 2014 CS13 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.327, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�292224.

                                               

2014 CT13

Poe 2014 CT13, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.581, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 286743.

                                               

2014 CU13

Poe 2014 CU13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.674, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�307078.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →