★ Free online encyclopedia. Did you know? page 218



                                               

2014 AD17

Poe 2014 AD17 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.430, bari magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409456.

                                               

2014 AD33

Poe 2014 AD33 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.701, salaku magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�285805.

                                               

2014 AE16

Poe 2014 AE16 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.323, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 285804.

                                               

2014 AE5

Poe 2014 AE5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.351, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397842.

                                               

2014 AE51

Poe 2014 AE51 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.626, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�284107.

                                               

2014 AF16

Poe 2014 AF16 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.482, salaku magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�292218.

                                               

2014 AF33

Poe 2014 AF33 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.290, salaku magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 284092.

                                               

2014 AF5

Poe 2014 AF5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.520, salaku magnitudo mutlakna 28.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�279505.

                                               

2014 AF51

Poe 2014 AF51 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.430, bari magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 301809.

                                               

2014 AG16

Poe 2014 AG16 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.411, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�288546.

                                               

2014 AG5

Poe 2014 AG5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.034, bari magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 288545.

                                               

2014 AG51

Poe 2014 AG51 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.591, salaku magnitudo mutlakna 29.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�284108.

                                               

2014 AJ51

Poe 2014 AJ51 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.395, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 288548.

                                               

2014 AK51

Poe 2014 AK51 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.666, salaku magnitudo mutlakna 26.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�284108.

                                               

2014 AL29

Poe 2014 AL29 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.501, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 288547.

                                               

2014 AM29

Poe 2014 AM29 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.633, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�285805.

                                               

2014 AM51

Poe 2014 AM51 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.384, bari magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�284108.

                                               

2014 AN51

Poe 2014 AN51 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.557, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�284108.

                                               

2014 AQ46

Poe 2014 AQ46 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.532, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 303403.

                                               

2014 AT51

Poe 2014 AT51 hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.577, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�363973.

                                               

2014 AW32

Poe 2014 AW32 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.259, salaku magnitudo mutlakna 27.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�279509.

                                               

2014 AY16

Poe 2014 AY16 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.614, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�294914.

                                               

2014 AY28

Poe 2014 AY28 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.283, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 389106.

                                               

2014 AY32

Poe 2014 AY32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.568, salaku magnitudo mutlakna 26.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�279509.

                                               

2014 AZ16

Poe 2014 AZ16 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.268, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�285804.

                                               

2014 AZ32

Poe 2014 AZ32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.484, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�285805.

                                               

2014 AZ51

Poe 2014 AZ51 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.365, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 403056.

                                               

2014 BB3

Poe 2014 BB3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.435, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 292219.

                                               

2014 BC33

Poe 2014 BC33 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.485, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 288550.

                                               

2014 BD33

Poe 2014 BD33 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.728, salaku magnitudo mutlakna 17.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�292222.

                                               

2014 BE3

Poe 2014 BE3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.436, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 284115.

                                               

2014 BE63

Poe 2014 BE63 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.652, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�284140.

                                               

2014 BF25

Poe 2014 BF25 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.579, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�288550.

                                               

2014 BF3

Poe 2014 BF3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.107, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 384291.

                                               

2014 BG3

Poe 2014 BG3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.432, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403056.

                                               

2014 BG60

Poe 2014 BG60 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.613, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 300683.

                                               

2014 BH25

Poe 2014 BH25, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.687, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�288550.

                                               

2014 BH3

Poe 2014 BH3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.272, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 288548.

                                               

2014 BJ25

Poe 2014 BJ25 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.485, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 292221.

                                               

2014 BJ3

Poe 2014 BJ3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.357, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 288548.

                                               

2014 BK25

Poe 2014 BK25 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.445, salaku magnitudo mutlakna 27.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�284127.

                                               

2014 BK3

Poe 2014 BK3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.412, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�284116.

                                               

2014 BL25

Poe 2014 BL25 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.450, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 288550.

                                               

2014 BL62

Poe 2014 BL62 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.128, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 288553.

                                               

2014 BM25

Poe 2014 BM25 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.361, salaku magnitudo mutlakna 28.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�284127.

                                               

2014 BM62

Poe 2014 BM62 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.437, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�284140.

                                               

2014 BO43

Poe 2014 BO43 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.183, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 288551.

                                               

2014 BP

Poe 2014 BP nyaeta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.313, bari magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�284112.

                                               

2014 BP43

Poe 2014 BP43 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.240, salaku magnitudo mutlakna 26.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�284132.

                                               

2014 BP8

Poe 2014 BP8 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.236, bari magnitudo mutlakna 27.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�288549.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →