★ Free online encyclopedia. Did you know? page 217



                                               

2013 YC

Poé 2013 YC téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.943, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�285790.

                                               

2013 YC14

Poé 2013 YC14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.225, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 279486.

                                               

2013 YC38

Poé 2013 YC38 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.376, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 357201.

                                               

2013 YC48

Poé 2013 YC48 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.615, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�288541.

                                               

2013 YD

Poé 2013 YD jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.427, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�279477.

                                               

2013 YD110

Poé 2013 YD110 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.124, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 288544.

                                               

2013 YD38

Poé 2013 YD38 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.417, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 279493.

                                               

2013 YD48

Poé 2013 YD48 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.596, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�303403.

                                               

2013 YE

Poé 2013 MARANEH jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.487, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 285790.

                                               

2013 YE38

Poé 2013 YE38 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.625, bari magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403055.

                                               

2013 YE48

Poé 2013 YE48 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.741, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�279495.

                                               

2013 YF

Poé 2013 YF téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.317, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�279478.

                                               

2013 YH48

Poé 2013 YH48 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.229, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�279496.

                                               

2013 YJ48

Poé 2013 YJ48 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.496, salaku magnitudo mutlakna 26.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�285794.

                                               

2013 YK148

Poé 2013 YK148 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.886, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409456.

                                               

2013 YK48

Poé 2013 YK48 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.286, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�279496.

                                               

2013 YL2

Poé 2013 YL2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.660, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�285790.

                                               

2013 YL48

Poé 2013 YL48 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.254, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�279496.

                                               

2013 YL70

Poé 2013 YL70 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.672, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�279499.

                                               

2013 YM48

Poé 2013 YM48 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.574, salaku magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�279497.

                                               

2013 YM70

Poé 2013 YM70 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.300, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 386876.

                                               

2013 YO139

Poé 2013 YO139 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.508, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�393657.

                                               

2013 YO2

Poé 2013 YO2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.612, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�279479.

                                               

2013 YP139

Poé 2013 YP139 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.683, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�393657.

                                               

2013 YP2

Poé 2013 YP2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.474, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 288539.

                                               

2013 YQ2

Poé 2013 YQ2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.639, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�285790.

                                               

2013 YR2

Poé 2013 YR2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.234, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�295887.

                                               

2013 YS2

Poé 2013 YS2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.296, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 292212.

                                               

2013 YT102

Poé 2013 YT102 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.209, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�317815.

                                               

2013 YT2

Poé 2013 YT2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.439, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 403055.

                                               

2013 YU102

Poé 2013 YU102 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.398, salaku magnitudo mutlakna 26.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 279501.

                                               

2013 YV102

Poé 2013 YV102 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.486, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�285799.

                                               

2013 YX102

Poé 2013 YX102 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.433, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�285799.

                                               

2013 YY102

Poé 2013 YY102 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.463, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 285799.

                                               

2013 YY13

Poé 2013 YY13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.710, salaku magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-K14.

                                               

2013 YZ13

Poé 2013 YZ13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.262, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392431.

                                               

2013 YZ37

Poé 2013 YZ37 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.445, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 403055.

                                               

2014 AA

Poé 2014 KU hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.209, salaku magnitudo mutlakna 30.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�279504.

                                               

2014 AA17

Poe 2014 AA17 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.639, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�301807.

                                               

2014 AA33

Poe 2014 AA33 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.662, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�300683.

                                               

2014 AA53

Poe 2014 AA53 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.673, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�284110.

                                               

2014 AB

Ayeuna dina 2014 TI hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.282, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 285802.

                                               

2014 AB16

Poe 2014 AB16, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.506, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�285804.

                                               

2014 AB17

Poe 2014 AB17 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.599, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�285804.

                                               

2014 AB29

Poe 2014 AB29 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.412, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 389107.

                                               

2014 AB33

Poe 2014 AB33 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.636, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 285805.

                                               

2014 AB55

Poe 2014 AB55 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.489, salaku magnitudo mutlakna 18.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392435.

                                               

2014 AC

Poe 2014 AC mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.678, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 294914.

                                               

2014 AC16

Poe 2014 AC16 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.448, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 288546.

                                               

2014 AC33

Poe 2014 AC33 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.399, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 288547.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →