ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 215




                                               

2013 VO13

Ari 2013 VO13 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.289, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2013 VO4

Ari 2013 VO4 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.358, sedengkeun magnitudo mutlakna 27.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2013 VO5

Ari 2013 VO5 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.691, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2013 VP11

Ari 2013 VP11 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.662, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2013 VP12

Ari 2013 VP12 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.632, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2013 VP13

Ari 2013 VP13 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.521, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2013 VP4

Ari 2013 VP4 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.616, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2013 VQ11

Ari 2013 VQ11 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.563, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2013 VQ13

Ari 2013 VQ13 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.251, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2013 VQ4

Ari 2013 VQ4 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.290, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2013 VR12

Ari 2013 VR12 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.565, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2013 VV4

Ari 2013 VV4 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.560, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2013 VW13

Ari 2013 VW13 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.574, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2013 VW4

Ari 2013 VW4 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.451, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2013 VX13

Ari 2013 VX13 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.626, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2013 VX4

Ari 2013 VX4 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.471, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2013 VY11

Ari 2013 VY11 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.541, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2013 VY13

Ari 2013 VY13 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.514, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2013 VY9

Ari 2013 VY9 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.432, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2013 VZ11

Ari 2013 VZ11 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.624, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2013 VZ4

Ari 2013 VZ4 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.543, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2013 VZ9

Ari 2013 VZ9 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.455, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2013 WA44

Ari 2013 WA44 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.060, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2013 WB44

Ari 2013 WB44 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.521, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2013 WC44

Ari 2013 WC44 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.538, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2013 WD44

Ari 2013 WD44 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.373, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2013 WF108

Ari 2013 WF108 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.574, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaé ...

                                               

2013 WH

Ari 2013 WH mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.458, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MP ...

                                               

2013 WH25

Ari 2013 WH25 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.669, sedengkeun magnitudo mutlakna 29.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2013 WL

Ari 2013 WL mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.415, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MP ...

                                               

2013 WM

Ari 2013 WM mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.915, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2013 WM106

Ari 2013 WM106 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.639, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaé ...

                                               

2013 WN

Ari 2013 WN mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.549, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MP ...

                                               

2013 WN67

Ari 2013 WN67 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.463, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2013 WP67

Ari 2013 WP67 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.222, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2013 WR43

Ari 2013 WR43 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.367, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2013 WR44

Ari 2013 WR44 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.410, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2013 WR45

Ari 2013 WR45 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.221, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2013 WR67

Ari 2013 WR67 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.716, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2013 WS43

Ari 2013 WS43 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.440, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2013 WS44

Ari 2013 WS44 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.253, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2013 WS67

Ari 2013 WS67 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.681, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2013 WT43

Ari 2013 WT43 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.746, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2013 WT44

Ari 2013 WT44 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.568, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2013 WT45

Ari 2013 WT45 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.467, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2013 WU43

Ari 2013 WU43 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.421, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2013 WU44

Ari 2013 WU44 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.390, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2013 WU45

Ari 2013 WU45 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.589, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2013 WV43

Ari 2013 WV43 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.472, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2013 WV44

Ari 2013 WV44 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.527, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...