★ Free online encyclopedia. Did you know? page 214



                                               

2013 UR1

Poé 2013 UR1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.728, salaku magnitudo mutlakna 27.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�278287.

                                               

2013 UR3

Poé 2013 UR3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.601, salaku magnitudo mutlakna 17.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 331349.

                                               

2013 UR4

Poé 2013 UR4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.519, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 275418.

                                               

2013 UR8

Poé 2013 UR8 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.600, bari magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 275422.

                                               

2013 US3

Poé 2013 US3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.185, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�294911.

                                               

2013 US4

Poé 2013 US4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.081, bari magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�275418.

                                               

2013 US8

Poé 2013 US8 jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.267, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 281958.

                                               

2013 UT3

Poé 2013 UT3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.560, salaku magnitudo mutlakna 27.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�278287.

                                               

2013 UT4

Poé 2013 UT4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.122, salaku magnitudo mutlakna 26.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�275419.

                                               

2013 UU1

Poé 2013 UU1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.561, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 278287.

                                               

2013 UU4

Poé 2013 UU4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.195, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 275419.

                                               

2013 UV10

Poé 2013 UV10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.464, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 403055.

                                               

2013 UV3

Poé 2013 UV3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.545, salaku magnitudo mutlakna 26.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�278287.

                                               

2013 UX

Poé 2013 UX téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.560, salaku magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�278287.

                                               

2013 UX14

Poé 2013 UX14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.534, salaku magnitudo mutlakna 18.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 374467.

                                               

2013 UX2

Poé 2013 UX2 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.149, salaku magnitudo mutlakna 29.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�275415.

                                               

2013 UY

Poé 2013 UY hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.345, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�294911.

                                               

2013 UZ

Poé 2013 UZ hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.620, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�278287.

                                               

2013 VA10

Poé 2013 VA10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.766, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�363954.

                                               

2013 VA12

Poé 2013 VA12 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.388, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�278290.

                                               

2013 VA14

Poé 2013 VA14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.407, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 278290.

                                               

2013 VB10

Poé 2013 VB10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.310, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 292209.

                                               

2013 VB14

Poé 2013 VB14 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.358, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�278290.

                                               

2013 VC10

Poé 2013 VC10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.365, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�288537.

                                               

2013 VD13

Poé 2013 VD13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.563, salaku magnitudo mutlakna 17.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 294911.

                                               

2013 VD17

Poé 2013 VD17, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.604, salaku magnitudo mutlakna 27.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�281959.

                                               

2013 VE13

Poé 2013 VE13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.432, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�278290.

                                               

2013 VF13

Poé 2013 VF13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.558, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�292209.

                                               

2013 VG2

Poé 2013 VG2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.658, salaku magnitudo mutlakna 26.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�275426.

                                               

2013 VH13

Poé 2013 VH13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.595, salaku magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�275435.

                                               

2013 VH2

Poé 2013 VH2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.596, salaku magnitudo mutlakna 27.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 275427.

                                               

2013 VJ11

Poé 2013 VJ11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.404, salaku magnitudo mutlakna 27.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�307077.

                                               

2013 VJ13

Poé 2013 VJ13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.582, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386872.

                                               

2013 VJ2

Poé 2013 VJ2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.281, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 281958.

                                               

2013 VK

Poé 2013 VK nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.299, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�275425.

                                               

2013 VK11

Poé 2013 VK11 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.500, bari magnitudo mutlakna 26.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�275432.

                                               

2013 VK13

Poé 2013 VK13 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.487, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�278290.

                                               

2013 VK2

Poé 2013 VK2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.498, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 317808.

                                               

2013 VK5

Poé 2013 VK5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.584, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397839.

                                               

2013 VL

Poé 2013 VL téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid jadi kacatet dina magnitude tina 0.289, salaku magnitudo mutlakna 27.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�275426.

                                               

2013 VL13

Poé 2013 VL13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.598, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�278290.

                                               

2013 VL2

Poé 2013 VL2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.606, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 278289.

                                               

2013 VL5

Poé 2013 VL5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.618, anu kitu magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�275429.

                                               

2013 VM13

Poé 2013 VM13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.037, bari magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 278290.

                                               

2013 VM2

Poé 2013 VM2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.455, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 281958.

                                               

2013 VM4

Poé 2013 VM4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.255, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369196.

                                               

2013 VM5

Poé 2013 VM5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.674, salaku magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�297945.

                                               

2013 VN13

Poé 2013 VN13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.119, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 275435.

                                               

2013 VN4

Poé 2013 VN4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.519, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 281958.

                                               

2013 VN5

Poé 2013 VN5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.473, salaku magnitudo mutlakna 27.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�275430.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →