★ Free online encyclopedia. Did you know? page 213



                                               

2013 TR12

Poé 2013 TR12 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.570, salaku magnitudo mutlakna 28.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�272618.

                                               

2013 TR132

Poé 2013 TR132 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.362, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�370355.

                                               

2013 TR135

Poé 2013 TR135 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.811, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�275404.

                                               

2013 TR4

Poé 2013 TR4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.124, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 272610.

                                               

2013 TS132

Poé 2013 TS132 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid jadi kacatet dina magnitude tina 0.329, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409453.

                                               

2013 TS135

Poé 2013 TS135 béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.546, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 281957.

                                               

2013 TS4

Poé 2013 TS4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.361, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 285779.

                                               

2013 TS5

Poé 2013 TS5 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.488, salaku magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�322298.

                                               

2013 TT135

Poé 2013 TT135 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.601, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�393648.

                                               

2013 TT5

Poé 2013 TT5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.092, bari magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�277266.

                                               

2013 TU132

Poé 2013 TU132 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.291, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 277281.

                                               

2013 TU135

Poé 2013 TU135 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.591, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 275404.

                                               

2013 TV132

Poé 2013 TV132 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.558, salaku magnitudo mutlakna 26.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�277281.

                                               

2013 TV135

Poé 2013 TV135 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.594, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�339488.

                                               

2013 TV144

Poé 2013 TV144 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.304, bari magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 336627.

                                               

2013 TW135

Poé 2013 TW135 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.257, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 286704.

                                               

2013 TW68

Poé 2013 TW68 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.548, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 277274.

                                               

2013 TX5

Poé 2013 TX5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.303, bari magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 277266.

                                               

2013 TX68

Poé 2013 TX68 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.552, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369196.

                                               

2013 TY5

Poé 2013 TY5 nyaéta hiji-béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.600, bari magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 277266.

                                               

2013 TY68

Poé 2013 TY68 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.416, salaku magnitudo mutlakna 28.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�272628.

                                               

2013 TZ5

Poé 2013 TZ5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.529, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 277266.

                                               

2013 UB1

Poé 2013 UB1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.627, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�288536.

                                               

2013 UC

Poé 2013 UC nyaéta salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.467, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 281957.

                                               

2013 UC1

Poé 2013 UC1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.339, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 281957.

                                               

2013 UC3

Poé 2013 UC3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.272, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 275415.

                                               

2013 UD1

Poé 2013 UD1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.327, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�275413.

                                               

2013 UE1

Poé 2013 UE1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.527, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�275413.

                                               

2013 UF3

Poé 2013 UF3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.646, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�354502.

                                               

2013 UF5

Poé 2013 UF5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.564, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 281958.

                                               

2013 UG10

Poé 2013 UG10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.589, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 278288.

                                               

2013 UG9

Poé 2013 UG9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.486, salaku magnitudo mutlakna 18.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 370356.

                                               

2013 UH5

Poé 2013 UH5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.259, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�281958.

                                               

2013 UH9

Poé 2013 UH9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.598, salaku magnitudo mutlakna 18.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 288536.

                                               

2013 UJ10

Poé 2013 UJ10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.591, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 275425.

                                               

2013 UJ5

Poé 2013 UJ5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.597, salaku magnitudo mutlakna 28.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�275420.

                                               

2013 UJ9

Poé 2013 UJ9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.568, salaku magnitudo mutlakna 26.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�275424.

                                               

2013 UK

Poé 2013 INGGRIS mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.379, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 278287.

                                               

2013 UK5

Poé 2013 UK5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.400, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 275420.

                                               

2013 UK9

Poé 2013 UK9 jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.492, salaku magnitudo mutlakna 26.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�275424.

                                               

2013 UL5

Poé 2013 UL5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.449, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�275420.

                                               

2013 UL9

Poé 2013 UL9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.555, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 278288.

                                               

2013 UM5

Poé 2013 UM5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.629, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�275420.

                                               

2013 UM9

Poé 2013 UM9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.246, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�275424.

                                               

2013 UN5

Poé 2013 UN5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.297, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 278287.

                                               

2013 UO5

Poé 2013 UO5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.435, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 275420.

                                               

2013 UP1

Poé 2013 UP1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.548, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 278287.

                                               

2013 UP5

Poé 2013 UP5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.335, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 275421.

                                               

2013 UQ1

Poé 2013 UQ1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.361, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 275414.

                                               

2013 UQ5

Poé 2013 UQ5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.545, salaku magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�275421.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →