★ Free online encyclopedia. Did you know? page 212



                                               

2013 SW24

Poé 2013 SW24 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.651, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�292205.

                                               

2013 SX19

Poé 2013 SX19 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.357, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 277257.

                                               

2013 SX24

Poé 2013 SX24 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.473, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 277258.

                                               

2013 SY19

Poé 2013 SY19 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.223, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 272573.

                                               

2013 TA6

Poé 2013 TA6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.445, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 272612.

                                               

2013 TB80

Poé 2013 TB80 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.545, salaku magnitudo mutlakna 17.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 331347.

                                               

2013 TC

Poé 2013 TI hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.586, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 272605.

                                               

2013 TC136

Poé 2013 TC136 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.492, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 281957.

                                               

2013 TC4

Poé 2013 TC4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.518, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�277266.

                                               

2013 TC6

Poé 2013 pikeun TC6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.475, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�277266.

                                               

2013 TD

Poé 2013 DI hiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.565, salaku magnitudo mutlakna 26.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 272605.

                                               

2013 TD4

Poé 2013 TD4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.404, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 281954.

                                               

2013 TD6

Poé 2013 TD6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.479, salaku magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 277266.

                                               

2013 TE

Hayu 2013 ANJEUN jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.573, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 278282.

                                               

2013 TE135

Poé 2013 TE135 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.758, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399499.

                                               

2013 TE4

Poé 2013 TE4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.264, salaku magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 272608.

                                               

2013 TE6

Poé 2013 TE6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.537, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 294910.

                                               

2013 TF

Poé 2013 TF nyaeta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.737, salaku magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�272605.

                                               

2013 TF135

Poé 2013 TF135 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.555, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 277281.

                                               

2013 TF4

Poé 2013 TF4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.186, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 277266.

                                               

2013 TF6

Poé 2013 TF6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.348, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�277266.

                                               

2013 TG

Poé 2013 TG téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.363, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�277265.

                                               

2013 TG4

Poé 2013 TG4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.296, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 281954.

                                               

2013 TG5

Poé 2013 TG5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.477, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 278099.

                                               

2013 TH

Poé 2013 TAUN pikeun jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.123, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 277265.

                                               

2013 TH135

Poé 2013 TH135 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.440, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 278286.

                                               

2013 TH6

Poé 2013 TH6, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.555, salaku magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�272613.

                                               

2013 TH69

Poé 2013 TH69 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.563, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 277274.

                                               

2013 TJ

Poé 2013 TJ téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.585, salaku magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�272606.

                                               

2013 TJ135

Poé 2013 TJ135 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.635, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�277281.

                                               

2013 TJ4

Poé 2013 TJ4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.259, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 277266.

                                               

2013 TJ6

Poé 2013 TJ6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.132, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 272614.

                                               

2013 TJ69

Poé 2013 TJ69 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.581, salaku magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 272629.

                                               

2013 TK

Poé 2013 TK mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.576, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 281954.

                                               

2013 TK69

Poé 2013 TK69 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.627, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�288536.

                                               

2013 TL

Hayu 2013 TL téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.460, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�292206.

                                               

2013 TL127

Poé 2013 TL127 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.650, salaku magnitudo mutlakna 26.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�272630.

                                               

2013 TL135

Poé 2013 TL135 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.512, salaku magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 281957.

                                               

2013 TL69

Poé 2013 TL69 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.528, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 277274.

                                               

2013 TM127

Poé 2013 TM127 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.418, salaku magnitudo mutlakna 26.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�272631.

                                               

2013 TM135

Poé 2013 TM135 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.570, salaku magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 277281.

                                               

2013 TM4

Poé 2013 TM4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.583, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 277266.

                                               

2013 TM69

Poé 2013 TM69 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.355, salaku magnitudo mutlakna 26.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�272629.

                                               

2013 TN4

Poé 2013 TN4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.384, bari magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 272609.

                                               

2013 TN69

Poé 2013 TN69 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.588, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 278284.

                                               

2013 TO4

Poé 2013 TO4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.524, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�272609.

                                               

2013 TO69

Poé 2013 TO69 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.599, salaku magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 277274.

                                               

2013 TP4

Poé 2013 TP4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.758, salaku magnitudo mutlakna 27.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386871.

                                               

2013 TQ12

Poé 2013 TQ12, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.489, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�272618.

                                               

2013 TQ135

Poé 2013 TQ135 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.080, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 275404.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →