★ Free online encyclopedia. Did you know? page 211



                                               

2013 RU5

Poé 2013 RU5 hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.486, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�298727.

                                               

2013 RU73

Poé 2013 RU73 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.322, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 277253.

                                               

2013 RU9

Poé 2013 RU9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.585, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 277247.

                                               

2013 RV5

Poé 2013 RV5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.195, salaku magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 270180.

                                               

2013 RV73

Poé 2013 RV73 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.452, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�274004.

                                               

2013 RV9

Poé 2013 RV9 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.199, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�286703.

                                               

2013 RW5

Poé 2013 RW5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.563, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�270180.

                                               

2013 RW73

Poé 2013 RW73 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.587, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 277253.

                                               

2013 RX73

Poé 2013 RX73 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.229, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 285776.

                                               

2013 RX80

Poé 2013 RX80 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.689, salaku magnitudo mutlakna 18.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�343608.

                                               

2013 RX9

Poé 2013 RX9 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.427, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�270184.

                                               

2013 RY29

Poé 2013 RY29 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.456, salaku magnitudo mutlakna 26.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 270188.

                                               

2013 RY5

Poé 2013 RY5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.553, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 277246.

                                               

2013 RY80

Poé 2013 RY80 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.421, salaku magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 272560.

                                               

2013 RZ5

Poé 2013 RZ5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.594, salaku magnitudo mutlakna 28.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�270181.

                                               

2013 RZ53

Poé 2013 RZ53 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.028, sedengkeun magnitudo mutlakna 31.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�270192.

                                               

2013 RZ73

Poé 2013 RZ73 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.534, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�363938.

                                               

2013 SA20

Poé 2013 SA20 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.655, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�277257.

                                               

2013 SB20

Poé 2013 SB20 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.086, bari magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�272573.

                                               

2013 SB21

Poé 2013 SB21 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.231, salaku magnitudo mutlakna 27.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 278281.

                                               

2013 SC20

Poé 2013 SC20 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.116, salaku magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 272574.

                                               

2013 SC21

Poé 2013 SC21 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.523, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�272575.

                                               

2013 SD20

Poé 2013 SD20 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.269, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�272574.

                                               

2013 SD21

Poé 2013 SD21 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.555, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 272576.

                                               

2013 SE21

Poé 2013 SE21 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.572, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 278281.

                                               

2013 SF

Hayu 2013 SF nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.618, anu kitu magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�292205.

                                               

2013 SF25

Poé 2013 SF25 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.366, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�272581.

                                               

2013 SG25

Poé 2013 SG25 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.328, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 277258.

                                               

2013 SK19

Poé 2013 SK19 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.429, salaku magnitudo mutlakna 18.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 380709.

                                               

2013 SK20

Poé 2013 SK20 hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.393, salaku magnitudo mutlakna 27.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�272574.

                                               

2013 SL19

Poé 2013 SL19 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.557, salaku magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 277257.

                                               

2013 SL20

Poé 2013 SL20 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.403, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�277257.

                                               

2013 SL30

Poé 2013 SL30 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.557, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 277259.

                                               

2013 SM24

Poé 2013 SM24 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.315, salaku magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 272579.

                                               

2013 SN20

Poé 2013 SN20 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid jadi kacatet dina magnitude tina 0.329, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 277257.

                                               

2013 SO19

Poé 2013 SO19, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.499, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 292205.

                                               

2013 SO20

Poé 2013 SO20 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.164, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 277257.

                                               

2013 SO24

Poé 2013 SO24 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.178, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 272579.

                                               

2013 SP19

Poé 2013 SP19 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.239, salaku magnitudo mutlakna 29.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�272572.

                                               

2013 SQ19

Poé 2013 SQ19 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.549, salaku magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 272572.

                                               

2013 SR

Hayu PERIODE 2013 pikeun jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.317, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 277256.

                                               

2013 SR19

Poé 2013 SR19 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.414, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�272572.

                                               

2013 SR24

Poé 2013 SR24 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.366, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 399497.

                                               

2013 SS

Hayu 2013 SS téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.492, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 278281.

                                               

2013 SS19

Poé 2013 SS19 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.596, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�349318.

                                               

2013 ST19

Poé 2013 ST19 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.346, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�272572.

                                               

2013 SU19

Poé 2013 SU19 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.470, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 272572.

                                               

2013 SU24

Poé 2013 SU24 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.328, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�307076.

                                               

2013 SV19

Poé 2013 SV19 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.548, salaku magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 277257.

                                               

2013 SV24

Poé 2013 SV24 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.556, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 277258.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →