★ Free online encyclopedia. Did you know? page 210



                                               

2013 RB74

Poé 2013 RB74 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.526, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 278281.

                                               

2013 RC21

Poé 2013 RC21 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.514, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�301797.

                                               

2013 RC30

Poé 2013 RC30 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.255, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 273998.

                                               

2013 RC32

Poé 2013 RC32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.633, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�285775.

                                               

2013 RC6

Poé 2013 RC6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.341, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�273996.

                                               

2013 RD21

Poé 2013 RD21 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.736, salaku magnitudo mutlakna 18.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�273997.

                                               

2013 RD74

Poé 2013 RD74 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.355, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 272555.

                                               

2013 RE

Poé 2013 GEUS béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.572, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 277246.

                                               

2013 RE21

Poé 2013 RE21 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.505, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 281953.

                                               

2013 RE32

Poé 2013 RE32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.592, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 273998.

                                               

2013 RE36

Poé 2013 RE36 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.353, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�270189.

                                               

2013 RE6

Poé 2013 RE6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.200, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�303402.

                                               

2013 RF

Hayu 2013 RF téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.642, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�300682.

                                               

2013 RF32

Poé 2013 RF32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.643, salaku magnitudo mutlakna 28.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�270189.

                                               

2013 RF36

Poé 2013 RF36 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.720, salaku magnitudo mutlakna 17.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409450.

                                               

2013 RF74

Poé 2013 RF74 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.594, salaku magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�272555.

                                               

2013 RG

Poé 2013 RG téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.605, salaku magnitudo mutlakna 29.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�270177.

                                               

2013 RG21

Poé 2013 RG21 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.672, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�273997.

                                               

2013 RG36

Poé 2013 RG36 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.591, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�270190.

                                               

2013 RH21

Poé 2013 RH21 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.357, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 270187.

                                               

2013 RH36

Poé 2013 RH36 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.368, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 288535.

                                               

2013 RH43

Poé 2013 RH43 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.448, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 277250.

                                               

2013 RH74

Poé 2013 RH74 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.594, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�307076.

                                               

2013 RJ36

Poé 2013 RJ36 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.268, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 277249.

                                               

2013 RJ43

Poé 2013 RJ43 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.455, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 274000.

                                               

2013 RJ74

Poé 2013 RJ74 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.726, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�294909.

                                               

2013 RK16

Poé 2013 RK16 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.535, salaku magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 281953.

                                               

2013 RK21

Poé 2013 RK21 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.420, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 273997.

                                               

2013 RL21

Poé 2013 RL21 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.434, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 277247.

                                               

2013 RL43

Poé 2013 RL43 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.799, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�274000.

                                               

2013 RM21

Poé 2013 RM21 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.183, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 273997.

                                               

2013 RM43

Poé 2013 RM43 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.584, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409450.

                                               

2013 RM73

Poé 2013 RM73 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.487, salaku magnitudo mutlakna 26.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�270192.

                                               

2013 RN21

Poé 2013 RN21 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.560, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 273997.

                                               

2013 RN43

Poé 2013 RN43 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.206, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 274000.

                                               

2013 RN9

Poé 2013 RN9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.467, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�273996.

                                               

2013 RO21

Poé 2013 RO21 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.532, salaku magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 277247.

                                               

2013 RO30

Poé 2013 RO30 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.488, salaku magnitudo mutlakna 28.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�270188.

                                               

2013 RO9

Poé 2013 RO9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.347, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�270183.

                                               

2013 RQ43

Poé 2013 RQ43 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.238, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 274000.

                                               

2013 RQ5

Poé 2013 RQ5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.742, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�270179.

                                               

2013 RR43

Poé 2013 RR43 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.639, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�274000.

                                               

2013 RR5

Poé 2013 RR5 hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.559, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 278280.

                                               

2013 RR9

Poé 2013 RR9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.584, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 273996.

                                               

2013 RS43

Poé 2013 RS43 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.334, salaku magnitudo mutlakna 27.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�270191.

                                               

2013 RS5

Hayu 2013 RS5 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.453, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 273995.

                                               

2013 RS73

Poé 2013 RS73 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.676, salaku magnitudo mutlakna 27.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�270192.

                                               

2013 RS9

Poé 2013 RS9 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.325, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 278280.

                                               

2013 RT43

Poé 2013 RT43 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.560, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 277250.

                                               

2013 RT73

Poé 2013 RT73 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.570, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 274004.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →