★ Free online encyclopedia. Did you know? page 209



                                               

2013 PJ26

Poé 2013 PJ26 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.581, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 277239.

                                               

2013 PK67

Poé 2013 PK67 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.445, salaku magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 277241.

                                               

2013 PN43

Poé 2013 PN43 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.533, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392428.

                                               

2013 PO43

Poé 2013 PO43 jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.425, bari magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 277240.

                                               

2013 PR43

Poé 2013 PR43 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.399, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�307076.

                                               

2013 PS13

Poé 2013 PS13 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.582, salaku magnitudo mutlakna 27.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�267700.

                                               

2013 PS20

Poé 2013 PS20 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.182, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 267701.

                                               

2013 PU13

Poé 2013 PU13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.495, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 277239.

                                               

2013 PU31

Poé 2013 PU31 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.767, salaku magnitudo mutlakna 18.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�349318.

                                               

2013 PV13

Poé 2013 PV13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.644, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�281952.

                                               

2013 PV2

Poé 2013 PV2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.502, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 403053.

                                               

2013 PV6

Poé 2013 PV6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.472, salaku magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409447.

                                               

2013 PW14

Poé 2013 PW14 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.478, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 273984.

                                               

2013 PW31

Poé 2013 PW31 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.525, salaku magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 267702.

                                               

2013 PW6

Poé 2013 PW6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.734, salaku magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�294908.

                                               

2013 PY38

Poé 2013 PY38 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.203, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�336624.

                                               

2013 PY6

Poé 2013 PY6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.466, salaku magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 272447.

                                               

2013 PZ38

Poé 2013 PZ38, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.096, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 271303.

                                               

2013 PZ6

Poé 2013 PZ6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.113, salaku magnitudo mutlakna 27.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 267698.

                                               

2013 QB11

Poé 2013 QB11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.520, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 270140.

                                               

2013 QB53

Poé 2013 QB53 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.229, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 270166.

                                               

2013 QC11

Poé 2013 QC11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.619, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397838.

                                               

2013 QD11

Poé 2013 QD11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.503, salaku magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 270140.

                                               

2013 QE11

Poé 2013 QE11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.239, salaku magnitudo mutlakna 26.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�270140.

                                               

2013 QE16

Poé 2013 QE16 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.301, salaku magnitudo mutlakna 26.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 278279.

                                               

2013 QF11

Poé 2013 QF11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.236, bari magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�270141.

                                               

2013 QG11

Poé 2013 QG11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.325, salaku magnitudo mutlakna 26.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�270141.

                                               

2013 QG17

Poé 2013 QG17 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.355, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405041.

                                               

2013 QH10

Poé 2013 QH10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.600, bari magnitudo mutlakna 18.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 294908.

                                               

2013 QH11

Poé 2013 QH11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.763, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392429.

                                               

2013 QH17

Poé 2013 QH17 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.347, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�270150.

                                               

2013 QH48

Poé 2013 QH48 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.533, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 285774.

                                               

2013 QJ36

Poé 2013 QJ36 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.407, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 273991.

                                               

2013 QJ48

Poé 2013 QJ48 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.452, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 277244.

                                               

2013 QK6

Poé 2013 sumur qk6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.467, salaku magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 270125.

                                               

2013 QL10

Poé 2013 QL10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.187, salaku magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 288535.

                                               

2013 QM10

Poé 2013 QM10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.165, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�285774.

                                               

2013 QM48

Poé 2013 QM48 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.222, salaku magnitudo mutlakna 27.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�270165.

                                               

2013 QN11

Poé 2013 QN11 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.459, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�307076.

                                               

2013 QN17

Poé 2013 QN17 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.255, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 273990.

                                               

2013 QN48

Poé 2013 QN48 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.466, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 270165.

                                               

2013 QO48

Poé 2013 QO48 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.429, salaku magnitudo mutlakna 26.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�270165.

                                               

2013 QP48

Poé 2013 QP48 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.285, salaku magnitudo mutlakna 27.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�270166.

                                               

2013 QR1

Poé 2013 QR1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.737, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�307076.

                                               

2013 QU1

Poé 2013 QU1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.249, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389096.

                                               

2013 QV1

Poé 2013 QV1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.274, salaku magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�301793.

                                               

2013 QY1

Poé 2013 QY1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.365, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 288535.

                                               

2013 RA6

Poé 2013 RA6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.663, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 273995.

                                               

2013 RB21

Poé 2013 RB21 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.555, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�350481.

                                               

2013 RB30

Poé 2013 RB30 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.604, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 285775.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →