★ Free online encyclopedia. Did you know? page 208



                                               

2013 NJ4

Poé 2013 NJ4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.203, salaku magnitudo mutlakna 27.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�265947.

                                               

2013 NK

Poé 2013 NK mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.465, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 277238.

                                               

2013 NL10

Poé 2013 NL10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.492, salaku magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 271297.

                                               

2013 NM8

Poé 2013 NM8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.430, bari magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 265948.

                                               

2013 NO11

Poé 2013 NO11 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.470, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 268510.

                                               

2013 NP11

Poé 2013 NP11 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.233, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 281951.

                                               

2013 NP8

Poé 2013 NP8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.438, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 278278.

                                               

2013 NQ8

Poé 2013 NQ8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.607, salaku magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�265948.

                                               

2013 NR13

Poé 2013 NR13, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.528, salaku magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�265950.

                                               

2013 NS13

Poé 2013 NS13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.512, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�265950.

                                               

2013 NT11

Poé 2013 NT11 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.493, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�304812.

                                               

2013 NU

Poé 2013-nu mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.469, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 268509.

                                               

2013 NV6

Poé 2013 NV6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.771, bari magnitudo mutlakna 17.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409446.

                                               

2013 NW

Hayu 2013 NW téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.687, salaku magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�277238.

                                               

2013 NX23

Poé 2013 NX23 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.538, salaku magnitudo mutlakna 18.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403052.

                                               

2013 NZ23

Poé 2013 NZ23 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.582, salaku magnitudo mutlakna 18.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 292202.

                                               

2013 OD4

Poé 2013 OD4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.778, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�278279.

                                               

2013 OF

Poé nu di 2013 OF a béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.593, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�277238.

                                               

2013 OG

Hayu 2013 OG téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.550, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 278278.

                                               

2013 OH

Poé 2013 kuring NEMPO hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.646, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�357201.

                                               

2013 OM2

Poé 2013 OM2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.667, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386869.

                                               

2013 OM9

Poé 2013 OM9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.521, salaku magnitudo mutlakna 18.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 292202.

                                               

2013 ON2

Poé 2013 ON2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.559, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 268511.

                                               

2013 ON5

Poé 2013 ON5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.518, salaku magnitudo mutlakna 18.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 277238.

                                               

2013 OO2

Poé 2013 OO2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.516, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 273983.

                                               

2013 OO3

Poé 2013 OO3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.595, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 268512.

                                               

2013 OO5

Poé 2013 OO5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.516, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 273983.

                                               

2013 OP3

Poé 2013 OP3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.555, salaku magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 273983.

                                               

2013 OR3

Poé 2013 OR3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.543, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 268512.

                                               

2013 OT3

Poé 2013 OT3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.429, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 271298.

                                               

2013 OU3

Poé 2013 OU3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.519, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 271298.

                                               

2013 OV2

Poé 2013 OV2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.599, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�271298.

                                               

2013 OW2

Poé 2013 OW2 hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.593, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�267690.

                                               

2013 PA39

Poé 2013 PA39 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.111, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 271303.

                                               

2013 PA7

Poé 2013 PA7 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.087, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 281952.

                                               

2013 PB39

Poé 2013 PB39 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.533, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 273986.

                                               

2013 PB7

Poé 2013 PB7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.419, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 271299.

                                               

2013 PC39

Poé 2013 PC39 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.479, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 271303.

                                               

2013 PC7

Poé 2013 PC7 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.476, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 273983.

                                               

2013 PD21

Poé 2013 PD21 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.560, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�340303.

                                               

2013 PD26

Poé 2013 PD26 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.395, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 389096.

                                               

2013 PD39

Poé 2013 PD39 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.597, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�271303.

                                               

2013 PE21

Poé 2013 PE21 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.476, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 271301.

                                               

2013 PF10

Poé 2013 PF10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.513, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�271300.

                                               

2013 PF21

Poé 2013 PF21 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.573, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�271301.

                                               

2013 PF26

Poé 2013 PF26 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.442, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 273985.

                                               

2013 PF67

Poé 2013 PF67 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.297, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 270107.

                                               

2013 PG10

Poé 2013 PG10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.227, salaku magnitudo mutlakna 27.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�267699.

                                               

2013 PH10

Poé 2013 PH10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.177, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 271300.

                                               

2013 PH3

Poé 2013 PH3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.533, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 277238.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →