★ Free online encyclopedia. Did you know? page 207



                                               

2013 LE16

Poé 2013 LE16, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.607, salaku magnitudo mutlakna 18.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409446.

                                               

2013 LE7

Poé 2013 LE7, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.104, salaku magnitudo mutlakna 27.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 386868.

                                               

2013 LF1

Poé 2013 LF1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.448, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 271296.

                                               

2013 LF16

Poé 2013 LF16 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.594, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�268507.

                                               

2013 LF7

Poé 2013 LF7 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.589, salaku magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 273982.

                                               

2013 LG16

Poé 2013 LG16 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.408, salaku magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�342289.

                                               

2013 LH16

Poé 2013 LH16 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.795, salaku magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�279270.

                                               

2013 LH25

Poé 2013 LH25 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.832, salaku magnitudo mutlakna 17.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�268507.

                                               

2013 LH29

Poé 2013 LH29 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.300, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 266959.

                                               

2013 LK25

Poé 2013 LK25 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.216, salaku magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 363918.

                                               

2013 LK31

Poé 2013 LK31 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.782, salaku magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�268508.

                                               

2013 LK7

Poé 2013 LK7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.347, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�266958.

                                               

2013 LL25

Poé 2013 LL25 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.685, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�307075.

                                               

2013 LL31

Poé 2013 LL31, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.150, bari magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369185.

                                               

2013 LM31

Poé 2013 LM31 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.655, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�279270.

                                               

2013 LN31

Poé 2013 LN31 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.803, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399495.

                                               

2013 LQ6

Poé 2013 LQ6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.466, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�263326.

                                               

2013 LR6

Poé 2013 LR6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.522, salaku magnitudo mutlakna 27.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�263326.

                                               

2013 LT28

Poé 2013 LT28 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.619, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�271297.

                                               

2013 LV28

Poé 2013 LV28 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.689, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�349318.

                                               

2013 LW28

Poé 2013 LW28 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.587, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369185.

                                               

2013 LX28

Poé 2013 LX28 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.452, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�382707.

                                               

2013 LY28

Poé 2013 LY28 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.661, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�263338.

                                               

2013 LZ28

Poé 2013 LZ28 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.632, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�266959.

                                               

2013 MD8

Poé 2013 MD8 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.579, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�265944.

                                               

2013 MH7

Poé 2013 MH7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.574, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397837.

                                               

2013 ML3

Poé 2013 ML3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.534, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 271297.

                                               

2013 MP11

Poé 2013 MP11 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.430, bari magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 271297.

                                               

2013 MQ

Poé 2013 MQ téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.510, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 268508.

                                               

2013 MR11

Poé 2013 MR11 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.382, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 265945.

                                               

2013 MR6

Poé 2013 MR6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.545, salaku magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 273982.

                                               

2013 MS11

Poé 2013 MS11 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.365, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 317791.

                                               

2013 MV10

Poé 2013 MV10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.425, bari magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 271297.

                                               

2013 MW6

Hayu 2013 MW6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.484, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�312415.

                                               

2013 MX5

Poé 2013 MX5 nu mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.446, salaku magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 277237.

                                               

2013 NA15

Poé 2013 NA15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.376, salaku magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 268510.

                                               

2013 NA24

Poé 2013 NA24 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.247, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 267688.

                                               

2013 NB15

Poé 2013 NB15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.420, salaku magnitudo mutlakna 26.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 265951.

                                               

2013 NC15

Poé 2013 NC15 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.208, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�283485.

                                               

2013 ND24

Poé 2013 ND24 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.744, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�271298.

                                               

2013 NE15

Poé 2013 NE15, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.216, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 268510.

                                               

2013 NE19

Poé 2013 NE19 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.830, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�268511.

                                               

2013 NE24

Poé 2013 NE24, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.663, salaku magnitudo mutlakna 27.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�267689.

                                               

2013 NF19

Poé 2013 NF19 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.696, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�271298.

                                               

2013 NG6

Poé 2013 NG6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.401, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 271297.

                                               

2013 NH10

Poé 2013 NH10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.441, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 271297.

                                               

2013 NH4

Poé 2013 NH4 nyaeta salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.656, bari magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�265947.

                                               

2013 NH6

Poé 2013 NH6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.588, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�285772.

                                               

2013 NJ

Hayu 2013 CHICAGO mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.284, salaku magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409446.

                                               

2013 NJ10

Poé 2013 NJ10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.457, salaku magnitudo mutlakna 18.4. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-K32.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →