ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 204




                                               

2013 EZ108

Ari 2013 EZ108 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.549, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2013 FA8

Ari 2013 FA8 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.674, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2013 FB8

Ari 2013 FB8 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.318, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2013 FC11

Ari 2013 FC11 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.524, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2013 FC8

Ari 2013 FC8 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.519, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2013 FD11

Ari 2013 FD11 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.359, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2013 FG

Ari 2013 FG mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.394, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2013 FK

Ari 2013 FK mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.615, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2013 FL9

Ari 2013 FL9 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.405, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2013 FT13

Ari 2013 FT13 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.344, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2013 FT16

Ari 2013 FT16 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.364, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2013 FU13

Ari 2013 FU13 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.426, sedengkeun magnitudo mutlakna 27.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2013 FW13

Ari 2013 FW13 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.362, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2013 FX13

Ari 2013 FX13 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.794, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2013 FX7

Ari 2013 FX7 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.310, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2013 FY13

Ari 2013 FY13 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.136, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2013 FY7

Ari 2013 FY7 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.310, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2013 GA55

Ari 2013 GA55 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.455, sedengkeun magnitudo mutlakna 27.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2013 GA80

Ari 2013 GA80 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.154, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2013 GB55

Ari 2013 GB55 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.495, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2013 GC34

Ari 2013 GC34 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.537, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2013 GC55

Ari 2013 GC55 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.372, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2013 GD34

Ari 2013 GD34 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.252, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2013 GD55

Ari 2013 GD55 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.555, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2013 GE55

Ari 2013 GE55 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.411, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2013 GE84

Ari 2013 GE84 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.636, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2013 GF

Ari 2013 GF mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.452, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MP ...

                                               

2013 GF84

Ari 2013 GF84 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.126, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2013 GG

Ari 2013 GG mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.446, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MP ...

                                               

2013 GG69

Ari 2013 GG69 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.669, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2013 GH

Ari 2013 GH mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.275, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MP ...

                                               

2013 GH23

Ari 2013 GH23 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.516, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2013 GH66

Ari 2013 GH66 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.045, sedengkeun magnitudo mutlakna 28.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2013 GH69

Ari 2013 GH69 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.511, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2013 GH84

Ari 2013 GH84 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.371, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2013 GJ

Ari 2013 GJ mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.575, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2013 GJ69

Ari 2013 GJ69 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.541, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2013 GK69

Ari 2013 GK69 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.428, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2013 GL8

Ari 2013 GL8 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.843, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2013 GM8

Ari 2013 GM8 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.404, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2013 GN3

Ari 2013 GN3 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.185, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2013 GQ38

Ari 2013 GQ38 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.425, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2013 GR38

Ari 2013 GR38 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.556, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2013 GR66

Ari 2013 GR66 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.539, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2013 GS38

Ari 2013 GS38 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.408, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2013 GS66

Ari 2013 GS66 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.583, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2013 GT38

Ari 2013 GT38 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.714, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2013 GT79

Ari 2013 GT79 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.617, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2013 GU66

Ari 2013 GU66 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.173, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2013 GU68

Ari 2013 GU68 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.265, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...