★ Free online encyclopedia. Did you know? page 204



                                               

2013 EZ108

Poé 2013 EZ108 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.549, salaku magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 265052.

                                               

2013 FA8

Poé 2013 FA8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.674, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�265053.

                                               

2013 FB8

Poé 2013 FB8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.318, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�307062.

                                               

2013 FC11

Poé 2013 FC11 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.524, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 294906.

                                               

2013 FC8

Poé 2013 FC8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.519, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�271294.

                                               

2013 FD11

Poé 2013 FD11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.359, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392426.

                                               

2013 FG

Poé 2013 FG nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.394, salaku magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�265052.

                                               

2013 FK

Poé 2013 FK jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.615, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403044.

                                               

2013 FL9

Poé 2013 FL9 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.405, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�260858.

                                               

2013 FT13

Poé 2013 FT13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.344, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 259317.

                                               

2013 FT16

Poé 2013 FT16 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.364, salaku magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 259319.

                                               

2013 FU13

Poé 2013 FU13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.426, salaku magnitudo mutlakna 27.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�294906.

                                               

2013 FW13

Poé 2013 FW13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.362, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�266948.

                                               

2013 FX13

Poé 2013 FX13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.794, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�259318.

                                               

2013 FX7

Poé 2013 FX7 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.310, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409439.

                                               

2013 FY13

Poé 2013 FY13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.136, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392426.

                                               

2013 FY7

Poé 2013 FY7, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.310, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409439.

                                               

2013 GA55

Poé 2013 GA55 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.455, salaku magnitudo mutlakna 27.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�259323.

                                               

2013 GA80

Poé 2013 GA80 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.154, salaku magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�265059.

                                               

2013 GB55

Poé 2013 GB55 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.495, salaku magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 265058.

                                               

2013 GC34

Poé 2013 GC34 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.537, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 268499.

                                               

2013 GC55

Poé 2013 GC55 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.372, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 259324.

                                               

2013 GD34

Poé 2013 GD34 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.252, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 323984.

                                               

2013 GD55

Poé 2013 GD55 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.555, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�265058.

                                               

2013 GE55

Poé 2013 GE55 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.411, salaku magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�265058.

                                               

2013 GE84

Poé 2013 GE84 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.636, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�265060.

                                               

2013 GF

Dinten 2013, GF, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.452, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 266948.

                                               

2013 GF84

Poé 2013 GF84 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.126, bari magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 265060.

                                               

2013 GG

Poé 2013 GG téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.446, salaku magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 259319.

                                               

2013 GG69

Poé 2013 GG69 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.669, salaku magnitudo mutlakna 18.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�285770.

                                               

2013 GH

Poé 2013 GH jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.275, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 265054.

                                               

2013 GH23

Poé 2013 GH23 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.516, salaku magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�259321.

                                               

2013 GH66

Poé 2013 GH66 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.045, bari magnitudo mutlakna 28.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 265058.

                                               

2013 GH69

Poé 2013 GH69 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.511, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 265059.

                                               

2013 GH84

Poé 2013 GH84 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.371, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�323984.

                                               

2013 GJ

Poé 2013 GJ nyaeta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.575, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�259319.

                                               

2013 GJ69

Poé 2013 GJ69 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.541, salaku magnitudo mutlakna 26.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 307065.

                                               

2013 GK69

Poé 2013 GK69 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.428, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�271295.

                                               

2013 GL8

Poé 2013 GL8 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.843, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409440.

                                               

2013 GM8

Poé 2013 GM8 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.404, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 373533.

                                               

2013 GN3

Poé 2013 GN3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.185, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 389092.

                                               

2013 GQ38

Poé 2013 GQ38 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.425, bari magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 268499.

                                               

2013 GR38

Poé 2013 GR38 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.556, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�307065.

                                               

2013 GR66

Poé 2013 GR66 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.539, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 265058.

                                               

2013 GS38

Poé 2013 GS38 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.408, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369177.

                                               

2013 GS66

Poé 2013 GS66 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.583, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�361217.

                                               

2013 GT38

Poé 2013 GT38 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.714, salaku magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�271295.

                                               

2013 GT79

Poé 2013 GT79 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.617, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�259327.

                                               

2013 GU66

Poé 2013 GU66 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.173, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�259325.

                                               

2013 GU68

Poé 2013 GU68 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.265, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409440.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →