★ Free online encyclopedia. Did you know? page 203



                                               

2013 EC28

Poé 2013 EC28 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.359, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 308516.

                                               

2013 EC68

Poé 2013 EC68 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.361, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�260848.

                                               

2013 ED28

Poé 2013 ED28 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.667, salaku magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�335283.

                                               

2013 ED68

Poé 2013 ED68 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.349, salaku magnitudo mutlakna 28.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�256844.

                                               

2013 EE68

Poé 2013 EE68 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.523, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�260848.

                                               

2013 EF68

Poé 2013 EF68 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.637, salaku magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�256845.

                                               

2013 EG68

Poé 2013 EG68 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.247, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�256845.

                                               

2013 EH68

Poé 2013 EH68 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.764, salaku magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�285769.

                                               

2013 EH89

Poé 2013 EH89 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.404, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�340298.

                                               

2013 EJ89

Poé 2013 EJ89 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.373, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�260850.

                                               

2013 EK28

Poé 2013 EK28 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.510, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 265050.

                                               

2013 EK89

Poé 2013 EK89 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.607, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 265051.

                                               

2013 EL28

Poé 2013 EL28 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.396, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 265050.

                                               

2013 EL89

Poé 2013 EL89 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.504, salaku magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�292200.

                                               

2013 EM20

Poé 2013 EM20 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.318, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�373533.

                                               

2013 EM89

Poé 2013 EM89 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.117, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 260850.

                                               

2013 EN126

Poé 2013 EN126 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.311, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 265052.

                                               

2013 EN20

Poé 2013 EN20 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.382, salaku magnitudo mutlakna 29.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�256838.

                                               

2013 EN89

Poé 2013 EN89 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.267, salaku magnitudo mutlakna 26.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 260850.

                                               

2013 EO126

Poé 2013 éo126 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.782, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�279264.

                                               

2013 EO20

Poé 2013 éo20 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.190, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 268497.

                                               

2013 EO4

Poé 2013 éo4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.148, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 260842.

                                               

2013 EO89

Poé 2013 EO89 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.251, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 256848.

                                               

2013 EP

Poé 2013 BAND téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.215, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 256830.

                                               

2013 EP4

Poé 2013 EP4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.469, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�256833.

                                               

2013 EP89

Poé 2013 EP89 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.480, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�271294.

                                               

2013 EQ

Hayu 2013 EQ téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.535, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 256830.

                                               

2013 EQ4

Poé 2013 EQ4 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.559, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 273981.

                                               

2013 EQ41

Poé 2013 EQ41 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.426, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�256843.

                                               

2013 ER

Poé 2013 PIKEUN hiji-béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.442, salaku magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 256830.

                                               

2013 ER4

Poé 2013 ER4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.298, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�256834.

                                               

2013 ER41

Poé 2013 ER41 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.336, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 260847.

                                               

2013 ER89

Poé 2013 ER89 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.536, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�357195.

                                               

2013 ES

Hayu 2013 ES nyaéta hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.631, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 256830.

                                               

2013 ES11

Poé 2013 ES11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.339, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�266948.

                                               

2013 ES89

Poé 2013 ES89 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.572, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 272426.

                                               

2013 ES9

Poé 2013 ES9 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.210, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 256835.

                                               

2013 ET

Poé 2013 JEUNG béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.384, bari magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�307059.

                                               

2013 ET11

Poé 2013 ET11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.677, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�256837.

                                               

2013 EU9

Poé 2013 EU9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.193, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 358189.

                                               

2013 EV108

Poé 2013 EV108 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.634, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�317760.

                                               

2013 EV27

Poé 2013 EV27 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.569, salaku magnitudo mutlakna 27.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�256839.

                                               

2013 EV89

Poé 2013 EV89 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.598, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405028.

                                               

2013 EW108

Poé 2013 EW108 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.458, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 347288.

                                               

2013 EW128

Poé 2013 EW128 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.602, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�268498.

                                               

2013 EW27

Poé 2013 EW27 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.595, salaku magnitudo mutlakna 17.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409437.

                                               

2013 EW89

Poé 2013 EW89 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.518, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�256849.

                                               

2013 EX108

Poé 2013 EX108 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.423, salaku magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�256854.

                                               

2013 EX89

Poé 2013 EX89 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.326, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�256849.

                                               

2013 EY27

Poé 2013 EY27 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.300, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�279263.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →