★ Free online encyclopedia. Did you know? page 202



                                               

2013 CO35

Poé 2013 CO35 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.467, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�253312.

                                               

2013 CP35

Poé 2013 CP35 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.532, salaku magnitudo mutlakna 18.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 389088.

                                               

2013 CQ35

Poé 2013 CQ35 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.316, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�377845.

                                               

2013 CR35

Poé 2013 CR35 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.412, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�258447.

                                               

2013 CS83

Poé 2013 CS83 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.625, bari magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�258453.

                                               

2013 CT36

Poé 2013 CT36 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.818, salaku magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409433.

                                               

2013 CT83

Poé 2013 CT83 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.523, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 253335.

                                               

2013 CU82

Poé 2013 CU82 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.773, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�258453.

                                               

2013 CU83

Poé 2013 CU83 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.182, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 373532.

                                               

2013 CV129

Poé 2013 CV129 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.380, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 258458.

                                               

2013 CV32

Poé 2013 CV32, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.764, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�253309.

                                               

2013 CV83

Poé 2013 CV83 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.453, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�258453.

                                               

2013 CW129

Poé 2013 CW129 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.517, salaku magnitudo mutlakna 27.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�253348.

                                               

2013 CW35

Poé 2013 CW35 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.413, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 265048.

                                               

2013 CW83

Poé 2013 CW83 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet magnitude tina 0.280, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�258453.

                                               

2013 CW87

Poé 2013 CW87 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.122, salaku magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 253337.

                                               

2013 CX10

Poé 2013 CX10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.197, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�253296.

                                               

2013 CX129

Poé 2013 CX129 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.420, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 347285.

                                               

2013 CX32

Poé 2013 CX32 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.491, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 253310.

                                               

2013 CY

Hayu 2013 CY hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.134, salaku magnitudo mutlakna 28.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�258444.

                                               

2013 CY10

Poé 2013 CY10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.487, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 253296.

                                               

2013 CY129

Poé 2013 CY129 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.323, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 258458.

                                               

2013 CY32

Poé 2013 CY32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.868, salaku magnitudo mutlakna 28.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�253310.

                                               

2013 CZ

Poé 2013 CZ nyaéta hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.235, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 253292.

                                               

2013 CZ133

Poé 2013 CZ133 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.295, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 258458.

                                               

2013 CZ87

Poé 2013 CZ87 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.388, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�307058.

                                               

2013 DA

Poé 2013 TI hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.317, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�253354.

                                               

2013 DA1

Poé 2013 DA1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.136, salaku magnitudo mutlakna 27.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 258465.

                                               

2013 DA15

Poé 2013 DA15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.375, bari magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 256826.

                                               

2013 DB

Hayu 2013 DB téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.120, salaku magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�258465.

                                               

2013 DB1

Poé 2013 DB1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.365, salaku magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 253356.

                                               

2013 DC1

Poé 2013 DC1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.476, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�258465.

                                               

2013 DG

Poé 2013 DG téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.314, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�278278.

                                               

2013 DG1

Poé 2013 DG1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.497, salaku magnitudo mutlakna 26.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�253356.

                                               

2013 DM1

Poé 2013 DM1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.260, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 260841.

                                               

2013 DP1

Poé 2013 DP1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.663, salaku magnitudo mutlakna 28.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�253356.

                                               

2013 DQ9

Poé 2013 DQ9 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.228, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409436.

                                               

2013 DR9

Poé 2013 DR9 jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.631, salaku magnitudo mutlakna 18.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 266948.

                                               

2013 DS9

Poé 2013 DS9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.512, salaku magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 253357.

                                               

2013 DT

Poé 2013 DT nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.572, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�253355.

                                               

2013 DU

Poé 2013 MIMITI jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.428, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 260841.

                                               

2013 DX

Poé 2013 DX téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.447, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 253355.

                                               

2013 DY

Poé 2013 ieu saeutik demi saeutik ngaluarkeun hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.232, salaku magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi réfé ...

                                               

2013 DZ

Poé 2013 DZ jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.500, bari magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 260841.

                                               

2013 EA

Poé 2013 ti kasta nyaeta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.528, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 307059.

                                               

2013 EA29

Poé 2013 EA29 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.595, salaku magnitudo mutlakna 26.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�256840.

                                               

2013 EA34

Poé 2013 EA34 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.766, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�256841.

                                               

2013 EB

Hayu 2013 EB nyaeta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.589, salaku magnitudo mutlakna 27.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�256829.

                                               

2013 EB34

Poé 2013 EB34 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.614, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�256841.

                                               

2013 EC

Poé 2013 EC jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.697, salaku magnitudo mutlakna 27.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�256829.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →