★ Free online encyclopedia. Did you know? page 201



                                               

2013 BN18

Poé 2013 BN18, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.056, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�254838.

                                               

2013 BN73

Poé 2013 BN73 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.546, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397827.

                                               

2013 BO18

Poé 2013 BO18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.524, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 250183.

                                               

2013 BO27

Poé 2013 BO27 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.513, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�254839.

                                               

2013 BO45

Poé 2013 BO45 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.451, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 265048.

                                               

2013 BO76

Poé 2013 BO76 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.520, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�342286.

                                               

2013 BP15

Poé 2013 BP15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.142, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�254838.

                                               

2013 BP18

Poé 2013 BP18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.225, salaku magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�254838.

                                               

2013 BP27

Poé 2013 BP27 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.458, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 250186.

                                               

2013 BP45

Poé 2013 BP45 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.643, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�331335.

                                               

2013 BQ15

Poé 2013 BQ15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.202, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 250181.

                                               

2013 BQ18

Poé 2013 BQ18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.148, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�250184.

                                               

2013 BQ27

Poé 2013 BQ27 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.240, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�250186.

                                               

2013 BR15

Poé 2013 BR15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.521, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�250181.

                                               

2013 BR18

Poé 2013 BR18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.368, salaku magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 250184.

                                               

2013 BR27

Poé 2013 BR27 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.460, salaku magnitudo mutlakna 27.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�265048.

                                               

2013 BR45

Poé 2013 BR45 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.690, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-K12.

                                               

2013 BS15

Poé 2013 BS15, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.222, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�250181.

                                               

2013 BS18

Poé 2013 BS18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.492, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�254838.

                                               

2013 BT15

Poé 2013 BT15, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.430, bari magnitudo mutlakna 27.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�250181.

                                               

2013 BT45

Poé 2013 BT45, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.399, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�254840.

                                               

2013 BU15

Poé 2013 BU15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.652, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�254838.

                                               

2013 BU2

Poé 2013 BU2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.196, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�254837.

                                               

2013 BV15

Poé 2013 BV15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.384, bari magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�307056.

                                               

2013 BV2

Poé 2013 BV2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.419, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�250180.

                                               

2013 BW15

Poé 2013 BW15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.324, salaku magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�250181.

                                               

2013 BW2

Poé 2013 BW2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.516, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�254837.

                                               

2013 BW76

Poé 2013 BW76 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.534, salaku magnitudo mutlakna 18.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369171.

                                               

2013 BX2

Poé 2013 BX2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.499, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�250180.

                                               

2013 BY2

Poé 2013 BY2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.476, salaku magnitudo mutlakna 27.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�250180.

                                               

2013 CA88

Poé 2013 CA88 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.292, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 253337.

                                               

2013 CB88

Poé 2013 CB88 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.148, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�253337.

                                               

2013 CE129

Poé 2013 CE129 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.304, bari magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369173.

                                               

2013 CE82

Poé 2013 CE82 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.576, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�258453.

                                               

2013 CF129

Poé 2013 CF129 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.497, salaku magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 253346.

                                               

2013 CG129

Poé 2013 CG129 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.205, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 258457.

                                               

2013 CH129

Poé 2013 CH129 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.543, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 268496.

                                               

2013 CJ129

Poé 2013 CJ129 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.397, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�253347.

                                               

2013 CJ89

Poé 2013 CJ89 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.714, salaku magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409434.

                                               

2013 CK129

Poé 2013 CK129 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.607, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�258457.

                                               

2013 CK89

Poé 2013 CK89 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.503, salaku magnitudo mutlakna 18.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 403039.

                                               

2013 CL118

Poé 2013 CL118 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.574, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPEC 2017-K09.

                                               

2013 CL129

Poé 2013 CL129 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.214 dasar, salaku magnitudo mutlakna 28.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�253347.

                                               

2013 CL22

Poé 2013 CL22 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.597, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�258446.

                                               

2013 CL89

Poé 2013 CL89 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.349, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403039.

                                               

2013 CM118

Poé 2013 CM118 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.276, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 258456.

                                               

2013 CM129

Poé 2013 CM129 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.655, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�258457.

                                               

2013 CM35

Poé 2013 CM35 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.560, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�253312.

                                               

2013 CN128

Poé 2013 CN128 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.320, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 317754.

                                               

2013 CN222

Poé 2013 CN222 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.677, salaku magnitudo mutlakna 18.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 271294.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →