★ Free online encyclopedia. Did you know? page 200



                                               

2013 AL20

Poé 2013 AL20 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.565, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 250167.

                                               

2013 AM20

Poé 2013 AM20 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.227, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 254828.

                                               

2013 AM60

Poé 2013 AM60 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.631, salaku magnitudo mutlakna 18.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 262572.

                                               

2013 AN20

Poé 2013 AN20 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.305, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 273981.

                                               

2013 AN60

Poé 2013 AN60 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.583, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�254831.

                                               

2013 AO20

Poé 2013 AO20 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.353, salaku magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 254828.

                                               

2013 AO27

Poé 2013 AO27 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.878, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�254828.

                                               

2013 AO60

Poé 2013 AO60 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.650, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389083.

                                               

2013 AP20

Poé 2013 AP20 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.386, salaku magnitudo mutlakna 27.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�250168.

                                               

2013 AP27

Poé 2013 AP27 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.471, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 254828.

                                               

2013 AP72

Poé 2013 AP72 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.580, salaku magnitudo mutlakna 26.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�250177.

                                               

2013 AQ27

Poé 2013 AQ27 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.369, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 258436.

                                               

2013 AQ60

Poé 2013 AQ60 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.713, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392416.

                                               

2013 AQ72

Poé 2013 AQ72 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.558, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 258438.

                                               

2013 AR27

Poé 2013 AR27 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.451, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�250169.

                                               

2013 AR60

Poé 2013 AR60 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.590, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 250175.

                                               

2013 AR72

Poé 2013 AR72 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.335, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�250177.

                                               

2013 AS27

Poé 2013 AS27 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.228, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�289746.

                                               

2013 AS72

Poé 2013 AS72 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.531, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 250177.

                                               

2013 AS76

Poé 2013 AS76 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.172, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397824.

                                               

2013 AT27

Poé 2013 AT27 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.208, salaku magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�265027.

                                               

2013 AT76

Poé 2013 AT76 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.615, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 258438.

                                               

2013 AU27

Poé 2013 AU27 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.246, salaku magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 336619.

                                               

2013 AU76

Poé 2013 AU76 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.707, salaku magnitudo mutlakna 18.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�271293.

                                               

2013 AV60

Poé 2013 AV60 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.733, salaku magnitudo mutlakna 18.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369170.

                                               

2013 AW52

Poé 2013 AW52 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.488, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�283379.

                                               

2013 AX52

Poé 2013 AX52 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.122, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 403034.

                                               

2013 AX60

Poé 2013 AX60 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.387, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�250176.

                                               

2013 AZ52

Poé 2013 AZ52 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.760, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�254830.

                                               

2013 BA74

Poé 2013 BA74 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.445, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�253287.

                                               

2013 BB70

Poé 2013 BB70 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.302, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�254842.

                                               

2013 BB74

Poé 2013 BB74 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.197, salaku magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�253287.

                                               

2013 BC18

Poé 2013 BC18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.771, bari magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�266947.

                                               

2013 BC70

Poé 2013 BC70 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.421, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�363864.

                                               

2013 BC74

Poé 2013 BC74 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.330, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�258444.

                                               

2013 BD18

Poé 2013 BD18, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.662, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�250182.

                                               

2013 BD70

Poé 2013 BD70 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.569, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 260833.

                                               

2013 BD74

Poé 2013 BD74 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.492, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�258444.

                                               

2013 BE18

Poé 2013 BE18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.389, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 373532.

                                               

2013 BE27

Poé 2013 BE27 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.372, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�357191.

                                               

2013 BE74

Poé 2013 BE74 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.319, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 258444.

                                               

2013 BF18

Poé 2013 BF18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.750, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�271294.

                                               

2013 BF27

Poé 2013 BF27 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.230, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 350463.

                                               

2013 BG18

Poé 2013 BG18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.608, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�250182.

                                               

2013 BG27

Poé 2013 BG27 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.234, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 265048.

                                               

2013 BH18

Poé 2013 BH18 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.277, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 315278.

                                               

2013 BH27

Poé 2013 BH27 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.431, salaku magnitudo mutlakna 26.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 250185.

                                               

2013 BJ27

Poé 2013 BJ27 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.544, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 250185.

                                               

2013 BL18

Poé 2013 BL18 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.593, salaku magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�265048.

                                               

2013 BM18

Poé 2013 BM18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.435, salaku magnitudo mutlakna 27.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�250183.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →