★ Free online encyclopedia. Did you know? page 199



                                               

2012 XR93

Poé 2012 XR93 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.511, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 252142.

                                               

2012 XS93

Poé 2012 XS93 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.735, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�357189.

                                               

2012 XT111

Poé 2012 XT111 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.606, salaku magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�358184.

                                               

2012 XT134

Poé 2012 XT134 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.662, salaku magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369169.

                                               

2012 XT93

Poé 2012 XT93 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.566, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 252142.

                                               

2012 XY6

Poé 2012 XY6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.491, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369168.

                                               

2012 XZ132

Poé 2012 XZ132 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.341, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�247351.

                                               

2012 XZ6

Poé 2012 XZ6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.478, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 252136.

                                               

2012 YF8

Poé 2012 YF8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.631, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�250163.

                                               

2012 YH7

Poé 2012 YH7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.508, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397822.

                                               

2012 YJ7

Poé 2012 YJ7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.627, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�250162.

                                               

2012 YJ8

Poé 2012 YJ8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.496, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405021.

                                               

2012 YK7

Poé 2012 YK7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.504, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�254826.

                                               

2012 YL7

Poé 2012 YL7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.276, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 258435.

                                               

2012 YN1

Poé 2012 YN1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.087, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 393608.

                                               

2012 YN6

Poé 2012 YN6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.519, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 354489.

                                               

2012 YO1

Poé 2012 YO1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.491, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�254826.

                                               

2012 YO3

Poé 2012 YO3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.675, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389080.

                                               

2012 YP3

Poé 2012 YP3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.301, salaku magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 252148.

                                               

2012 YP6

Poé 2012 YP6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.219, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�393609.

                                               

2012 YQ1

Poé 2012 YQ1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.564, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�374455.

                                               

2012 YQ3

Poé 2012 YQ3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.606, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 260830.

                                               

2012 YR1

Poé 2012 YR1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.529, salaku magnitudo mutlakna 26.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�260830.

                                               

2012 YR3

Poé 2012 YR3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.662, salaku magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�247368.

                                               

2012 YS1

Poé 2012 YS1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.612, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�247366.

                                               

2012 YY6

Poé 2012 YY6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.681, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�380706.

                                               

2013 AA32

Poé 2013 AA32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.737, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�258436.

                                               

2013 AB32

Poé 2013 AB32 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.585, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�258436.

                                               

2013 AB4

Poé 2013 AB4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.286, salaku magnitudo mutlakna 27.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�250164.

                                               

2013 AB65

Poé 2013 AB65 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.748, salaku magnitudo mutlakna 27.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�250176.

                                               

2013 AC

Hayu 2013 AC mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.405, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 254826.

                                               

2013 AC32

Poé 2013 AC32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.251, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 382705.

                                               

2013 AC4

Poé 2013 AC4 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.625, bari magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�250164.

                                               

2013 AC53

Poé 2013 AC53 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.383, salaku magnitudo mutlakna 26.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�250173.

                                               

2013 AD32

Poé 2013 AD32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.601, salaku magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�250171.

                                               

2013 AD4

Poé 2013 AD4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.490, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�250164.

                                               

2013 AD53

Poé 2013 AD53 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.351, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�265027.

                                               

2013 AE4

Poé 2013 AE4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.706, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�254826.

                                               

2013 AE53

Poé 2013 AE53 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.417, salaku magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 254830.

                                               

2013 AE69

Poé 2013 AE69 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.323, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 308513.

                                               

2013 AF4

Poé 2013 AF4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.189, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 354489.

                                               

2013 AG53

Poé 2013 AG53 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.175, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 254830.

                                               

2013 AG69

Poé 2013 AG69 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.579, salaku magnitudo mutlakna 27.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�250177.

                                               

2013 AG76

Poé 2013 AG76 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.640, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�254832.

                                               

2013 AH11

Poé 2013 AH11 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.520, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 258435.

                                               

2013 AH53

Poé 2013 AH53 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.469, salaku magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�250174.

                                               

2013 AJ11

Poé 2013 AJ11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.333, bari magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 250166.

                                               

2013 AJ91

Poé 2013 AJ91 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.928, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�254833.

                                               

2013 AK11

Poé 2013 AK11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.119, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 250166.

                                               

2013 AK20

Poé 2013 AK20 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.224, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 250167.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →