★ Free online encyclopedia. Did you know? page 196



                                               

2012 UV158

Poé 2012 UV158 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.330, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 244093.

                                               

2012 UV9

Poé 2012 UV9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.497, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�245983.

                                               

2012 UW136

Poé 2012 UW136 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.171, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�272412.

                                               

2012 UW158

Poé 2012 UW158 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.689, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�244093.

                                               

2012 UW27

Poé 2012 UW27 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.543, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 248919.

                                               

2012 UW68

Poé 2012 UW68 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.155, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�260829.

                                               

2012 UW9

Poé 2012 UW9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.491, salaku magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�240173.

                                               

2012 UX136

Poé 2012 UX136 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.183, salaku magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�245998.

                                               

2012 UX27

Poé 2012 UX27 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.617, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 248919.

                                               

2012 UX68

Poé 2012 UX68 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.281, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�245991.

                                               

2012 UX9

Poé 2012 UX9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.597, salaku magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 240173.

                                               

2012 UY136

Poé 2012 UY136 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.417, salaku magnitudo mutlakna 26.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 240182.

                                               

2012 UY68

Poé 2012 UY68 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.228, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�245991.

                                               

2012 UY9

Poé 2012 UY9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.399, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�240174.

                                               

2012 UZ33

Poé 2012 UZ33 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.581, salaku magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�254823.

                                               

2012 UZ68

Poé 2012 UZ68 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.497, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�240179.

                                               

2012 VA20

Poé 2012 VA20 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.555, salaku magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�244123.

                                               

2012 VA26

Poé 2012 VA26 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.437, salaku magnitudo mutlakna 26.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�244126.

                                               

2012 VA5

Poé 2012 VA5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.612, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 254823.

                                               

2012 VB20

Poé 2012 VB20 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.601, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�244124.

                                               

2012 VB26

Poé 2012 VB26 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.559, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�244126.

                                               

2012 VB37

Poé 2012 VB37 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.314, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�248930.

                                               

2012 VB5

Poé 2012 VB5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.651, salaku magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�244110.

                                               

2012 VC37

Poé 2012 VC37 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.641, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 244134.

                                               

2012 VC5

Poé 2012 VC5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.620, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 248928.

                                               

2012 VC6

Poé 2012 VC6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.505, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 248928.

                                               

2012 VC82

Poé 2012 VC82 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.583, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�393598.

                                               

2012 VD26

Poé 2012 VD26 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.467, salaku magnitudo mutlakna 26.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 244126.

                                               

2012 VD37

Poé 2012 VD37 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.165, salaku magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 244134.

                                               

2012 VD5

Poé 2012 VD5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.565, salaku magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�244111.

                                               

2012 VD6

Poé 2012 VD6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.255, salaku magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 244113.

                                               

2012 VD77

Poé 2012 VD77 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.619, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�248933.

                                               

2012 VE26

Poé 2012 VE26 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.634, salaku magnitudo mutlakna 28.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�244127.

                                               

2012 VE37

Poé 2012 VE37 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.537, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392408.

                                               

2012 VE6

Poé 2012 VE6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.216, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 244113.

                                               

2012 VE77

Poé 2012 VE77 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.555, salaku magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�244152.

                                               

2012 VF26

Poé 2012 VF26 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.554, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 248929.

                                               

2012 VF37

Poé 2012 VF37 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.654, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�266947.

                                               

2012 VF46

Poé 2012 VF46 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.520, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�244140.

                                               

2012 VF5

Poé 2012 VF5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.395, salaku magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369168.

                                               

2012 VF6

Poé 2012 VF6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.611, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 244113.

                                               

2012 VF77

Poé 2012 VF77 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.606, salaku magnitudo mutlakna 26.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�248933.

                                               

2012 VF80

Poé 2012 VF80 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.428, salaku magnitudo mutlakna 18.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 339479.

                                               

2012 VF82

Poé 2012 VF82 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.143, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 336610.

                                               

2012 VG26

Poé 2012 VG26 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.546, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 244127.

                                               

2012 VG46

Poé 2012 VG46 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.324, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 244140.

                                               

2012 VG5

Poé 2012 VG5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.351, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 244111.

                                               

2012 VG6

Poé 2012 VG6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.533, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 254823.

                                               

2012 VG77

Poé 2012 VG77 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.510, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�244153.

                                               

2012 VH46

Poé 2012 VH46 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.468, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 244141.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →