★ Free online encyclopedia. Did you know? page 195



                                               

2012 TT5

Poé 2012 TT5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.655, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�353676.

                                               

2012 TT78

Poé 2012 TT78 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.417, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 377842.

                                               

2012 TU231

Poé 2012 TU231 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.454, salaku magnitudo mutlakna 26.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�245975.

                                               

2012 TV

Poé 2012 TV mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.572, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�240124.

                                               

2012 TV231

Poé 2012 TV231 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.446, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 245975.

                                               

2012 TW78

Poé 2012 TW78 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.450, salaku magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 248911.

                                               

2012 TX284

Poé 2012 TX284 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.294, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 315277.

                                               

2012 TX52

Poé 2012 TX52 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.246, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 240136.

                                               

2012 TX78

Poé 2012 TX78 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.449, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 336588.

                                               

2012 TY52

Poé 2012 TY52 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.553, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�342275.

                                               

2012 TY79

Poé 2012 TY79 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.415, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 254822.

                                               

2012 TZ52

Poé 2012 TZ52 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.322, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 386847.

                                               

2012 TZ79

Poé 2012 TZ79 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.313, bari magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405018.

                                               

2012 UA174

Poé 2012 UA174 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.504, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 248927.

                                               

2012 UB174

Poé 2012 UB174 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.331, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�244107.

                                               

2012 UB34

Poé 2012 UB34 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.557, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 389057.

                                               

2012 UB69

Poé 2012 UB69 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.491, salaku magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 245991.

                                               

2012 UC34

Poé 2012 UC34 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.313, bari magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�350458.

                                               

2012 UC69

Poé 2012 UC69 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.552, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�248922.

                                               

2012 UD

Poé 2012 UD jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.418, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 245982.

                                               

2012 UD34

Poé 2012 UD34 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.356, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 361207.

                                               

2012 UE

Poé 2012 PALANGA jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.571, salaku magnitudo mutlakna 28.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�240170.

                                               

2012 UE34

Poé 2012 UE34 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.099, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�281948.

                                               

2012 UF

Ayeuna dina 2012 UF mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.400, salaku magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 2 ...

                                               

2012 UF34

Poé 2012 UF34 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.660, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�240178.

                                               

2012 UG

Poé 2012 UG jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.550, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 245982.

                                               

2012 UH

Ayeuna taun 2012, UH jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.534, salaku magnitudo mutlakna 26.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 240171.

                                               

2012 UJ

Poé 2012 UJ téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.225, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 240171.

                                               

2012 UK

Ayeuna dina 2012 INGGRIS mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.351, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MP ...

                                               

2012 UL

Poé 2012 UL nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.434, salaku magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 245982.

                                               

2012 UL171

Poé 2012 UL171 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.144, salaku magnitudo mutlakna 27.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�244105.

                                               

2012 UO138

Poé 2012 UO138 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.668, salaku magnitudo mutlakna 18.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�380377.

                                               

2012 UQ138

Poé 2012 UQ138 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.434, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 245999.

                                               

2012 UQ18

Poé 2012 UQ18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.409, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 245984.

                                               

2012 UR136

Poé 2012 UR136 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.460, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 403030.

                                               

2012 UR138

Poé 2012 UR138 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.542, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�265025.

                                               

2012 UR158

Poé 2012 UR158 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.855, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386856.

                                               

2012 UR18

Poé 2012 UR18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.351, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�245984.

                                               

2012 US136

Poé 2012 US136 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.912, bari magnitudo mutlakna 15.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�252128.

                                               

2012 US169

Poé 2012 US169 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.487, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 244104.

                                               

2012 US18

Poé 2012 US18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.353, salaku magnitudo mutlakna 28.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�240175.

                                               

2012 US68

Poé 2012 US68 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.958, salaku magnitudo mutlakna 18.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392404.

                                               

2012 US9

Poé 2012 US9 jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.247, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�265883.

                                               

2012 UT136

Poé 2012 UT136 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.579, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�240182.

                                               

2012 UT169

Poé 2012 UT169 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.455, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 244105.

                                               

2012 UT18

Poé 2012 UT18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.601, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�240175.

                                               

2012 UT9

Poé 2012 UT9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.240, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 252124.

                                               

2012 UU136

Poé 2012 UU136 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.212, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409423.

                                               

2012 UU158

Poé 2012 UU158 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.373, salaku magnitudo mutlakna 26.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�244092.

                                               

2012 UU169

Poé 2012 UU169 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.621, salaku magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�244105.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →