★ Free online encyclopedia. Did you know? page 193



                                               

2012 RM2

Poé 2012 RM2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.519, salaku magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�349298.

                                               

2012 RN15

Poé 2012 RN15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.253, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 240067.

                                               

2012 RN6

Poé 2012 RN6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.651, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�254821.

                                               

2012 RO1

Poé 2012 RO1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.515, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392393.

                                               

2012 RO15

Poé 2012 RO15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.363, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 240067.

                                               

2012 RP15

Poé 2012 RP15 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.585, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 245951.

                                               

2012 RQ16

Poé 2012 RQ16 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.481, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 245951.

                                               

2012 RR16

Poé 2012 RR16 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.296, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�240068.

                                               

2012 RU16

Poé 2012 RU16 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.617, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�245951.

                                               

2012 RV16

Poé 2012 RV16 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.674, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�307055.

                                               

2012 RW16

Poé 2012 RW16 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.569, salaku magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 240070.

                                               

2012 RX16

Poé 2012 RX16 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.383, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 279237.

                                               

2012 SA22

Poé 2012 SA22 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.495, salaku magnitudo mutlakna 18.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397811.

                                               

2012 SA3

Poé 2012 SA3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.643, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�240092.

                                               

2012 SA59

Poé 2012 SA59 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.521, salaku magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 252116.

                                               

2012 SB22

Poé 2012 SB22 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.484, salaku magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 243624.

                                               

2012 SB3

Poé 2012 SB3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.365, salaku magnitudo mutlakna 27.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�240092.

                                               

2012 SD22

Poé 2012 SD22 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.572, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�260828.

                                               

2012 SF58

Poé 2012 SF58 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.596, salaku magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�240121.

                                               

2012 SG32

Poé 2012 SG32 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.264, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�377841.

                                               

2012 SG58

Poé 2012 SG58 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.709, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�240121.

                                               

2012 SH32

Poé 2012 SH32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.404, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 245954.

                                               

2012 SH58

Poé 2012 SH58 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.456, salaku magnitudo mutlakna 27.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 240121.

                                               

2012 SJ32

Poé 2012 SJ32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.366, salaku magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�240112.

                                               

2012 SJ58

Poé 2012 SJ58 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.347, salaku magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�240121.

                                               

2012 SK50

Poé 2012 SK50 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.188, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 240118.

                                               

2012 SK8

Poé 2012 SK8 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.226, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369166.

                                               

2012 SL50

Poé 2012 SL50 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.465, salaku magnitudo mutlakna 26.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�240118.

                                               

2012 SL8

Poé 2012 SL8 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.452, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�357188.

                                               

2012 SM50

Poé 2012 SM50 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.134, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 240118.

                                               

2012 SM8

Poé 2012 SM8 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.338, salaku magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 240095.

                                               

2012 SN30

Poé 2012 SN30 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.451, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392395.

                                               

2012 SR56

Poé 2012 SR56 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.360, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�240120.

                                               

2012 SS56

Poé 2012 SS56 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.447, salaku magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 240120.

                                               

2012 ST9

Poé 2012 ST9, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.662, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�265024.

                                               

2012 SV20

Poé 2012 SV20 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.404, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 245953.

                                               

2012 SV9

Poé 2012 SV9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.630, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�240097.

                                               

2012 SW2

Poé 2012 SW2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.675, salaku magnitudo mutlakna 27.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�240091.

                                               

2012 SW49

Poé 2012 SW49 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.526, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 389044.

                                               

2012 SX2

Poé 2012 SX2 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.502, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 240091.

                                               

2012 SX20

Poé 2012 SX20 nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.347, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 240106.

                                               

2012 SY2

Poé 2012 SY2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.522, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 245952.

                                               

2012 SY20

Poé 2012 SY20, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.360, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 240106.

                                               

2012 SY49

Poé 2012 SY49 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.556, salaku magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�240117.

                                               

2012 SZ2

Poé 2012 SZ2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.279, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�240091.

                                               

2012 SZ49

Poé 2012 SZ49 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.334, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397811.

                                               

2012 TA219

Poé 2012 TA219 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.561, salaku magnitudo mutlakna 17.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392400.

                                               

2012 TA259

Poé 2012 TA259 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.741, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�245977.

                                               

2012 TA79

Poé 2012 TA79 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.442, salaku magnitudo mutlakna 18.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409418.

                                               

2012 TB259

Poé 2012 TB259 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.576, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�245977.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →