★ Free online encyclopedia. Did you know? page 192



                                               

2012 PP17

Poé 2012 PP17 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.535, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392392.

                                               

2012 PP24

Poé 2012 PP24 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.461, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 242009.

                                               

2012 PP28

Poé 2012 PP28 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.607, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�339462.

                                               

2012 PQ28

Poé 2012 PQ28 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.537, salaku magnitudo mutlakna 18.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 349298.

                                               

2012 PS17

Poé 2012 PS17 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.515, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409415.

                                               

2012 PS4

Ayeuna dina 2012 PS4 nyaéta salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.593, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�242008.

                                               

2012 PW

Poé 2012 EXPLORER téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.478, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�303386.

                                               

2012 PX

Ayeuna dina 2012 PX téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.567, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�307055.

                                               

2012 PZ19

Poé 2012 PZ19 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.542, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 297923.

                                               

2012 QA18

Poé 2012 QA18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.365, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 236387.

                                               

2012 QB18

Poé 2012 QB18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.553, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�242011.

                                               

2012 QC18

Poé 2012 QC18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.522, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 242011.

                                               

2012 QC8

Poé 2012 QC8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.766, salaku magnitudo mutlakna 17.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�265024.

                                               

2012 QD18

Poé 2012 QD18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.435, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�236387.

                                               

2012 QD8

Poé 2012 QD8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.698, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�242010.

                                               

2012 QE50

Poé 2012 QE50 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.441, salaku magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�382699.

                                               

2012 QF42

Poé 2012 QF42 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.547, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 252114.

                                               

2012 QG42

Poé 2012 QG42 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.374, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�342274.

                                               

2012 QG49

Poé 2012 QG49 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.370, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�240035.

                                               

2012 QG8

Poé 2012 QG8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.513, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392392.

                                               

2012 QH14

Poé 2012 QH14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.527, salaku magnitudo mutlakna 27.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�315277.

                                               

2012 QH49

Poé 2012 QH49 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.599, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 240035.

                                               

2012 QJ14

Poé 2012 QJ14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.526, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 236384.

                                               

2012 QJ2

Poé 2012 QJ2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.444, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 254821.

                                               

2012 QJ45

Poé 2012 QJ45 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.354, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 245950.

                                               

2012 QK14

Poé 2012 QK14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.485, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 242011.

                                               

2012 QK45

Poé 2012 QK45 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.524, salaku magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 240032.

                                               

2012 QM14

Poé 2012 QM14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.386, salaku magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�236385.

                                               

2012 QO10

Poé 2012 QO10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.483, salaku magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�335267.

                                               

2012 QP17

Poé 2012 QP17 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.635, salaku magnitudo mutlakna 18.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 256307.

                                               

2012 QQ10

Poé 2012 QQ10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.468, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 245949.

                                               

2012 QQ50

Poé 2012 QQ50 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.505, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�265024.

                                               

2012 QR50

Poé 2012 QR50 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.172, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 403026.

                                               

2012 QV17

Poé 2012 QV17 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.642, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 242011.

                                               

2012 QV2

Poé 2012 QV2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.552, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�242010.

                                               

2012 QW17

Poé 2012 QW17 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.649, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�242011.

                                               

2012 QX17

Poé 2012 QX17 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.487, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 242011.

                                               

2012 QY14

Poé 2012 QY14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.478, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 399460.

                                               

2012 QY17

Poé 2012 QY17 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.299, salaku magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 236386.

                                               

2012 QZ16

Poé 2012 QZ16 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.504, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�236385.

                                               

2012 QZ17

Poé 2012 QZ17 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.560, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 242011.

                                               

2012 RB3

Poé 2012 RB3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.490, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 240045.

                                               

2012 RG15

Poé 2012 RG15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.453, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�240066.

                                               

2012 RH10

Poé 2012 RH10, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.469, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�240059.

                                               

2012 RH15

Poé 2012 RH15, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.571, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 240066.

                                               

2012 RH3

Poé 2012 RH3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.487, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 240045.

                                               

2012 RJ10

Poé 2012 RJ10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.620, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�240059.

                                               

2012 RJ15

Poé 2012 RJ15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.124, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�240066.

                                               

2012 RK15

Poé 2012 RK15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.664, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�240066.

                                               

2012 RL2

Poé 2012 RL2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.411, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 245950.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →