★ Free online encyclopedia. Did you know? page 191



                                               

2012 LU7

Poé 2012 LU7, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.550, salaku magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397808.

                                               

2012 LW7

Poé 2012 LW7 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.218, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 235401.

                                               

2012 LZ1

Poé 2012 LZ1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.590, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 382698.

                                               

2012 MA7

Poé 2012 MA7 jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.655, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 242007.

                                               

2012 MB7

Poé 2012 MB7 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.272, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�248906.

                                               

2012 MC7

Poé 2012 MC7 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.566, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 235402.

                                               

2012 ME7

Poé 2012 ME7 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.546, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 254821.

                                               

2012 MF7

Poé 2012 MF7 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.383, salaku magnitudo mutlakna 26.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�235402.

                                               

2012 MG7

Poé 2012 MG7 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.255, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392392.

                                               

2012 MJ6

Poé 2012 MJ6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.490, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403025.

                                               

2012 MK6

Poé 2012 MK6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.533, salaku magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 377839.

                                               

2012 ML6

Poé 2012 ML6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.453, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392392.

                                               

2012 MM11

Poé 2012 MM11 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.648, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369164.

                                               

2012 MN2

Poé 2012 MN2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.452, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 242006.

                                               

2012 MP

Ayeuna 2012 AYEUNA téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.087, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 342273.

                                               

2012 MQ

Poé 2012 MQ téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.482, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 336577.

                                               

2012 MQ3

Poé 2012 MQ3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.178, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 242006.

                                               

2012 MR4

Poé 2012 MR4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.672, salaku magnitudo mutlakna 17.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�300664.

                                               

2012 MS4

Poé 2012 MS4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.720, salaku magnitudo mutlakna 18.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�312405.

                                               

2012 MS6

Poé 2012 MS6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.539, salaku magnitudo mutlakna 18.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 374453.

                                               

2012 MV4

Poé 2012 MV4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.525, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 336577.

                                               

2012 MW1

Poé 2012 MW1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.397, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 235402.

                                               

2012 MY2

Poé 2012 MY2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.204, salaku magnitudo mutlakna 26.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 235402.

                                               

2012 MZ6

Poé 2012 MZ6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.713, salaku magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�235402.

                                               

2012 NN

Poé 2012 NGEUN jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.627, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�363808.

                                               

2012 NO

Poé 2012 di NO jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.425, bari magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�242007.

                                               

2012 NP

Poé 2012 NP téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.471, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 353676.

                                               

2012 NQ

Poé 2012 NQ téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.758, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�237428.

                                               

2012 OA1

Poé 2012 OA1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.480, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 336579.

                                               

2012 OB1

Poé 2012 OB1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.472, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 245948.

                                               

2012 OC1

Poé 2012 OC1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.529, salaku magnitudo mutlakna 17.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 380374.

                                               

2012 OE1

Poé 2012 OE1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.413, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 336579.

                                               

2012 OO

Poé 2012 OO jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.384, bari magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 311372.

                                               

2012 OP4

Poé 2012 OP4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.658, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�373528.

                                               

2012 OQ

Poé 2012 OQ téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.395, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405016.

                                               

2012 OU1

Poé 2012 OU1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.349, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�234837.

                                               

2012 OU5

Poé 2012 OU5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.401, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 242007.

                                               

2012 PA

Poé 2012 PA téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.703, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�278273.

                                               

2012 PA20

Poé 2012 PA20 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.584, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�242009.

                                               

2012 PB20

Poé 2012 PB20 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.095, bari magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�245948.

                                               

2012 PD20

Poé 2012 PD20 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.443, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 242009.

                                               

2012 PG5

Poé 2012 PG5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.595, salaku magnitudo mutlakna 18.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 258423.

                                               

2012 PH6

Poé 2012 PH6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.349, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 242008.

                                               

2012 PJ6

Poé 2012 PJ6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.425, bari magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 336580.

                                               

2012 PK24

Poé 2012 PK24 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.412, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�384248.

                                               

2012 PM28

Poé 2012 PM28 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.674, salaku magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�242009.

                                               

2012 PN

Poé 2012 PN nyaeta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.589, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 248906.

                                               

2012 PN28

Poé 2012 PN28 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.532, salaku magnitudo mutlakna 17.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�303386.

                                               

2012 PN6

Poé 2012 PN6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.321, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 254821.

                                               

2012 PO17

Poé 2012 PO17 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.446, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 242008.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →