★ Free online encyclopedia. Did you know? page 190



                                               

2012 KA42

Poé 2012 KA42 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.250, salaku magnitudo mutlakna 27.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�231390.

                                               

2012 KB4

Poé 2012 KB4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.061, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 231383.

                                               

2012 KB6

Poé 2012 KB6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.309, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�231384.

                                               

2012 KC45

Poé 2012 KC45 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.181, salaku magnitudo mutlakna 29.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�231391.

                                               

2012 KC6

Poé 2012 KC6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.246, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�353675.

                                               

2012 KD6

Poé 2012 KD6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.524, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�231384.

                                               

2012 KE25

Poé 2012 KE25 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.762, bari magnitudo mutlakna 18.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�234436.

                                               

2012 KF47

Poé 2012 KF47 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.338, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�288508.

                                               

2012 KJ18

Poé 2012 KJ18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.454, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 339461.

                                               

2012 KK11

Poé 2012 KK11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.399, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 234435.

                                               

2012 KK18

Poé 2012 KK18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.551, salaku magnitudo mutlakna 18.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 374449.

                                               

2012 KL11

Poé 2012 KL11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.415, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 234435.

                                               

2012 KL18

Poé 2012 KL18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.442, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 327117.

                                               

2012 KM11

Poé 2012 KM11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.268, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 234435.

                                               

2012 KM18

Poé 2012 KM18 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.299, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 234435.

                                               

2012 KM45

Poé 2012 KM45 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.591, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�317741.

                                               

2012 KN11

Poé 2012 KN11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.656, bari magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�235401.

                                               

2012 KN18

Poé 2012 KN18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.627, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 234435.

                                               

2012 KO1

Poé 2012 KO1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.512, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 231381.

                                               

2012 KO11

Poé 2012 KO11 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.124, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�231386.

                                               

2012 KO18

Poé 2012 KO18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.657, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�234435.

                                               

2012 KP24

Poé 2012 KP24 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.369, salaku magnitudo mutlakna 26.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�231389.

                                               

2012 KT12

Poé 2012 KT12, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.197, salaku magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 231387.

                                               

2012 KT42

Poé 2012 KT42 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.555, salaku magnitudo mutlakna 29.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�234436.

                                               

2012 KU12

Poé 2012 KU12 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.489, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�234435.

                                               

2012 KW

Poé 2012 KW, jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.350, salaku magnitudo mutlakna 26.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�231380.

                                               

2012 KX

Poé 2012 KX téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.568, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 234434.

                                               

2012 KX41

Poé 2012 KX41 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.622, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�231390.

                                               

2012 KZ3

Poé 2012 KZ3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.387, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 234435.

                                               

2012 KZ41

Poé 2012 KZ41 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.589, salaku magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�234436.

                                               

2012 LA

Poé 2012 LA jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.022, bari magnitudo mutlakna 27.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 297923.

                                               

2012 LC13

Poé 2012 LC13 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.427, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 233496.

                                               

2012 LD1

Poé 2012 LD1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.118, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 384246.

                                               

2012 LD13

Poé 2012 LD13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.719, salaku magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�233497.

                                               

2012 LE11

Poé 2012 LE11, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.600, bari magnitudo mutlakna 18.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 374452.

                                               

2012 LF4

Poé 2012 LF4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.261, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�233487.

                                               

2012 LG11

Poé 2012 LG11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.396, salaku magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 349298.

                                               

2012 LG4

Poé 2012 LG4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.310, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�233487.

                                               

2012 LH11

Poé 2012 LH11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.305, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�235401.

                                               

2012 LJ

Poé 2012 LJ jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.699, salaku magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�233481.

                                               

2012 LJ11

Poé 2012 LJ11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.564, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 235401.

                                               

2012 LJ2

Poé 2012 LJ2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.535, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�233486.

                                               

2012 LK11

Poé 2012 LK11 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.593, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�393569.

                                               

2012 LK2

Poé 2012 LK2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.835, salaku magnitudo mutlakna 17.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�269758.

                                               

2012 LL9

Poé 2012 LL9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.731, salaku magnitudo mutlakna 18.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�250010.

                                               

2012 LP1

Poé 2012 LP1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.330, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 233484.

                                               

2012 LQ7

Poé 2012 LQ7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.528, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 233490.

                                               

2012 LR1

Poé 2012 LR1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.381, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�342273.

                                               

2012 LT

Poé 2012 LT téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.553, salaku magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 233482.

                                               

2012 LT7

Poé 2012 LT7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.760, salaku magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�248906.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →