★ Free online encyclopedia. Did you know? page 19



                                               

Karéta api Bandara Internasional Yogyakarta

Kareta Bandara Internasional Yogyakarta nyaéta layanan ka bandara utama nu ngaladénan ruteu nu Di-Wojo jeung Di-Wojo-Kebumén. Kareta nu ieu dioperasikeun ku Wewengkon Operasi V. Dina. Waktu keur ngajalankeun 12 kali pikeun ruteu Di-Wojo jeung 2 k ...

                                               

Karéta api Bangunkarta

Kareta api Bangunkarta atawa ka Ngalatih Nepi Karta téh pikeun ngalatih kelas éksekutip satwa nu ngalayanan rute ka Stasion Jakarta - Stasion Semarang Tawang - Jombang Stasion - Stasion Surabaya Gubeng. Kareta nu ieu dioperasiken ku Daop 8 Surabaya.

                                               

Karéta api Bengawan

Kareta pikeun palanggaran hak cipta nyaéta pikeun ngalatih kelas hiji ékonomi nu ngaladénan ruteu ka Purwosari Stasion - Stasion Pasar senén. Kareta nu ieu dioperasikeun ku Wewengkon Operasi V. Dina.

                                               

Karéta api Bima

Kareta api Jalan kareta kelas éksekutip sato nu nyambungkeun Terminal ka Jakarta jeung Station Miskin ku Stasion Surabaya Gubeng. Kareta nu ieu dioperasikeun ku Daop 1 Jakarta.

                                               

Karéta api Bogowonto

Kareta api Bogowonto nyaéta pikeun ngalatih kelas ékonomi anu ngalayanan rute ka Lempuyangan Stasion - Stasion Pasar senén. Kareta nu ieu dioperasikeun ku Wewengkon Operasi V. Dina.

                                               

Karéta api Brantas

Kareta api Brantas anu ka kareta kelas ekonomi jeung éksekutip atawa kelas ékonomi jeung bisnis nyaéta pikeun ngalayanan rute ka Stasion Blitar - Kediri Stasion - Stasion Semarang Tawang - Stasion Pasar senén. Kareta nu ieu dioperasikeun ku Wewen ...

                                               

Karéta api Cianjuran

Kareta api Cianjuran atawa anu osok disebut Kainféksi Peuyeum anu ngaranna waktu pikeun ngalatih service lokal ka jalur Ciroyom-Cianjur-Lampegan. Ieu blok kareta api ngan ngadérék dua kareta anu ditarik ku lokomotif BB 304 atawa BB 301. Kareta nu ...

                                               

Karéta api Cirebon Éksprés

Kareta Anyar Éksprés atawa kareta Ciréks nyaéta pikeun ngalatih kelas éksekutip-ékonomi tina AC Plus Gambar Anyar nu ngalayanan rute Stasion Cirebon - Stasion Jakarta. Kareta nu ieu dioperasikeun ku Wewengkon Operasi di MANA datang ti. On agustus ...

                                               

Karéta api Ciremai

Dina 2008, PT Station Railway ngaran dina WAKTU katukang KAI nu geus nyiapkeun blok karéta, nu ngaranna Papandayan Ekspres route Bandung - Cirebon. Tapi waktu nu ditentang ku modus angkutan séjén nyambungkeun Bandung jeung Cirebon. Taun 2013, ieu ...

                                               

Karéta api Dharmawangsa

Kareta api Dharmawangsa nyaéta pikeun ngalatih kelas éksekutip-ékonomi AC nyaéta pikeun ngalayanan ruteu Surabaya Pasarturi–Pasar senen. Kareta api nu dioperasikeun ku PT Station Seuneu Indonésia Wewengkon Operasi VIII Surabaya.

                                               

Karéta api Dhoho

Kareta api Dhoho atawa dipikawanoh ogé minangka Rapih Dhoho hiji kareta api service lokal ruteu Station Surabaya City Station Kertosono - Station Blitar. Sanggeus nepi ka di Blitar Station, kareta ieu teh ganti ngaran jadi pura penataran ruteu Bl ...

                                               

Karéta api Fajar jeung Senja Utama Solo

Kareta api Subuh jeung Senja Utama Solo hiji Kelas Éksekutip jeung Ékonomi Prémium berbodi tina Stainless Steel, nu dioperasikeun ku PT Station Api Indonesia Daop VI Yogyakarta di pulo Jawa, ruteu Sanggeus Ahir-Pasar senen. Dina désémber 1, 2019 ...

                                               

Karéta api Fajar jeung Senja Utama Yogya

Kareta api Subuh jeung Senja Utama Yogya téh pikeun ngalatih hiji kelas of executives-plus ékonomi prémium plus nu ngalayanan rute ka Stasion Di - Stasion Pasar senén. Kareta nu ieu dibikeun hiji nganan "Senja Utama Yogya" alatan nu diperlukeun k ...

                                               

Karéta api Fajar Utama Yogya

Kareta Subuh Utama Yogya téh pikeun ngalatih hiji kelas bisnis nyaéta pikeun ngalayanan rute ka Stasion Di - Stasion Pasar senén. Kareta nu ieu diaranan "Subuh Utama Yogya" alatan nu diperlukeun keur indit ti Yogyakarta ka jeung ti nu senén isuk- ...

                                               

Karéta api Gajah Wong

Kareta api Buku Minggu waktu api kelas ékonomi, non-PSO nyaéta pikeun ngalayanan rute Stasion Pasar senén - Stasion Lempuyangan. Ngaran "Buku Minggu" ieu dicokot ti ngaran hiji walungan di wétaneun kota Yogyakarta. Kareta nu ieu berangkat ti Stas ...

                                               

Karéta api Gajayana

Kareta api Gajayana nyaéta pikeun ngalatih nu hadir kelas éksekutip satwa nu ngalayanan rute ka Stasion Malang - Kediri Stasion - Stasion Di - Stasion Jakarta. Kareta nu ieu dioperasikeun ku Wewengkon Operasi VIII Surabaya.

                                               

Karéta api Galunggung

Kareta api Alloy téh pikeun ngalatih lokal jarak ti tengah sakola nyaéta pikeun ngalayanan ruteu - Kawinan Anjeun. Kareta anu make blok Kahuripan anu dianggurkeun pikeun poé. Service KA Alloy ieu kahiji dioperasikeun tanggal 26 désémber 2018. Dio ...

                                               

Karéta api Gaya Baru Malam Selatan

Kareta Gaya Dina pool Kidul basisir, atawa Kareta Gaya Di pool nu disingket GBMS atawa GBM nyaéta pikeun kareta kelas ekonomi jeung éksekutip pikeun nutupan route Jakarta - Surabaya via jalur kidul, salaku dibandingkeun jeung karéta api Gaya Dieu ...

                                               

Karéta api Gumarang

Kareta api Gumarang pikeun ngalatih campuran éksekutip tina bisnis nyaéta pikeun ngalayanan rute Stasion Pasar senén - Station Surabaya Pasarturi. Kareta nu ieu dioperasikeun ku Wewengkon Operasi VIII Surabaya nyaeta nu tadi sahiji Wewengkon Oper ...

                                               

Karéta api Harina

Kareta api Harina hiji kareta api nu ngahubungkeun Bandung jeung Surabaya via Semarang. Kareta nu ieu dioperasikeun ku Daop 2 Bandung. Rute kareta api Harina beda jeung waktu nu séjén tina nu ngalayanan Bandung - Surabaya, ti Bandung, ka Purwakar ...

                                               

Karéta api Jaka Tingkir

Kareta api restoran nu Tingkir nyaéta pikeun ngalatih kelas ékonomi anu ngalayanan rute ka Purwosari Stasion - Stasion Pasar senén. Kareta nu ieu dioperasikeun ku Wewengkon Operasi V. Dina. Ti tanggal 1 oktober nepi ka désémber 2018 of service re ...

                                               

Karéta api Jatiluhur Éksprés

Tina Téknologi kareta api Éksprés nyaéta pikeun ngalatih komutér ékonomi kabogaan WAKTU Station Seuneu Indonésia, anu aya Di Priuk jeung Cikampék. Kareta mangrupa salah sahiji primadona lokal Cikampék téh indit ka Kota atawa sabalikna. Uniqueness ...

                                               

Karéta api Jayabaya

Kareta api Jayabaya nya éta waktu anu ayeuna kelas éksekutip jeung ékonomi AC a plus pikeun non-PSO nyaéta pikeun ngalayanan rute Stasion Pasar senén - Station Surabaya Pasarturi - Stasion Malang. Médalna GAPEKA 2019, Kareta ieu nu diberangkatkeu ...

                                               

Karéta api Jayakarta

Kareta api Dipikawanoh nyaéta pikeun ngalatih kelas ékonomi prémium pikeun nutupan route Jakarta - Surabaya via jalur kidul. Kareta nu ieu dioperasikeun ku Wewengkon Operasi mah Boga.

                                               

Karéta api Jenggala

Kareta api jeung gala nyaéta hiji kareta api rail solar statistik sipat Departemen Transportation Indonesia jeung dioperasikeun ku hiji Stasion Kareta api di amérika sarikat, nu ngaladénan ruteu nu Mojokerto Stasion - Stasion Tulangan - Station I ...

                                               

Karéta api Joglokerto Éksprés

Kareta api Joglokerto Éksprés nyaéta pikeun ngalatih kelas ékonomi anu ngalayanan rute ka Station Sanggeus Ahir - Ngaran Station. Kareta nu ieu dioperasikeun ku Wewengkon Operasi V. Dina.

                                               

Karéta api Kahuripan

Kareta api Kahuripan pikeun ngalatih kelas ékonomi téh Station Kawinan jeung Stasion Blitar. Kareta nu ieu dioperasikeun ku Daop 2 Bandung anu saméméhna Daop 7 tepi walungan solo salaku per 1 désémber 2019. Ti mimiti tanggal 1 April, 2017, PIKEUN ...

                                               

Karéta api Kalimaya

Kareta api Kalimaya nyaéta pikeun ngalatih kelas ékonomi nyaéta pikeun ngalayanan rute Stasion Lahan-Adi - Stasion tina Merak. Ngaran "kalimaya" ieu dicokot ti ngaran batu akik anu populér di Wewengkon. Kareta nu ieu dioperasikeun ku Wewengkon Op ...

                                               

Karéta api Kamandaka

Kareta api Kamandaka nyaéta pikeun ngalatih kelas ékonomi anu ngalayanan rute ka Station Ngaran - Station Semarang Tawang. Kareta nu ieu dioperasikeun ku Wewengkon Operasi V-Pangropéa

                                               

Karéta api Kertajaya

Kareta api Kertajaya nyaéta pikeun ngalatih kelas ékonomi nyaéta pikeun ngalayanan rute Jakarta - Surabaya via jalur pantura. Kareta nu ieu dioperasikeun ku Wewengkon Operasi VIII Surabaya. Kareta api mangrupa hiji Kareta api nu paling panjang di ...

                                               

Karéta api Kian Santang

Kareta api Kian Santang atawa kareta api Kiansantang hiji kareta api nu rencanana pikeun nutupan route ka Stasion Kawinan - Stasion Cianjur. Kareta ieu terus tugasna kareta api Cianjuran nu teu beroperasi ti awal taun dina taun 2013. Kareta anu m ...

                                               

Karéta api Kutojaya Selatan

Kareta Kutojaya Kidul ka kareta kelas ékonomi téh Station Kawinan jeung Stasion Kutoarjo. Kareta nu ieu dioperasikeun ku Daop 5 Purwokerto.

                                               

Karéta api Kutojaya Utara

Kareta Kutojaya Kalér nyaéta pikeun ngalatih kelas ékonomi anu ngalayanan rute ka Stasion Kutoarjo - Stasion Jakarta Kota. Kareta nu ieu dioperasikeun ku Wewengkon Operasi V-Pangropéa. Dina kaping 29 Méi 2019, Kareta ieu geus ngawula ka indit ti ...

                                               

Karéta api Langsam

Kareta Langsam nyaéta pikeun ngalatih lokal ékonomi nyaéta pikeun ngalayanan rute ka Stasion Angké - Station Rangkasbitung. Ngaran langsam dicokot tina Basa walanda nu hartina slow / lalaunan. Kareta nu ieu dioperasikeun ku Wewengkon Operasi mah ...

                                               

Karéta api Lodaya

Kareta Maung ladenan tina kareta api, anu nyambungkeun Terminal ka Bandung sarta ka Station Sanggeus Lomba. Kareta nu ieu dioperasikeun ku Daop 6 Jogja. Tadina kareta api ieu ngaran kareta api Senja Mataram / Acara rélasi Sunda - Dina. Tapi, ti a ...

                                               

Karéta api Logawa

Kareta api Logawa nyaéta pikeun ngalatih hiji kelas of data ékonomi di Indonesia jeung Jember. Kareta nu ieu dioperasikeun ku Wewengkon Operasi V-Pangropéa. Ti tanggal 1 oktober pikeun Novémber 2019, kareta api Logawa nganambahkeun tilu utama kel ...

                                               

Karéta api lokal Bandung Raya

Kareta api lokal Bandung Raya hiji kareta lokal komuter, nu nyambungkeun Terminal ka Sora jeung Stasion tina Cicaléngka, jeung lalampahan ka mimitian jeung nungtungan ti Station jeung Di Stasion Purwakarta. Kareta nu ieu dioperasikeun ku Wewengko ...

                                               

Karéta api lokal Bojonegoro

Kareta api lokal Padumukan atawa KRD Aya hiji kareta lokal komuter anu ngalayanan rute Stasion Indonesia - Stasion Surabaya Gubeng - Station Surabaya Pasarturi - Station Aya. Kuring sabenerna boga hiji kareta KRD teu, tapi ieu téh mangrupa waktu ...

                                               

Karéta api lokal Cibatu

Kareta lokal Di atawa kareta api Simandra nyaéta pikeun ngalatih lokal panglaju, nu nyambungkeun Station jeung Di Stasion Purwakarta. Kareta nu ieu dioperasikeun ku Daop 2 Bandung. Harga tiket kareta ieu sakali jalan ka Rp8.000.00, tapi kareta ie ...

                                               

Karéta api Madiun Jaya Éksprés

Kareta api tepi walungan solo Jangkung Éksprés atawa kareta nu Manja nyaéta pikeun ngalatih lokal komuter nyaéta pikeun ngalayanan rute ka Stasion tepi walungan solo - Stasion Di. Kareta anu make blok KRDI. Kareta nu ieu dioperasikeun ku Wewengko ...

                                               

Karéta api Maharani

Kareta api Maharani nyaéta pikeun ngalatih kelas ékonomi prémium nu ngalayanan rute ka Stasion Surabaya Pasarturi - Station Semarang Poncol. Kareta anu make blok kareta api Kertajaya teu bisa dipaké salila poé. Kareta nu ieu dioperasikeun ku Wewe ...

                                               

Karéta api Majapahit

Nu kareta api kareta api kelas ékonomi AC a plus pikeun non-PSO nyaéta pikeun ngalayanan rute ka Stasion Malang - Station Semarang Tawang - Stasion Pasar senén. Kareta nu ieu kahiji dioperasikeun ti taun 2009 minangka hiji kareta api Senja Kediri ...

                                               

Karéta api Malabar

Kareta api Malabar mangrupakeun hiji kareta tina campuran, nu nyambungkeun Terminal ka Pasar senén jeung Station Miskin ngaliwatan Sunda-Anjeun-Kroya-Kutoarjo-Kediri. Kareta api ieu jadi karéta api téh hiji-hijina nu ngarangkéy sadaya ti kelas. K ...

                                               

Karéta api Malioboro Éksprés

Kareta api Malioboro Éksprés nyaéta pikeun ngalatih campuran éksekutip jeung ékonomi anu ngalayanan rute ka Stasion Di - Stasion Malang. Kareta nu ieu dioperasikeun ku Wewengkon Operasi V. Dina.

                                               

Karéta api Mataram

Kareta api Mataram téh pikeun ngalatih kelas hiji ékonomi nu ngaladénan ruteu ka Station Sanggeus Ahir - Stasion Pasar senén. Kareta nu ieu dioperasikeun ku Wewengkon Operasi V. Dina. Awalna, kareta api ieu dioperasikeun pikeun angkutan lebaran d ...

                                               

Karéta api Matarmaja

Kareta api Matarmaja nyaéta pikeun ngalatih kelas ékonomi anu ngalayanan rute ka Stasion Malang - Station Semarang Tawang - Stasion Pasar senén. Ngaran Matarmaja mangrupakeun akronim ti kecap kota anu diliwatanana, Ma, liang - Bli tar - Ma diun - ...

                                               

Karéta api Menoréh

Kareta api Menoréh nyaéta pikeun ngalatih kelas ékonomi AC a plus pikeun non-PSO ieu dioperasikeun ku PT Station Seuneu Indonesia, di pulo Jawa, ruteu Semarang Tawang - Pasar senen - Kota nu Kota jeung sabalikna, kareta ieu kareta ekonomi nu kaop ...

                                               

Karéta api Mutiara Selatan

Kareta Mutiara Kidul ka kareta kelas dicampur éksekutip-ékonomi tina AC prémium nu Jakarta-Surabaya Gubeng-Malang ku Asih-Anjeun-Kroya sarta wawakil-versa. Kareta nu ieu dioperasikeun ku Daop 1 Jakarta. Asalna, kareta ieu mawa campuran ka kelas é ...

                                               

Karéta api Mutiara Timur

Kareta api Bagian Wetan nyaéta pikeun ngalatih kelas éksekutip-ékonomi tina AC Prémium nu ngalayanan rute ka Stasion Surabaya Pasarturi / Station Surabaya Gubeng - Station Ketapang. Kareta nu ieu dioperasikeun ku Wewengkon Operasi XI Jember.

                                               

Karéta api New Argo Jati

Kareta api Kainféksi Identitas pikeun ngalatih kelas éksekutip katépa nu ngalayanan rute ka Stasion Jakarta-Stasion Cirebon. Kareta api Kainféksi Identitas ieu dioperasikeun ku Daop 3 Cirebon. On agustus 16, 2019, kareta ieu diubah ngrananna jadi ...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →