★ Free online encyclopedia. Did you know? page 189



                                               

2012 HJ8

Poé 2012 HJ8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.721, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�232624.

                                               

2012 HK

Ayeuna dina 2012 HK nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.288, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 232623.

                                               

2012 HK31

Poé 2012 HK31 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.121, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�232627.

                                               

2012 HK8

Poé 2012 HK8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.296, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 229026.

                                               

2012 HL

Poé 2012 HL téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.520, salaku magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 349297.

                                               

2012 HL8

Poé 2012 HL8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.538, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 234430.

                                               

2012 HM

Poé 2012 WEWENGKON mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.198, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�235400.

                                               

2012 HM13

Poé 2012 HM13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.602, salaku magnitudo mutlakna 28.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�229029.

                                               

2012 HM8

Poé 2012 HM8 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.640, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 235400.

                                               

2012 HN

Poé 2012 HN téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.233, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�229018.

                                               

2012 HN1

Poé 2012 HN1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.153, salaku magnitudo mutlakna 27.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�232623.

                                               

2012 HN13

Poé 2012 HN13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.308, salaku magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-J67.

                                               

2012 HN2

Poé 2012 HN2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.527, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 382696.

                                               

2012 HN40

Poé 2012 HN40 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.671, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�242006.

                                               

2012 HN8

Poé 2012 HN8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.386, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409411.

                                               

2012 HO

Poé 2012 HO téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.217, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 235400.

                                               

2012 HO1

Poé 2012 HO1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.461, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 336575.

                                               

2012 HO13

Poé 2012 HO13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.162, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 229030.

                                               

2012 HO15

Poé 2012 HO15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.644, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392390.

                                               

2012 HO2

Poé 2012 HO2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.395, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�377836.

                                               

2012 HO8

Poé 2012 HO8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.101, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 229027.

                                               

2012 HP15

Poé 2012 HP15, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.349, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�232625.

                                               

2012 HQ

Poé 2012 HQ téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.678, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�229018.

                                               

2012 HQ2

Poé 2012 HQ2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.408, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 232624.

                                               

2012 HR2

Poé 2012 HR2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.552, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 235400.

                                               

2012 HR69

Poé 2012 HR69 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.462, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405011.

                                               

2012 HS15

Poé 2012 HS15 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.496, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 336575.

                                               

2012 HW1

Poé 2012 HW1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.662, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�265023.

                                               

2012 HY1

Poé 2012 HY1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.565, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�328208.

                                               

2012 HZ33

Poé 2012 HZ33 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.210, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397807.

                                               

2012 JA

Poé 2012 JA téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.562, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�232631.

                                               

2012 JB16

Poé 2012 JB16 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.277, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 298712.

                                               

2012 JH11

Poé 2012 JH11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.342, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 235400.

                                               

2012 JM4

Poé 2012 JM4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.349, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 235400.

                                               

2012 JN4

Poé 2012 JN4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.139, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 231353.

                                               

2012 JO4

Poé 2012 JO4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.442, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 231353.

                                               

2012 JP4

Poé 2012 JP4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.571, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�231353.

                                               

2012 JQ

Poé 2012 JQ téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.547, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 231347.

                                               

2012 JQ4

Poé 2012 JQ4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.608, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�234432.

                                               

2012 JR17

Poé 2012 JR17 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.579, salaku magnitudo mutlakna 17.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392391.

                                               

2012 JR4

Poé 2012 JR4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.146, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 231354.

                                               

2012 JS11

Poé 2012 JS11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.673, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�252113.

                                               

2012 JS17

Poé 2012 JS17 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.420, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403024.

                                               

2012 JU

Poé 2012 KALÉR nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.582, salaku magnitudo mutlakna 28.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�231348.

                                               

2012 JU11

Poé 2012 JU11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.268, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 235400.

                                               

2012 JU4

Poé 2012 JU4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.276, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 234432.

                                               

2012 JV11

Poé 2012 JV11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.681, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�231361.

                                               

2012 JW11

Poé 2012 JW11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.512, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 235400.

                                               

2012 JX11

Poé 2012 JX11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.474, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 235400.

                                               

2012 KA

Hayu 2012 jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.417, salaku magnitudo mutlakna 28.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�231379.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →