★ Free online encyclopedia. Did you know? page 186



                                               

2012 DX

Poé 2012 DX téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.400, salaku magnitudo mutlakna 27.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�227517.

                                               

2012 DX13

Poé 2012 DX13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.766, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�227519.

                                               

2012 DX32

Poé 2012 DX32 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.408, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 234427.

                                               

2012 DX43

Poé 2012 DX43 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.440, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 227522.

                                               

2012 DX75

Poé 2012 DX75 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.574, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 237417.

                                               

2012 DY

Poé 2012 saeutik demi saeutik ngaluarkeun hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.541, salaku magnitudo mutlakna 26.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�227517.

                                               

2012 DY13

Poé 2012 DY13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.574, salaku magnitudo mutlakna 27.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�285745.

                                               

2012 DY32

Poé 2012 DY32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.166, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�230285.

                                               

2012 DY43

Poé 2012 DY43 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.641, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�232612.

                                               

2012 DZ

Poé 2012 DZ jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.648, salaku magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�223119.

                                               

2012 DZ13

Poé 2012 DZ13 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.391, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�223127.

                                               

2012 DZ32

Poé 2012 DZ32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.469, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 232612.

                                               

2012 EA

Poé 2012 ti kasta nyaeta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.376, salaku magnitudo mutlakna 26.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�227527.

                                               

2012 EA12

Poé 2012 éa12 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.374, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�226090.

                                               

2012 EA2

Poé 2012 EA2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.688, salaku magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�332496.

                                               

2012 EB

Poé 2012 EB nyaeta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.078, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�227527.

                                               

2012 EB2

Poé 2012 EB2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.423, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 227527.

                                               

2012 EC

Ayeuna dina 2012 EC jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.138, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409409.

                                               

2012 EF5

Poé 2012 EF5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.262, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�226080.

                                               

2012 EG5

Poé 2012 EG5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.542, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�230288.

                                               

2012 EJ1

Poé 2012 EJ1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.491, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�223150.

                                               

2012 EJ5

Poé 2012 EJ5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.316, salaku magnitudo mutlakna 27.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 226082.

                                               

2012 EJ8

Poé 2012 EJ8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.707, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�226085.

                                               

2012 EK1

Poé 2012 EK1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.276, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�227527.

                                               

2012 EK5

Poé 2012 EK5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.555, salaku magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�226082.

                                               

2012 EK8

Poé 2012 EK8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.509, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 226085.

                                               

2012 EL5

Poé 2012 EL5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.673, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�349297.

                                               

2012 EL8

Poé 2012 EL8 jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.149, salaku magnitudo mutlakna 28.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 226085.

                                               

2012 EM1

Poé 2012 EM1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.423, salaku magnitudo mutlakna 26.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�227527.

                                               

2012 EM5

Poé 2012 EM5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.618, anu kitu magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�226083.

                                               

2012 EM8

Poé 2012 EM8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.243, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 232615.

                                               

2012 EN10

Poé 2012 EN10, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.408, salaku magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�226087.

                                               

2012 EN3

Poé 2012 EN3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.556, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 227527.

                                               

2012 EN5

Poé 2012 EN5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.304, bari magnitudo mutlakna 27.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�226083.

                                               

2012 EO10

Poé 2012 éo10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.525, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 230288.

                                               

2012 EO5

Poé 2012 EO5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.504, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�230288.

                                               

2012 EO8

Poé 2012 éo8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.562, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�235399.

                                               

2012 EP10

Poé 2012 EP10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.116, salaku magnitudo mutlakna 29.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�226087.

                                               

2012 EP5

Poé 2012 EP5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.221, salaku magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 399454.

                                               

2012 EQ10

Poé 2012 EQ10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.291, salaku magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�230288.

                                               

2012 EQ3

Poé 2012 EQ3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.823, salaku magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�335263.

                                               

2012 ER10

Poé 2012 ER10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.520, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�226088.

                                               

2012 ER14

Poé 2012 ER14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.364, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 361201.

                                               

2012 ER3

Poé 2012 ER3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.410, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�227527.

                                               

2012 ES10

Poé 2012 ES10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.756, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�226088.

                                               

2012 ES14

Poé 2012 ES14 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.653, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392389.

                                               

2012 ES3

Poé 2012 ES3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.426, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 227527.

                                               

2012 EV14

Poé 2012 EV14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.396, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 230288.

                                               

2012 EW14

Poé 2012 EW14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.495, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 242005.

                                               

2012 EZ1

Poé 2012 EZ1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.595, salaku magnitudo mutlakna 28.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�223151.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →