★ Free online encyclopedia. Did you know? page 185



                                               

2012 CO36

Poé 2012 CO36 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.300, salaku magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�223105.

                                               

2012 CP2

Poé 2012 CP2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.397, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 234427.

                                               

2012 CP36

Poé 2012 CP36 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.493, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 230283.

                                               

2012 CP46

Poé 2012 CP46 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.069, salaku magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 223113.

                                               

2012 CQ36

Poé 2012 CQ36 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.500, bari magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�227516.

                                               

2012 CQ46

Poé 2012 CQ46 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.437, salaku magnitudo mutlakna 27.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�223113.

                                               

2012 CR

Poé 2012 CR nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.347, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 219501.

                                               

2012 CR36

Poé 2012 CR36 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.357, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�223105.

                                               

2012 CR45

Poé 2012 CR45 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.342, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 223112.

                                               

2012 CR46

Poé 2012 CR46 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.241, salaku magnitudo mutlakna 26.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 223113.

                                               

2012 CS

Poé 2012 VENTURE ka jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.709, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�224751.

                                               

2012 CS46

Poé 2012 CS46 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.295, salaku magnitudo mutlakna 27.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�243528.

                                               

2012 CT

Poé 2012 CT nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.504, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 227514.

                                               

2012 CU

Poé 2012 kong hu cu nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.507, salaku magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�224751.

                                               

2012 DA33

Poé 2012 DA33 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.505, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�227521.

                                               

2012 DC28

Poé 2012 DC28 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.212, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 223134.

                                               

2012 DE31

Poé 2012 DE31 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.373, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�227521.

                                               

2012 DE61

Poé 2012 DE61 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.450, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 301735.

                                               

2012 DF31

Poé 2012 DF31 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.474, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�223136.

                                               

2012 DF4

Poé 2012 DF4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.540, salaku magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�223120.

                                               

2012 DG4

Poé 2012 DG4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.602, salaku magnitudo mutlakna 18.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 228926.

                                               

2012 DG54

Poé 2012 DG54 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.735, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�234427.

                                               

2012 DH4

Poé 2012 DH4, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.578, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403018.

                                               

2012 DH61

Poé 2012 DH61 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.510, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 317720.

                                               

2012 DJ14

Poé 2012 DJ14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.669, salaku magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�311365.

                                               

2012 DJ31

Poé 2012 DJ31 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.590, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�223136.

                                               

2012 DJ54

Poé 2012 DJ54 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.230, salaku magnitudo mutlakna 28.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�227524.

                                               

2012 DK14

Poé 2012 DK14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.455, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�223128.

                                               

2012 DL14

Poé 2012 DL14, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.222, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 227519.

                                               

2012 DL4

Poé 2012 DL4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.305, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�223121.

                                               

2012 DM14

Poé 2012 DM14 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.276, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 223128.

                                               

2012 DM32

Poé 2012 DM32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.172, salaku magnitudo mutlakna 26.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�223138.

                                               

2012 DM4

Poé 2012 DM4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.461, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 227518.

                                               

2012 DN14

Poé 2012 DN14, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.184, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 232611.

                                               

2012 DN31

Poé 2012 DN31 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.597, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 230285.

                                               

2012 DO

Poé 2012 TI hiji-béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.508, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 237416.

                                               

2012 DP

Poé 2012 DP nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.455, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 223118.

                                               

2012 DP32

Poé 2012 DP32 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.524, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�223138.

                                               

2012 DP8

Poé 2012 DP8 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.216, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 335262.

                                               

2012 DQ32

Poé 2012 DQ32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.499, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 227521.

                                               

2012 DS30

Poé 2012 DS30 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.092, bari magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�223135.

                                               

2012 DS32

Poé 2012 DS32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.304, bari magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�223139.

                                               

2012 DT32

Poé 2012 DT32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.516, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�227521.

                                               

2012 DT60

Poé 2012 DT60 hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.112, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 227524.

                                               

2012 DU60

Poé 2012 DU60 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.456, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�227524.

                                               

2012 DV32

Poé 2012 DV32 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.235, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 232612.

                                               

2012 DV43

Poé 2012 DV43 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.276, salaku magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 234427.

                                               

2012 DW30

Poé 2012 DW30 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.514, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 232612.

                                               

2012 DW32

Poé 2012 DW32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.480, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 227521.

                                               

2012 DW43

Poé 2012 DW43 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.441, salaku magnitudo mutlakna 26.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�294882.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →