★ Free online encyclopedia. Did you know? page 184



                                               

2012 BL14

Poé 2012 BL14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.654, salaku magnitudo mutlakna 28.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�219477.

                                               

2012 BL86

Poé 2012 BL86 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.607, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 224744.

                                               

2012 BM11

Poé 2012 BM11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.416, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 219473.

                                               

2012 BM77

Poé 2012 BM77 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.591, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 224743.

                                               

2012 BM86

Poé 2012 BM86 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.634, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�346277.

                                               

2012 BN11

Poé 2012 BN11, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.395, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392387.

                                               

2012 BN123

Poé 2012 BN123 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.571, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 219500.

                                               

2012 BN77

Poé 2012 BN77 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.536, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 361197.

                                               

2012 BO1

Poé 2012 BO1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.160, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 219467.

                                               

2012 BO11

Poé 2012 BO11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.362, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�219473.

                                               

2012 BO123

Poé 2012 BO123 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.071, bari magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 219500.

                                               

2012 BP1

Poé 2012 BP1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.174, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 219467.

                                               

2012 BP123

Poé 2012 BP123 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.175, salaku magnitudo mutlakna 27.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�219500.

                                               

2012 BQ123

Poé 2012 BQ123 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.694, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�219500.

                                               

2012 BR1

Poé 2012 BR1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.264, salaku magnitudo mutlakna 26.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�219468.

                                               

2012 BR23

Poé 2012 BR23 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.278, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 300660.

                                               

2012 BS1

Poé 2012 BS1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.378, salaku magnitudo mutlakna 28.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�219468.

                                               

2012 BS23

Poé 2012 BS23 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.579, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�234799.

                                               

2012 BT23

Poé 2012 BT23, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.600, bari magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�265018.

                                               

2012 BT61

Poé 2012 BT61, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.486, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 234426.

                                               

2012 BU1

Poé 2012 BU1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.443, salaku magnitudo mutlakna 27.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�219468.

                                               

2012 BU61

Poé 2012 BU61 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.779, salaku magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�363768.

                                               

2012 BV1

Poé 2012 BV1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.316, salaku magnitudo mutlakna 31.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�219468.

                                               

2012 BV26

Poé 2012 BV26 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.149, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�234426.

                                               

2012 BV61

Poé 2012 BV61 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.353, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�227511.

                                               

2012 BW13

Poé 2012 BW13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.541, salaku magnitudo mutlakna 27.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�224737.

                                               

2012 BW61

Poé 2012 BW61 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.562, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�219493.

                                               

2012 BX1

Poé 2012 BX1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.305, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�219468.

                                               

2012 BX13

Poé 2012 BX13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.624, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403016.

                                               

2012 BY1

Poé 2012 BY1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.669, salaku magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�219468.

                                               

2012 BY61

Poé 2012 BY61 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.376, salaku magnitudo mutlakna 26.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 219493.

                                               

2012 BY76

Poé 2012 BY76 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.372, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�224743.

                                               

2012 BZ1

Poé 2012 BZ1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.594, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�219469.

                                               

2012 BZ13

Poé 2012 BZ13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.185, salaku magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�219475.

                                               

2012 BZ34

Poé 2012 BZ34 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.367, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 234426.

                                               

2012 BZ61

Poé 2012 BZ61 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.486, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 219493.

                                               

2012 BZ76

Poé 2012 BZ76 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.678, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�242005.

                                               

2012 CA

Ayeuna dina 2012 SALAKU hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.161, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 224751.

                                               

2012 CA21

Poé 2012 CA21 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.659, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�235399.

                                               

2012 CA53

Poé 2012 CA53 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.193, salaku magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 285745.

                                               

2012 CA55

Poé 2012 CA55 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.479, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�236313.

                                               

2012 CC17

Poé 2012 CC17 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.364, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 235399.

                                               

2012 CC29

Poé 2012 CC29 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.777, salaku magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�227515.

                                               

2012 CD

Poé 2012 CD téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.208, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 219501.

                                               

2012 CD18

Poé 2012 CD18 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.487, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 223097.

                                               

2012 CK2

Poé 2012 CK2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.505, salaku magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 373519.

                                               

2012 CL17

Poé 2012 CL17 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.704, salaku magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�223096.

                                               

2012 CL29

Poé 2012 CL29 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.343, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 230283.

                                               

2012 CM29

Poé 2012 CM29 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.405, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 336572.

                                               

2012 CN2

Poé 2012 CN2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.212, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 223082.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →